KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- pfkdijabeticari
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Tesko je izgleda svima priznati i doprinos Jaramaza od sinoc… Taj pregled igre sto svi kritikuju videli smo pasom na levih 45 za P.J. a tek defanzivni doprinos, Tonut, Hall nisu znali gde biju
Kako nam malo treba da poletimo a nesrecnik ce nas uskoro vratiti na fabricka podesavanja..
Edit:Treba dovesti Sabaza
Edit:Treba dovesti Sabaza
- White Mamba
- Irriducibili
Ali da ga Coki isplati, pa da kod nas igra iz zadovoljstva 
non mollare mai
Ili ''kao'' u slucaju sa Bjelicom, Cz da ga placa 80 posto, mi 20.
Mada i u tom slucaju, 500k je mislim mnogo za polusezonu, sta znam...
Mada i u tom slucaju, 500k je mislim mnogo za polusezonu, sta znam...
-
OnlineBatica ubica
Mocart prenosi da su Ledej, Naneli i Jaramaz otišli za Kaunas. Ako sam dobro ukapirao Ledej i Naneli su bili bolesni dok je Jaramaz povređen.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Na talasu samopouzdanja i pojacani izostancima,ocekujem brejk u Kaunasu i to poprilicno lagan brejk.
Zalgiris je po procentima za 3pts najbolja ekipa u EL i jasno je da im to treba neutralisati.Vecinu cistih suteva dobijaju preko low post igre Ulanovasa,gde se ekipe skupljaju, preko kojeg i baziraju igru...
Ocekujem da Zeljko podigne petorku bas zbog toga,Zek ili Smajli na 3....Ne sme nikako Naneli na 3 ici na startu meca..
Ja bih krenuo sa Ponijem na 3,pokazao je da odlicno brani low post protiv NHD i Timana....u slucaju da ne krene dobro,podigao bih petorku...
Zalgiris je po procentima za 3pts najbolja ekipa u EL i jasno je da im to treba neutralisati.Vecinu cistih suteva dobijaju preko low post igre Ulanovasa,gde se ekipe skupljaju, preko kojeg i baziraju igru...
Ocekujem da Zeljko podigne petorku bas zbog toga,Zek ili Smajli na 3....Ne sme nikako Naneli na 3 ici na startu meca..
Ja bih krenuo sa Ponijem na 3,pokazao je da odlicno brani low post protiv NHD i Timana....u slucaju da ne krene dobro,podigao bih petorku...
Uh, nadam se da ce se pregovori realizovati i da cemo potpisati plejmejkera.
U tom slucaju, EL nek nas se plasi.
U tom slucaju, EL nek nas se plasi.
Jasikevicius u Feneru, znaci grckom bogu kamenja slijedi otkaz vjerovatno. 
Izdrzimo prijatelji.
Izdrzimo prijatelji.
-
OnlineBatica ubica
Zar ga nije Šarunas doveo u Barsu
Cudim se da ti kao ljubitelj lika i djela Nikolasa ne znas za njihove nesuglasice.
https://basketnews.com/news-178782-cala ... t%20summer.
-
OnlineBatica ubica
Vidiš to mi je promaklodacolik wrote: ↑Thu Dec 14, 2023. 1:11 pmCudim se da ti kao ljubitelj lika i djela Nikolasa ne znas za njihove nesuglasice.
Znači ovog puta ga neće spasiti povreda Raulzinja, Šaras ne deluje kao tip koji oprašta tako lako
Bravo momci!
Jako bitna pobeda i brejk.
Jako bitna pobeda i brejk.
- White Mamba
Izvanredna partija 
Bravo
Bravo
-
OnlineBatica ubica
Vrlo bitna pobeda, bili smo oslabljeni neigranjem Avrama a zli jezici bi rekli da smo bili pojačani neigranjem Kaminskog i Trifunovića

Odbrana nije bila vrhunska ali nije bila ni loša. Bilo je zaključavanja na početku utakmice, u prvih 4.5' su dali 3 poena samo. Zadnjih 5' 3/4 su ubacili samo 6 poena i to 4 iz onog napada gde ni sami ne znaju šta su svirali, onaj faul Smajliju pa su i priznali koš. Bilo je i nekih otvorenih šuteva za 3 ali bilo je i dobrih odbrana na lopti i od lopte, pohvale za sve što se tiče doprinosa u odbrani. iz tranzicije su nam napravili probleme, čudi mi da EL nema statistiku koliko je poena bilo iz kontre, iz reketa itd a recimo ABA ima. Još jednom se potrvrđuje da kad ne igra Kaminski mi igramo bolju odbranu iako nas sada broj poena ne pokriva.
Izuzetno u napadu, 93 poena na gostovanju je velika brojka. Odličan šut za 3, odličan protok lopte, omogućeno je dosta otvorenih pogleda na šutu za 3. Onih nekoliko napada je izgledalo baš tečno.
Kapiten
Kakvo prangijanje u prvom poluvremenu, 4/4 za 3. Jedino što je promašio par poludistanci to se njemu ne dešava. Čovek je igrao 33' bez izmene i napravio je samo jedan faul a pritom je igrao odbranu.
Bruno šteta što nije došao na početku sezone mislim da bismo imali koju pobedu više. Može komotno da mu se spusti lopta i na niski post. Odbrana odlična
Zek je povukao kad je trebalo u 3/4, isto kao i kod Pantera ni u njega ne sumnjam nikad.
Pohvale za rolu Ponitke, odbrana je bila odlična. Dobar je kater i to treba koristiti naročito kad je PJ na terenu. Onaj faul na šutu za 3 mu je sviran a realno nije bio.
Balša... Čovek od 216 cm i rasponom ruku jedno 240 cm promaši otvoreno kucanje na ali upu, izgubljena čista lopta kad je prevodio loptu, pa onda užasan faul u napadu. Dobra stvar je što se Smajli sačuvao faulova pa nije morao puno da igra. Nije Balša više ni mlad, 23 godine ima.
Odbrana nije bila vrhunska ali nije bila ni loša. Bilo je zaključavanja na početku utakmice, u prvih 4.5' su dali 3 poena samo. Zadnjih 5' 3/4 su ubacili samo 6 poena i to 4 iz onog napada gde ni sami ne znaju šta su svirali, onaj faul Smajliju pa su i priznali koš. Bilo je i nekih otvorenih šuteva za 3 ali bilo je i dobrih odbrana na lopti i od lopte, pohvale za sve što se tiče doprinosa u odbrani. iz tranzicije su nam napravili probleme, čudi mi da EL nema statistiku koliko je poena bilo iz kontre, iz reketa itd a recimo ABA ima. Još jednom se potrvrđuje da kad ne igra Kaminski mi igramo bolju odbranu iako nas sada broj poena ne pokriva.
Izuzetno u napadu, 93 poena na gostovanju je velika brojka. Odličan šut za 3, odličan protok lopte, omogućeno je dosta otvorenih pogleda na šutu za 3. Onih nekoliko napada je izgledalo baš tečno.
Kapiten
Bruno šteta što nije došao na početku sezone mislim da bismo imali koju pobedu više. Može komotno da mu se spusti lopta i na niski post. Odbrana odlična
Zek je povukao kad je trebalo u 3/4, isto kao i kod Pantera ni u njega ne sumnjam nikad.
Pohvale za rolu Ponitke, odbrana je bila odlična. Dobar je kater i to treba koristiti naročito kad je PJ na terenu. Onaj faul na šutu za 3 mu je sviran a realno nije bio.
Balša... Čovek od 216 cm i rasponom ruku jedno 240 cm promaši otvoreno kucanje na ali upu, izgubljena čista lopta kad je prevodio loptu, pa onda užasan faul u napadu. Dobra stvar je što se Smajli sačuvao faulova pa nije morao puno da igra. Nije Balša više ni mlad, 23 godine ima.