KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Houdini

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Houdini » Fri Dec 15, 2023. 10:48 pm

Irriducibili wrote:
Fri Dec 15, 2023. 6:00 pm
I tu nije reper Kaminski, koji ima ime i karijeru, vec recimo beskorisni Jaramaz, koji ima vecu platu od Bruna. Tužno
Na koju foru?
Igrač koji je odjebao Partizan zbog Bajerna, a onda kad je propao kao žeton došao nazad da radi ono što (ne)zna..

Kako je moguće da je njegova tržišna cena viša od nekog prosečnog ABA igrača? Ili se neko tali?

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Dec 15, 2023. 11:38 pm

Houdini wrote:
Fri Dec 15, 2023. 10:48 pm
Na koju foru?
Igrač koji je odjebao Partizan zbog Bajerna, a onda kad je propao kao žeton došao nazad da radi ono što (ne)zna..

Kako je moguće da je njegova tržišna cena viša od nekog prosečnog ABA igrača? Ili se neko tali?
Fora je što ga je Želimir hteo. Cenim da se to ne bi desilo da dotični nema srpski pasoš, ali eto prilike da starovojvodjanin nauči da isti može imati veliku vrednost. A došao je kao neki EL igrač, plata mu je u skladu s tim. Srecom te druga sezona nije garantovana. Pomolimo se
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Sat Dec 16, 2023. 12:16 am

A onda dodje ljeto i produzimo Andjusica. :D

Houdini

Post by Houdini » Sat Dec 16, 2023. 5:48 am

Verujem da ga je hteo, kao 13-14 opcija je ok.. Ali malo je nejasno preplaćivanje igrača koji teško da bi bilo gde u EL imao mesta.. I u Bajernu su ga sklonili na vreme..

Imam i ja pasoš, a podjednako sam beskoristan..

U poređenju sa njim Anđušić je legitimni EL igrač..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Dec 16, 2023. 9:18 am

Anđušić igra mnogo bolju sezonu od Jaramaza, što dovoljno govori o Jaramazu. Bolje da je potpisan Luka Božić recimo, ako je već bilo kontakta kao što Božić kaže da je bilo. Plus ne verujem da bi Božić imao baš 450k evra platu, teško da ima i približno u Zadru. Bar bismo imali igrača koji garantovano pravi razliku u ABA, a na EL nivou sigurno ne bi bio ovako beskoristan bar bi defanzivno doprinosio.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Dec 16, 2023. 12:56 pm

Luka Božic nema naš pasoš, vec omraženu putovnicu, tako da poredjenje ne stoji :D

I meni je žao što Laso nije prepoznao kakav bi dragulj nasledio, ali sve se svodi na Želimirovu ljubav prema egzotičnim primercima

Gledajmo to sa vedrije strane, da je iole upotrebljiv, mi sad ne bi bili na tržištu, vec bi se krpili. A Ostoja neka nadomesti bačenih skoro pola miliona
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Sat Dec 16, 2023. 1:45 pm

Sa ili bez putovnice ne znam šta bi Luka Božić ponudio za 5-10-15 minuta igre.. Bio je u Budućnosti, nekoliko nivoa ispod ovoga što imamo pa smo videli.. Verujem da bi Balša u Zadru imao prosek 20-10..

Nego Goran da dođe, em je domaći, em je šampion. Majami je sranje, u BG je život..

dacolik

Post by dacolik » Sat Dec 16, 2023. 1:54 pm

Ako Zelimir dovede to sto je naumio, pobicemo se s Barsom za drugo mjesto u regularnom dijelu. :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Dec 16, 2023. 2:10 pm

Irriducibili wrote:
Sat Dec 16, 2023. 12:56 pm
Luka Božic nema naš pasoš, vec omraženu putovnicu, tako da poredjenje ne stoji :D

I meni je žao što Laso nije prepoznao kakav bi dragulj nasledio, ali sve se svodi na Želimirovu ljubav prema egzotičnim primercima

Gledajmo to sa vedrije strane, da je iole upotrebljiv, mi sad ne bi bili na tržištu, vec bi se krpili. A Ostoja neka nadomesti bačenih skoro pola miliona
Mi smo i dalje Jugoslovensko Sportsko Društvo, ne vidim tu nikakvu prepreku :lol: :lol:
Houdini wrote:
Sat Dec 16, 2023. 1:45 pm
Sa ili bez putovnice ne znam šta bi Luka Božić ponudio za 5-10-15 minuta igre.. Bio je u Budućnosti, nekoliko nivoa ispod ovoga što imamo pa smo videli.. Verujem da bi Balša u Zadru imao prosek 20-10..
Božićeva epizoda u Futuri je bila davno, u sezoni 19/20. Primera radi te sezone je Jaramaz izgledao kao ozbiljan igrač. Od tada se dosta toga promenilo. Ne kažem da bi Božić bio rešenje naših muka već samo da bi bio korisniji od Jaramaza u oba pravca, dokazano bi pravio razliku u ABA (naravno ne ovoliku koliku pravi u Zadru) a vrlo verovatno bi igrao za manje para jer ne verujem da Zadar ima 450k evra da mu da, to mi deluje kao ogroman deo njihovog budžeta.

Što se tiče Balše njega sutra da pošalju u KLS ne bi imao prosek 20-10.
Houdini wrote:
Sat Dec 16, 2023. 1:45 pm
Nego Goran da dođe, em je domaći, em je šampion. Majami je sranje, u BG je život..
Interesantno je da ovo dolazi od strane jednog gastarbajtera...

Milorad

Post by Milorad » Sat Dec 16, 2023. 2:19 pm

Jel to pojačanje koje je Željko naumio možemo da očekujemo posle božića sa sve porodicom?😁

Houdini

Post by Houdini » Sat Dec 16, 2023. 2:26 pm

Batica ubica wrote:
Sat Dec 16, 2023. 2:10 pm
Božićeva epizoda u Futuri je bila davno, u sezoni 19/20. Primera radi te sezone je Jaramaz izgledao kao ozbiljan igrač. Od tada se dosta toga promenilo. Ne kažem da bi Božić bio rešenje naših muka već samo da bi bio korisniji od Jaramaza u oba pravca, dokazano bi pravio razliku u ABA (naravno ne ovoliku koliku pravi u Zadru) a vrlo verovatno bi igrao za manje para jer ne verujem da Zadar ima 450k evra da mu da, to mi deluje kao ogroman deo njihovog budžeta.

Što se tiče Balše njega sutra da pošalju u KLS ne bi imao prosek 20-10.
nisu on i Jaramaz ista pozicija, tako da to nije uporedivo, najbolje bi bilo nijedan..

i jeste to bilo davno, ali on se nije dokazao u klubu koji je i donji dom EC recimo (Buducnost ili Cedevita), a dovesti ga da ti igra i u EL je poprilicno rizicno..
Batica ubica wrote:
Sat Dec 16, 2023. 2:10 pm
Interesantno je da ovo dolazi od strane jednog gastarbajtera...
ma to ja ako Goran cita forum :D svi znamo sta mi starovojvodjani mislimo o tom Mordoru u koji ce igrac doci jedino ako dobije velike pare (vidi pod Jaramaz) :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Dec 16, 2023. 2:35 pm

dacolik wrote:
Sat Dec 16, 2023. 1:54 pm
Ako Zelimir dovede to sto je naumio, pobicemo se s Barsom za drugo mjesto u regularnom dijelu. :D
Kako vas ovo ne smori posle svih priča letos? 😁

Jedino je žal što Bruno nije došao u avgustu, nego pre mesec i kusur dana.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Sat Dec 16, 2023. 3:29 pm

Pusti me da se lozim da necu gledati kako Jaramaz provjerava cvrstinu parketa u nastavku evroligaske sezone. :D

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Dec 17, 2023. 1:46 pm

Poceli smo opasno da surimo bika,kakav napad-strasan napad,sa lakocom punimo,sipamo bez milosti ko u nerotkinju :D
Zakelj je lepo rekao,jako je tesko spremiti utakmicu protiv ovakvog Partizana,ne znas odakle vise prete,svi sutiraju za 3,seva sa svih strana,ne znas gde ti dupe a gde glava :D

PJ se skroz opustio i poceo je u kontinuitetu da kida a tek je decembar :shok:
Kako je u Kaunasu secirao odbranu,lepota jedna za videti,bilo je par dodavanja bez gledanja-vidi to Cele PJ doktore :D
Strasan posao je odradjen sa njim....Opasna two way macka :good:

Kada je Bruno u pitanju vidimo najbrze moguce prilagodjavanje jednog igraca na visi nivo ikad :D ...Covek rastura,ima 10/15 za 3 u nasem dresu,prepun je samopouzdanja...

U Valensiji ocekujem slicnu raspodelu minuta kao u Kaunasu,sve karte baciti na taj mec pa posle brejka opusteno u Madrid..
Utakmica u Valensiji ce biti meni posebno zanimljiva iz razloga sto je Valensija u stanju da odigra granitnu odbranu al misljenja sam da Obrin napad ne moze niko prikociti....Mi kad gubimo u EL,gubimo jer nam protivnik ubaci vise...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Dec 17, 2023. 2:49 pm

Kako niko do ove sezone nije video da je PJ plejmejker? Vrhunski pregled igre i pas. Gotovo uvek napravi pravi potez, donese dobru odluku. Poludistanca je vrhunska, ima i šuta za 3, sa onakvim fizikalijama ulaz mora da bude dobar.

Juče smo loše ušli u utakmicu, užasna odbrana u 1/4 ali smo to iznivelisali odličnom 2/4 i posle rutinski kontrolisali utakmicu. Onaj Brendon Pol je u jednom trenutku imao 5/5 za 3 :shok:

Ledej mu dođe kao glu gaj u ovoj ekipi, radi čovek sve na terenu...

Locked