KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Čekićar

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Čekićar » Wed Nov 29, 2023. 3:02 pm

Nama se predstavi da se situacija sa Ferelom zakomplikovala zbog administrativnih problema i da se okrecemo drugim resenjima i Yogi sutra ujutru vec bude ozvanicen od strane drugog kluba. :D

dacolik

Post by dacolik » Wed Nov 29, 2023. 3:15 pm

Ma gluposti, dobio bolju ponudu covjek.
Ima jos uvijek dobrih opcija ali nisam siguran da smo sposobni da ih dovedemo.

Milorad

Post by Milorad » Wed Nov 29, 2023. 5:45 pm

Šta kažete na ovu izjavu Ferrellovog menadžera?

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Nov 29, 2023. 6:02 pm

Prave nas "naši" magarcima i ne planiraju da stanu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Wed Nov 29, 2023. 6:21 pm

Otjerati Savica, ne cekati ponoc. Kakav idiot majko mila.

stefan

Post by stefan » Thu Nov 30, 2023. 1:55 am

Ostoja rece da je nama budzet bio 14-14.5 milki prosle sezone, a ove ako se ne varam da ce biti 25 posto veci?

Znaci nekih 17.5-18 miliona... Na timski budzet ako ide maximum do 60 posto, to je otprilike 10.5-11 miliona. Ovaj tim nema sanse da je dogurao do te cifre.
Cak mislim da smo i na sezonskim i paprenim pojedinacnim uzeli znatno vise od planiranih i pominjanih 6m, a evo sad se uvodi i reseling, gde ce klub dodatno da zaradi.

Dosli smo do situacije da Buducnost ima da izdvoji vise za igraca nego mi. Kako je to moguce...Nesto debelo nije u redu.

Houdini

Post by Houdini » Thu Nov 30, 2023. 6:46 am

Nešto tu debelo ne štima.. Jedan čovek sigurno ima odgovore, pa možda da ode u neki Podcast da obelodani..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Nov 30, 2023. 10:41 pm

Napadni obruč Kevine, zašto ovako... Lesor ima 4 faula valjda ćemo ga isterati.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Nov 30, 2023. 10:56 pm

Može i ovako Kevineee

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Nov 30, 2023. 11:52 pm

Kevin Panter dame i gospodo
Velika pobeda
Ve li ka

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Dec 01, 2023. 1:28 pm

Vrlo bitna pobeda. I treći put ove sezone se u 4/4 vraćamo iz mrtvih u Areni. Igrači su pokazali pravi stav, i na -10 nisu prestali da veruju i to je velika stvar još jednom.

Odbrana bolja nego u Carigradu što pokazuje i broj poena, mada je to još daleko od vrhunske odbrane. Više je igramo na mahove. Recimo 1/4 imali su dosta otvorenih pogleda i realno lakih poena, na početku 3/4 dali su nam 6 poena na obruču bez ikakvog otpora, sve kad je Smajli bio na parketu. Kada je ušao Panter krenuli smo da igramo agresivnije, kao da je njegov ulazak pokrenuo ekipu defanzivno. Za pohvalu je i građenje iako su imali 11 ofanzivnih skokova primetno je da se trudimo da zagradimo.

Veća rupa defanzivno od Kaminskog nije igrala u Partizanu na centarskoj poziciji. Ajde jedna druga peta utakmica sve mislim neće izgledati toliko loše a on što sezona odmiče sve lošiji. Kolko je čovek spor i trom ono je za priču. Svako njegovo iskakanje u piku je otvoren šut za 3, svaki drop je nekako zicer za visokog igrača, svako preuzimanje je ozbiljan mismeč za spoljnog igrača. Nema načina da se on krije defanzivno. Čak nije faktor ni u zaštiti obruča sa svojih 213 cm i velikim rukama.

S druge strane Bruno, koji je iz nekog razloga od sredine 2/4 do početka 4/4 sedeo na klupi, je pokrenuo povratak. Napadački jako fino sa malo lopti, sve iz pika, bez šuta za 3, bez niskog posta. Defanzivno odličan, branio je preuzimanja odlično. Ovako na prvu deluje malo tromije ali stiže da isprati i nogama i onim njegovim ručerdama. Ne beži od kontakta, gradi dobro. Lesor nije pravio prednost protiv njega kao protiv Smajlija recimo.

Nemam reči kojima bih opisao Ledeja. Doktor košarke, naš najbolji i najkonstantniji igrač ove sezone. Maltene iste stvari pišem posle svake utakmice. Naš drugi najkonstantniji igrač Naneli kao da je malo usporio ali i pored toga 7 poena na 3/5 iz igre. Ne siluje, bira šuteve, podređen ekipi. Povratkom Ponitke i Pantera neće morati onoliko da vuče, biće i više kvalitetnih šuteva za njega. Dao je 2 koša na katove što samo pokazuje njegovu raznovrsnost.

Kapiten! Već sam spomenuo odbranu koju je igrao odlično i prošle sezone. Iako je napad bio loš uzeo je loptu kad je bilo potrebno, uveo se u šut ulazima, pogodio bitnu trojku. Zasrao na kraju 4/4, morao je da ide na ulaz ili poludistancu. Sreća te je onaj nesrećnik iz Panatinaikosa nije izbacio onaj šut sa pola na vreme, samo je falilo da onako izgubimo utakmicu :lol: :lol: U Kapitena nikad ne sumnjam, nisam ni prošle sezone kad je išlo lošije.

PJ je brljao malo, bilo je nekih izgubljenih lopti ali dve VELIKE trojke kad je bilo pukovnik il' pokojnik. Ima šut definitivno a vidimo da ima i muda. Odbrana mora da bude bolja, čovek sa onavkim telom mora da bude neko ko zaključava. Odbijam da poverujem da postoji puno bekova u EL koji bi mogli da se naigraju pored PJa kad bi se ovaj spustio u stav i kad bi krenuo da pegla odbranu.

Defanzivno smo dobili kvalitetne minute od Anđušića koji je imao 8 skokova/7 defanzivnih :shok: Vidim Želimir moli Boga da se Sunđer Bob što pre oporavi... Mi ipak molimo Boga da se ne vraća skoro :lol: :lol:

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Dec 01, 2023. 1:51 pm

Neforsiranje mecapa Kaboklo vs Lesor je moglo vrlo lako da nas odvede u poraz.

Ne sumnjam uopste da je Zelimir imao jasnu ideju uparivanjem Zeka i Smajlija u 3/4 ali je Lesor surovo dominirao reketom,svaka lopta je bila njegova i zakucavao je kako je hteo,dominantnije tesko da je moglo....Zoc predugo ceka na to nesto i tek na -10 na 7,8min do kraja ubacuje Kabokla kao neki plan C ocigledno,potez ocajnika,i od tog trenutka se menja momentum utakmice...Lesor ne da vise nema dominaciju vec gotovo da nestaje sa parketa,nije ni blizu da poentira a ni da skoci,uspostavljena je kontrola u reketu i krecemo da krckamo prednost...Vrlo lako je moglo biti kasno al nekako smo ih uhvatili..
Takodje treba napomenuti da je i povreda Kaminskog dovela da Kaboklo igra u cugu poslednjih 12,13min sa OT,tesko da galapagos kornjaca ne bi usla u zavrsnici kada se juri rezultat i tu bismo im otkljucali bravu za otvoren pogled i lagane poene..

Kazem cesto da Kaminski ima jako los uticaj na ekipu i kada postigne 15pts,isto tako mislim da Kaboklo ima jako dobar uticaj na ekipu sa kontrolom skoka,nekim prikucavanjima,sposobnoscu da preuzima nize od sebe(naravno ne kao Lesor ali je svakako faktor zbog svoje duzine i rucerda,najvaznije za njega u switch odbrani je da uspostavi pravu razdaljinu)..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Dec 01, 2023. 3:52 pm

Nisu me ubedili da nam nije potreban spoljni igrač, a to nije Trifa koga željno očekuje naš trener
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Sat Dec 02, 2023. 9:27 am

Treba treba, ja se i dalje nadam da će neki ekstra kvalitet da iskoči, po mogućstvu 2-3 sa fizikom..

stefan

Post by stefan » Sun Dec 03, 2023. 9:19 pm

Irriducibili wrote:
Fri Dec 01, 2023. 3:52 pm
Nisu me ubedili da nam nije potreban spoljni igrač, a to nije Trifa koga željno očekuje naš trener
Struka u klubu zna da je potreban plej/niski za najvise ambicije.

Doduse posle slucaja Jogi, Zeljko je bio u fazonu da se teraju svi u pm i da ostane kako tako je, ali navodno ce se reagovati ako se ukaze prilika za nesto kvalitetno.

Locked