KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Batica ubica » Thu Jan 04, 2024. 3:13 pm

Očekivanja od derbija večeras? Da li idemo na 3:0 ove sezone? Mislim da će opet biti utakmica na jednu loptu, hendikep je neigranje Zeka ali prošli derbi nije igrao Panter pa smo dobili.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jan 04, 2024. 3:19 pm

Po meni je sve moguce, i dalje nemam osecaj sigurnosti kad smo mi u pitanju, previše oscilacija
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Jan 04, 2024. 3:36 pm

Batica ubica wrote:
Thu Jan 04, 2024. 3:13 pm
Očekivanja od derbija večeras? Da li idemo na 3:0 ove sezone? Mislim da će opet biti utakmica na jednu loptu, hendikep je neigranje Zeka ali prošli derbi nije igrao Panter pa smo dobili.
Generalno sam optimista i uopste me ne brine sto nemamo prednost domaceg terena u ABA...Jednostavno smo kvalitetniji i imamo odredjeni kontinuitet dok su sa druge strane jako ceste promene.
Kada je rec o ovom mecu problem moze biti njihova neocekivana pobeda u Istanbula,mogu vrlo lako odigrati iznad svojih mogucnosti na tom talasu samopouzdanja.
Ocekujem da se Obra max obrusi na Teodosica,Jaga i Topica a oni nemaju petorku bez njih na terenu,40min maltretiranja navedenih gde su vidjeni MM na vise nacina.
Ono sto me plasi jeste da Obra ne udje u mec sa previse samopouzdanja tj. sa Tristanom na 4 jer njega cim protivnik vidi odmah se pali alarm,napadaj Tristana i eto ti lakih poena a danas nam nikako ne treba da im dozvolimo da lagano pronadju ritam od starta a to ce se desiti bude li Tristan u 5.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jan 04, 2024. 4:52 pm

Čekićar wrote:
Thu Jan 04, 2024. 3:36 pm
Batica ubica wrote:
Thu Jan 04, 2024. 3:13 pm
Generalno sam optimista i uopste me ne brine sto nemamo prednost domaceg terena u ABA...Jednostavno smo kvalitetniji i imamo odredjeni kontinuitet dok su sa druge strane jako ceste promene.
Kada je rec o ovom mecu problem moze biti njihova neocekivana pobeda u Istanbula,mogu vrlo lako odigrati iznad svojih mogucnosti na tom talasu samopouzdanja.
Ocekujem da se Obra max obrusi na Teodosica,Jaga i Topica a oni nemaju petorku bez njih na terenu,40min maltretiranja navedenih gde su vidjeni MM na vise nacina.
Ono sto me plasi jeste da Obra ne udje u mec sa previse samopouzdanja tj. sa Tristanom na 4 jer njega cim protivnik vidi odmah se pali alarm,napadaj Tristana i eto ti lakih poena a danas nam nikako ne treba da im dozvolimo da lagano pronadju ritam od starta a to ce se desiti bude li Tristan u 5.
Slažem se potpuno, Tristan u petorci je problem i u ABA. Nadam se Smajliju na 4 od starta mada njegova selekcija faulova je vrlo loša, a ispadne li on rano biće jebeno.

Šteta što nema Aleksa da opet diše za vrat Teodosiću, kao u prošlom EL derbiju kad ga je čuvao i tokom naših slobodnih bacanja :D :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jan 04, 2024. 8:36 pm

34 poena za 13'... 7 ofanzivnih skokova za 13'... Sramotno.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jan 04, 2024. 9:59 pm

Dobro staro skidanje gaća kada im gostujemo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jan 04, 2024. 10:23 pm

Potpuno zaslužena pobeda roma. Izašli su sa boljim zalaganjem i sa boljim stavom od nas i to je presudilo utakmicu već u prvoj polovini 2/4. 50 poena za poluvreme je sramotno a dešava se već x-ti put ove sezone. 14 ofanzivnih skokova od kojih su bar pola materijalizovali, brdo otvorenih trojki. Gilespi nam se šetao kroz reket kako je hteo, napravismo od njega košarkaša.

Najmanji je problem što je izgubljena utakmica, problem je način na koji je izgubljena. Da tebe u derbiju neko dobije na zalaganje i stav je vrlo problematično.

Pohvale Panteru za igru u oba smera, dobar deo utakmice jedini koji je proizvodio nešto napadački. Bruno mu se priključio u 3/4 gde je odigrao stvarno dobro. Ostalo slabo.

Smajli će sanjati Gedraitisa večeras. Kasni na šut za 3, pa mu Gedraitis protrči na bekdor kat, pa iznudi faul, pa mu prođe na prodor... Pa još Smajli ne izađe Nedoviću na šut za 3 što ovaj kažnjava... Uzima poludsitancu preko Davidovca i baca erbol... U utakmici gde nema Ledeja a gde nije imao problem sa faulovima igrao je samo 11'.

Kaminski, ja mekšeg igrača u životu nisam video. Onaj faul Lazića gde je morao da izvuče 2+1 i da otkine obruč on ide na neko polaganje... Alo zemljače imaš 213 cm ukucaj to otkini obruč. O tome kako je ispadao u odbrani suvišno je pričati gledamo to celu sezonu.

PJ baš sporo u napadu, pasovi su mu bili spori. Na kraju je to bilo 12 poena na 5/9 iz igre ali meni nije ostavio neki utisak.

Odbranu smo krenuli da igramo tek početkom 3/4 ali naravno ne možeš od 3/4 da kreneš da igraš, ima 20' košarke pre toga. I ona je bila problematična izlaskom Bruna. Na kraju na -9 krademo loptu i Smit pripaljuje za 3 pa Naneli hvata skok i Panter šutira za 3 iz driblinga... Užasno kakva smo rešenja birali.

Smit se trudio ako ništa, jedan od retkih pojedinaca koji je igrao odbranu u prvom poluvremenu.

Žao mi je što Tristan i Koprivica igraju kod nas. Maltene dva neupotrebljiva igrača za EL. Koprivica puni 24 ove godine a od njega apsolutno ništa, ko zna koji put ove sezone 00:00 u statistici. Tristan dečko ima talenta ali sa ovakvom odbranom nikad ništa u Evropi neće uraditi. Za njega bi bilo najbolje da ga je Vašington gurnuo već ove sezone jer kakav su raspad imao bi minutažu i prostor. Pre će napraviti NBA karijeru nego bilo šta u Evropi.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jan 04, 2024. 10:25 pm

Pozdrav optimistima.... :D

Veceras smo naspram sebe imali par veterana, dva balvana, ishajpovanog klinca, prodavca krofni na Kopakabani, penzionera iz Valjeva i naravno Branka Lazica. E ta opskurna družina nas je odučila od košarke
non mollare mai

samig

Post by samig » Thu Jan 04, 2024. 10:30 pm

Irriducibili wrote:
Thu Jan 04, 2024. 10:25 pm
Pozdrav optimistima.... :D

Veceras smo naspram sebe imali par veterana, dva balvana, ishajpovanog klinca, prodavca krofni na Kopakabani, penzionera iz Valjeva i naravno Branka Lazica. E ta opskurna družina nas je odučila od košarke
Skoro pa preslikana nasa utakmica kao protiv Zadra... Sta je razlog toga da u kratkom vremenskom roku odigramo tajve dve utakmice valjda strucni stab zna.

Igraci Zadra su mnogo gori od ovih sto su nas veceras pobedili pa su nam i oni odrzali cas kosarke.

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Jan 04, 2024. 10:41 pm

Depresija,unutrasnja praznina,gledanje u jednu tacku,neverica,razocarenje....trenutno stanje

Izgubili smo derbi posle 10min,jako tuzno..

Nervozan ulazak u mec i jednih i drugih...Nasa igra u stilu cuvene izjave Jaska fijaska,turnover na turnover,greska na gresku,greska na gresku...Porodjajne muke,oni nesto malo bolji zbog user trojke Hange i onda se desava cuvena izmena Bruno-Frenk i pale se crvene lampice,naravno uvlacenje doticnog u PnR,mi iz meni nejasnih razloga visoko iskacemo sa njim i slow motion Gilespi visi na obrucu 2 poseda zaredom,covek koji jedino moze da kupi kos kada zakuca u epizodi rekord karijere,prirodna reakcija je da posle ekipa krece da se skupllja,korneri ostaju prazni,nadovezuje se Geidraitis trojkom pa probijanjem-Smajli ne moze laserom da ga isprati i tako oni prevazilaze svoj nervozan pocetak a mi odlazimo u ponor...To je ukratko 1/4 i onda oni na tom talasu gaze 2/4 a mi ne znamo dal smo dosli il smo posli...
Skok i odbrana nam ne postoje kada Bruno nije na 5...Jedini je polozio danas po mojim standardima..
Generalno danas svi spori,tromi,mrtvoljezni,uvek kasne,uvek ocajan tajming,preskacu se sutevi,da jedan Naneli preskace otvorene suteve....Neverica jedna bas kad se sagleda sve u globalu.

Ne treba nikog vredjati,lako je biti u dobru podrska kao i generalno u zivotu....al bas sam sjeban do daske,necu se oporaviti danima od ovoga...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jan 04, 2024. 10:57 pm

A ne, večeras nisu tema ni slow motion Franck, ni plavokosi kamenjar koga 1 Jago šalje po burek, ni naše najnovije "pojačanje", koje deluje kao da igra biznis ligu, jer nisu oni izgubili utakmicu, vec naši nosioci koji nisu mogli da nadju rešenje protiv njihove spoljne linije, koju čine takve defanzivne zveri poput patuljka, Nedovica ili Teodosica. Tuga
non mollare mai

samig

Post by samig » Thu Jan 04, 2024. 11:19 pm

Svi su podbacili i nosioci i izmene ali generalno svi.

A tek nam sledi tezak raspored sad kad se lomi sezona u EL.

Milorad

Post by Milorad » Fri Jan 05, 2024. 1:21 am

Željkov poraz, njega ću uvek da krivim jer je sam zahtevao da se posle poraza on kritikuje.
Ulaziš u drugo poluvreme sa Tristanom na 4 i pravi ti 2 najgluplja faula, krenuo si sa njim i na startu i video šta ti se desilo. Ne znam kad će njemu doći u glavi da neki igrači nisu to to. Previše nervozni i uplašeni kao i protiv Virtusa, preskacemo suteve, napad katastrofa, odbrana još gora, 20 razlike realan rezultat. Bez Zeka i Alekse koji ovakve utakmice igraju sa mudima. Prvo poluvreme ja gledam 5 napada izlaznu kretnju Andjusica i njegovu organizaciju pored živog Smitha koga si doveo upravo zbog toga.
Stručni štab ocena 2 od 10. Teraj daljee

dacolik

Post by dacolik » Fri Jan 05, 2024. 3:11 am

Spremam kompilaciju poteza Andjusica za sjutra. Najveca stetocina koja je obukla dres Partizana od kako ja pratim kosarku a to je zadnjih 17 godina.
I Kaminskog mislim da cu isjeci. Najveci promasaj u istoriji KKP.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jan 05, 2024. 9:50 am

Nestrpiljvo čekam. 😁

Najgore je kad je neko pun lažnog samopouzdanja kao taj ološ.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Locked