Cim Jaretu dajemo 450k, sigurno da novac nije problem.
Svakako, Bozic za te pare, ja ga ne bih dovodio, jer on na el nivou po meni ne moze da doprinese. Doduse ne doprinosi nam ni Ponitka.
Moderator: Moderator
Ovo je potpuno tačno nažalost...samig wrote: ↑Wed Dec 27, 2023. 3:58 pmJaramaz je sada tanji igrac neko kad je odlazio iz Partizana, a dobio je ugovor kao da je solidan EL igrac...
Ja ne znam sta je on radio dve godine u Bajernu pa da se vrati ovde ovakav.
@stefan Jeste Bozic upitan za nivo EL ali zato je ABA ligu presao, znacio bi nam pogotovo kad vidis nase nosioce sa kakvim intezitetom ove sezone nastupaju u ABA ligi. Valjda su nam cilj svi trofeji ove godine gde nastupamo.
Mislim da smo sa Brunom zatvorili sto se tice budzeta, a da je Jogi trebao da bude preko, tj. sada Smit.Irriducibili wrote: ↑Wed Dec 27, 2023. 3:10 pmParadoksalno, ali novac jeste problem, Bruno i Smith su jeftino potpisani, inače ih ne bi gledali. Novac za njih je mimo budzeta
Misterija Jaramaz ce po svoj prilici to i ostati. Šta je Želimir video i očekivao od njega mogu da pretpostavim, ali očigledno nije znao da ovaj nema mentalni sklop da se izvuče iz kanala
Božic bi se vrv teško odmah podigao na EL nivo i pitanje je da li bi bilo vajde od njega. Ali bi rešili sve brige oko ABA lige. Daš mu loptu i bilo koju četvoricu i rešio si meč![]()