by Batica ubica » Sun Jan 21, 2024. 9:23 am
Zavisi za koje novce ode. Ako neko istrese 100 miliona evra za njega to je već upitno, treba imati u vidu da Toni ima samo jednu vrhunsku PL sezonu iza sebe. A pošto je Toni Englez ne verujem da će cena biti ispod 70 miliona evra.
@Irr
Ako misliš na mene, ja sam ga spominjao kad se pojavilo interesovanje Arsenala ali u kontekstu da Arsenal ima već 2 centarfora u ekipi a da igraju samo sa jednim, te da bi dovođenje Tonija bilo gomilanje igrača dok se ne reši status jednog od ove dvojice. Takođe, Arsenal je pre godinu i po platio 52 miliona evra za Žesusa da bude startni centarfor, što potencijalno dovođenje Tonija čini nelogičnim. Arsenal je letos krenuo da gubi konce kad su u pitanju transferi, dosta je bilo nelogičnih tipa Raja, Haverc, pa čak i Timber jer su u timu već imali dosta štopera.
Što se tiče Tonija kao igrača najbolji je pokazatelj ove sezone igra Brentforda bez njega. Odlične fizikalije, tehnički dobar igrač, solidan finišer, opasan u skoku, može da se zagradi, da odigra na dugu loptu, nije mu strano ni da napadne 1v1. E sad, cena će tu biti veliki faktor i prizma kroz koju će se gledati njegov učinak. Neće biti isto ako ga neko dovede za 40 miliona ili za 80 miliona evra. Ima primer Megvajera, pola onog prozivanja je bilo zbog toga što je bio najskuplji defanzivac na svetu.
Čak ne vidim ni gde ni mogao da ode na leto, Siti ima dvojicu centarforova, Liverpul ima Darvina koji je dosta plaćen, Junajted je doveo Hojlunda koji je isto dosta plaćen, slučaj Arsenala sam već objasnio. Čelsi je doveo Džeksona letos a imaju i Nkunkua koji je polušpic, da li će igrati sa dvojicom gore, tamo se ne zna za časni krst. Ne bi me iznenadilo da Čelsi opet obori rekord ovoga puta dovođenjem Tonija.
Nisam čiko, nisam čiko ja!