Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
Re: Italijanska Serija A
Možemo da pitamo koliko je trenera Serie A osvojilo neki međunarodni trofej u poslednjih par godina..
- Irriducibili
Prošla su vremena kada je najviše para bilo u Serie A, ili kada engleski klubovi nisu igrali evropska takmičenja. Danas je podvig da italijanski klub stigne do završnice
non mollare mai
Prošle godine u polufinalima 5 Italijana, tri u finalu..
Jedan trener samo ima B2B finala evro takmičenja.. Isti onaj koji je doneo Italiji poslednja dva evro trofeja
Jedan trener samo ima B2B finala evro takmičenja.. Isti onaj koji je doneo Italiji poslednja dva evro trofeja
- Irriducibili
Kakvo je realno stanje u italijanskom fudbalu i koliko se skup tim ceni, kako god da igraju, najbolje odslikava saznanje da je u Rimu gost danas favorit
non mollare mai
I da ce van Rima mali broj ljudi gledati tu bedu od utakmiceIrriducibili wrote: ↑Wed Jan 10, 2024. 5:06 pmKakvo je realno stanje u italijanskom fudbalu i koliko se skup tim ceni, kako god da igraju, najbolje odslikava saznanje da je u Rimu gost danas favorit
- Irriducibili
- Batica ubica
Sudija sviraj penale odmah da ljudi ne trče džabe još 75'

Kako ovoliko bace baklje nije mi jasno

Kako ovoliko bace baklje nije mi jasno
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Čelični ovi Murinjovi momci, ni pogodak staklenom flašom ih ne može srušiti
non mollare mai
- Batica ubica
Juventusov talenat, veliko pojačanje
Penal na nivou Saničanina. Još je i Bonući otišao u Fener, znači ništa ni od njega mada je i on ispušena lula.
Iako sam gajio nade da na kartu Murinja ovaj tim može nešto ipak su preveliki krš tako da ni Žoze ne pomaže. Ono finale LE prošle sezone je bio vrhunac ove generacije. Za više nema kvaliteta, a za kvalitet ipak treba para. A ne izvesni Hujseni, Auari i ostali.
Iako sam gajio nade da na kartu Murinja ovaj tim može nešto ipak su preveliki krš tako da ni Žoze ne pomaže. Ono finale LE prošle sezone je bio vrhunac ove generacije. Za više nema kvaliteta, a za kvalitet ipak treba para. A ne izvesni Hujseni, Auari i ostali.
- Irriducibili
Šta reci, osetno jeftiniji tim, pritom bez golmana, jedinog špica i najboljeg veziste, rutinski je dokazao ko je gazda Rima
Tužno je u šta se pretvorio trener, čija me je igra ostavljala bez daha dok je vodio Porto. Dekadentnija verzija Čola Simeonea, koliko god to naizgled izgledalo nemoguce
Tužno je u šta se pretvorio trener, čija me je igra ostavljala bez daha dok je vodio Porto. Dekadentnija verzija Čola Simeonea, koliko god to naizgled izgledalo nemoguce
non mollare mai
- Irriducibili
- Batica ubica
Dibala će propustiti meč sa Milanom zbog povrede...
Nebitno,JM je od leta na S.J.Parku
- Tajler Darden
Što bi Njukasl jurio deseto mesto? 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili