NBA

Sve o američkoj košarci.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: NBA

Post by Irriducibili » Sat Dec 30, 2023. 1:23 pm

Batica ubica wrote:
Fri Dec 29, 2023. 9:55 am
Izjednačili su rekord :rofl: :rofl:

Naredna je protiv Toronta, za obaranje rekorda :lol:
Pali u produžetku, sad vec igraju za čast, cenim da ce se muški pobiti sa Torontom
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Dec 31, 2023. 2:50 am

Uspeli su, kakvo slavlje u Detroitu :text-bravo:

Na neki čudan način, pristupom i voljom u zadnjih par utakmica, ovi momci su stekli moje simpatije, videlo se da im je stalo

Posebno priznanje publici, koja je sa transparentima "believe" gotovo ispunila halu :blue:
Posle toliko poraza, zaista je ogroman mentalni napor doci i podržati igrače

Sad mogu da počnu novu seriju :D
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Dec 31, 2023. 3:29 pm

Kako bizarna situacija, nemoguce je utvrditi da li je gazio liniju ili ne
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Dec 31, 2023. 6:26 pm

Irriducibili wrote:
Sun Dec 31, 2023. 2:50 am
Uspeli su, kakvo slavlje u Detroitu :text-bravo:

Na neki čudan način, pristupom i voljom u zadnjih par utakmica, ovi momci su stekli moje simpatije, videlo se da im je stalo

Posebno priznanje publici, koja je sa transparentima "believe" gotovo ispunila halu :blue:
Posle toliko poraza, zaista je ogroman mentalni napor doci i podržati igrače

Sad mogu da počnu novu seriju :D
Ipak nije pao rekord, Toronto je imao težak meč sa Bostonom veče pre. Treba izaći iz mentalnog kanala i dobiti utakmicu dok ti negativni rekord visi nad glavom.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jan 02, 2024. 12:34 pm

Dante se jako fino uklopio u Dalas. Pogađa trojke kad ga Dončić ostavi samog, kad mu se odmaknu napadne prodorom što je redak kvalitet. U NBA je lakše igrati u tranziciji nego u Evropi a Dante je tu kao riba u vodi. Može da iskreira a i da ode jako i do samog kraja :D Odbranu ovde mora da igra s obzirom da je rotacioni igrač a kad hoće igra je dobro. Ne bi me čudilo da za sledeću sezonu negde zabode ugovor od 10ak miliona dolara godišnje, pokazao se kao sasvim dobar rotacioni igrač.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jan 04, 2024. 5:14 pm

Otkrio je i da je ovog leta imao ponude da karijeru završi u Evroligi, da su ga zvali milanska Olimpija i madridski Real, naravno i ljubljanska Olimpija. Međutim, nije Dragić imao tu ambiciju.

Nikada nisam želeo da tu poslednju sezonu odigram u Evropi. Razgovarao sam samo sa Majamijem, ali oni nisu obavili neke trejdove i nije se desilo. Imaju dovoljno igrača. I tako, dok sam trenirao kod kuće u Majamiju, sazrela je odluka da s penzionišem. Prvenstveno zbog dvoje dece koja igraju u SAD. Nisam mogao da idem u Evropu i izgubim ih na celu sezonu. Kad sam se povredio shvatio sam koliko nedostajem u njihovim životima”.

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Jan 04, 2024. 11:53 pm

Batica ubica wrote:
Thu Jan 04, 2024. 5:14 pm
Otkrio je i da je ovog leta imao ponude da karijeru završi u Evroligi, da su ga zvali milanska Olimpija i madridski Real, naravno i ljubljanska Olimpija. Međutim, nije Dragić imao tu ambiciju.

Nikada nisam želeo da tu poslednju sezonu odigram u Evropi. Razgovarao sam samo sa Majamijem, ali oni nisu obavili neke trejdove i nije se desilo. Imaju dovoljno igrača. I tako, dok sam trenirao kod kuće u Majamiju, sazrela je odluka da s penzionišem. Prvenstveno zbog dvoje dece koja igraju u SAD. Nisam mogao da idem u Evropu i izgubim ih na celu sezonu. Kad sam se povredio shvatio sam koliko nedostajem u njihovim životima”.
Posteno,nije sve ni u karijeri.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jan 05, 2024. 10:01 am

Šta je ovo bilo :shok: :shok: :shok: Čovek od 213 cm šutira skok šut sa 12 metara i to za pobedu... Ovakav igrač se više nikada neće pojaviti.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jan 06, 2024. 5:40 pm

non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jan 06, 2024. 6:20 pm

Šmekerski nema šta.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jan 08, 2024. 10:23 am

Sa pravom se priča o Detroitu koji je posle prekida niza krenuo u novi niz :D (4 vezana poraza, skor 3-33) ali treba napomenuti da recimo Sparsi sa Vembanjamom imaju skor 5-30, Vašington sa sve Džordanom Pulom i Kajlom Kuzmom (kakva kombinacija :lol:) imaju skor 6-29, dok je malo bolji Šarlot sa 8-25 i posle Portland sa 10-25. O njima se i ne priča koliki su raspad zbog toga što je Detroit imao tu nesreću da veže toliki broj poraza a ovi su svoje nizove presekli pobedama. Ili još bolje Detroit je dobio pogrešne utakmice :D

Posle odličnog plej-ofa 2020. u balonu sa Denverom gde je bio praktično treći igrač iza Jokića i Mareja i najbolji defanzivac Denevra, Džeremi Grent već 4. sezonu zaredom provodi u mediokritetskim ekipama koje se bore za što bolje mesto na draftu. Eto kako je veliki ugovor manje više postao problem za njega, niko neće da ga preuzme i sad mora da se suklja od ručka do ručka po ovim mediokritetskim ekipama :D :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jan 08, 2024. 8:06 pm

Kakvo kucanje čoveka od 39 godina :shok: :shok:

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jan 09, 2024. 10:30 am

Dža Morent je završio sezonu zbog povrede ramena, moraće na operaciju. Tu bi bio negde i kraj nadama Memfisa što se tiče ove sezone. Onaj period bez Morenta a i Smarta su izgledali jako loše, povratkom pre svega Morenta su se izdigli ali mislim da se ovom povredom njihove ambicije u ovoj sezoni završavaju.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jan 10, 2024. 1:46 pm

Zanimljivo je videti kako se u Rajakoviću u par sekundi smenjuju čovek koji priča čistim američkim akcentom i čovek koji priča engleski srpskim akcentom :lol: Šalu na stranu vidi se da mu je prekipelo...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jan 10, 2024. 9:57 pm

Kavaj dogovorio produžetak ugovora sa Klipersima, 153 miliona dolara na 3 godine bez igračke opcije.

Ono što mi je vrlo drago kao nekome ko poštuje Kavaja i njegove igračke kvalitete je da je prestala priča o loud menadžmentu i da, bar do sad, ovu sezonu igra prilično redovno. Odigrao je 32/36 utakmica ove sezone što je sasvim dobro prolazno vreme. Zdrav Kavaj je verovatno i dalje najbolji dvosmerni igrač u NBA.

Post Reply