KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Batica ubica » Sun Jan 28, 2024. 8:11 pm

Batica ubica wrote:
Sun Jan 28, 2024. 3:49 pm
Ja očekujem samo bolji stav nego u drugom EL derbiju.
Izgleda da previše očekujem.

Skinuli smo gaće opet, 55 poena za poluvreme. Sa takvom odbranom ne možeš ni Crnokosu da dobiješ.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Jan 28, 2024. 10:29 pm

Zaista nemam objasnjenje za ovako katastrofalno otvaranje derbija na gostujucem terenu,izuzev onog EL derbija u Pioniru za ove 3 godine svaki je bio copy paste.
Spustanje gaca u prvih 5min i -15,-20 posle 1/4....
Onda cigani kako mec odmice sve se vise i vise raspadaju,mi prilazimo,neko ce reci pokazujemo karakter,ali nedovoljno za preokret iz razloga sto se juri preveliki minus.
Sve sam vise misljenja da ovo nema veze sa kosarkaskim stvarima vec da je problem psiholoske prirode,jednostavno izgubimo i pre samog pocetka....Standardno ne znamo gde udaramo prvih 5min..

Preskakanje otvorenih suteva je nesto sto mozda pokazuje strah,manjak samopouzdanja...Ovako iz glave u prvom pol Smajli sam na 3 na njegovoj omiljenoj poziciji i ne sme da sutne i to 2 puta,aj da je pre toga promasio pa da kazes nece da forsira,nego pocetak utakmice i on ne sme da uzme sut....3. put uzme sut i naravno promasi jer ocigledno ni on sam ne veruje da ce da pogodi a nije mi jasno zasto...
Punter sam kao duh i dodaje Zeku extra pas a na Zeku protivnicki igrac...

Kao da se opuste tek na -15,-20 i onda pocnu da igraju jer vise nemaju sta da izgube,tako deluje...

Totalno mi je nejasna odluka kod poslednje odbrane,naravno nismo zbog toga izgubili ali komentarisem.
U situaciji gde protivnik ima najnizeg igraca na terenu,samim tim i najbrzeg...Nejasno mi je zasto smo onako visoko izasli kada vise ne jurimo zaostatak,na taj nacim smo mu dali priliku da nas pretrci i ode do kraja...Da smo ih sacekali na pola usledio bi klasika neki PnR,switch odbrana i sut iz driblinga preko ruke jer prosto nema vremena da se eksploatise taj MM...
Mozda zato sto su se pogubili i izgubili onu jednu loptu na kraju na agresivan presing....Po meni nerezonski u situaciji kada ne juris zaostatak,prosto nema potrebe da preuzimas takav rizik.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Jan 28, 2024. 10:33 pm

Poseban pozdrav za Dejana Karovića sa Arene.

Tek ćemo se terati majmune.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Milorad

Post by Milorad » Mon Jan 29, 2024. 1:13 am

Faktor Obrknežević, 3 faula svirao Dozieru lično on...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jan 29, 2024. 10:26 am

Tajler Darden wrote:
Sun Jan 28, 2024. 10:33 pm
Poseban pozdrav za Dejana Karovića sa Arene.

Tek ćemo se terati majmune.
Otvoren hejt prema Ledeju, tužno za komentatora koji prenosi ovakvu utakmicu.

Što se tiče samo utakmice Čele je manje više sve objasnio, izašli smo bez stava na teren, usrali smo se. Ovo je kao u fudbalu kad kažu krenuli da igraju kad su primili gol. Jedino je Ledej izašao sa stavom, ostali su krenuli da igraju u drugom poluvremenu. Čim je krenulo sa 3 njihove trojke a mi tek na 2 poena videlo se gde ovo vodi.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jan 29, 2024. 1:41 pm

Samo da dodam, mi u prvom poluvremenu igramo 2 akcije za Trifunovića da napadne sa niskog posta... Čovek koji je minus igrač u napadu, koji je profilno ekvivalent Branku Laziću s tim što je Lazić doktor nauka u odbrani za njega. Mislim da ni njegov otac da je kojim slučajem vodio utakmicu ne bi pozvao akciju sa niskog posta za njega. To može da se zove protiv Crnokose na +30 ali ne i u derbiju i to u trenutcima gde su oni na 10+ razlike.

Milorad

Post by Milorad » Mon Jan 29, 2024. 3:37 pm

Zeljko opet drzi predugo igrace na parketu, svidja mi se sto je krenuo da rotira Kaminskog za odbranu i napad ali nmg da se pomirim sa cinjenicom da Pantera drzi cak i kada gresi toliko. I zasto visoki presing na 11 sekundi do kraja, to mi nikako nije jasno. Jos na terenu bio Bolomboj koga smo mogli faulirati i da se jednom mi pitamo za poslednji napad, pa sta bude.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jan 29, 2024. 4:10 pm

Milorad wrote:
Mon Jan 29, 2024. 3:37 pm
Zeljko opet drzi predugo igrace na parketu, svidja mi se sto je krenuo da rotira Kaminskog za odbranu i napad ali nmg da se pomirim sa cinjenicom da Pantera drzi cak i kada gresi toliko. I zasto visoki presing na 11 sekundi do kraja, to mi nikako nije jasno. Jos na terenu bio Bolomboj koga smo mogli faulirati i da se jednom mi pitamo za poslednji napad, pa sta bude.
To je uvek ona dilema, da li praviti faul na nerešenom i na +1 pa da ti rešavaš... Lično na nerešenom ne bih pravio faul sem ako nije neki Nikola Janković prekoputa, pa da si siguran da će bar jedno da omane. Na +1 bih pravio faul jer je veći pritisak, sa jednim promašajem je produžetak u džepu a sa oba pogođena igra ti i dvojka za pobedu. Naravno vreme do kraja diktira odluku, neće se praviti faul na +1 i 2.5 sekunde do kraja.

Čekićar

Post by Čekićar » Mon Jan 29, 2024. 4:45 pm

Vezano za pravljenje faula ili ne u zavrsnicama,klasicna prica general posle bitke...U datom trenutku se donosi odluka na koju utice vise faktora

Uvek je tu rezon za obe varijante...Ako pravis faul ti uzimas loptu i resavas ali sa druge strane poklanjas rivalu prednost jer tesko da ce neko promasiti oba penala a nije bas lako poentirati u poslednjem napadu pod tolikim pritiskom + malo vremena.

Ono sto je meni upitno jeste odbrana preko celog terena...Nagledao sam se mlijardu utakmica i mogu reci da u evropskoj kosarci u 70% situacija kada je malo do kraja poslednji napad kad se igra na pola terena se svede na PnR,switch odbranu i tezak sut iz driblinga preko ruke...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jan 29, 2024. 6:51 pm

U NBA se uvek brani poslednji napad. Toliko o tome

Naši igrači su uspeli da mi kriminalno sudjenje gurnu u drugi plan. Neshvatljiv je i nedopustiv taj pičkasti mentalitet, usled kog se u svakom meču oni lagano odlepe na početku. Zar naši igrači ne igraju svaki meč pred punom Arenom, pa da ih impresionira vašarski performans Čovicevih sledbenika? Gde su Želimirovi ljubimci, imaoci srpskog pasoša, mora li LeDay uvek da bude taj koji ce pokazati kako treba postupiti s nasilnicima? Ne mogu o utakmici, nije vredno pomena jurenje kvalitetom drastično lošije ekipe. Problemi bez pleja ponovo evidentni. Fama o Jaramazovoj fenomenalnoj odbrani lagano srušena. Pigmej projurio pored njega kao pored čunja. Toliko
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Jan 29, 2024. 6:58 pm

@Batica

Sinoć je lepo načepljen na više društvenih mreža, pa neka snosi odgovornost za rečeno. Sve je to rađeno po instrukciji zna se koga već.

Nismo završili... Nastaviće se. 😎

Naše igrače nijedna novinarka slina ne sme izlagati opasnosti.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jan 29, 2024. 7:51 pm

Tajler Darden wrote:
Mon Jan 29, 2024. 6:58 pm
@Batica

Sinoć je lepo načepljen na više društvenih mreža, pa neka snosi odgovornost za rečeno. Sve je to rađeno po instrukciji zna se koga već.

Nismo završili... Nastaviće se. 😎

Naše igrače nijedna novinarka slina ne sme izlagati opasnosti.
Još lik ponovi 4, 5 puta kako je Ledej jako udario Gedraitisa u stomak i kako je to bilo nesportski, ko ne vidi pomislio bi da mu je izvadio creva golim rukama.

samig

Post by samig » Tue Jan 30, 2024. 10:54 pm

Irriducibili wrote:
Mon Jan 29, 2024. 6:51 pm
U NBA se uvek brani poslednji napad. Toliko o tome

Naši igrači su uspeli da mi kriminalno sudjenje gurnu u drugi plan. Neshvatljiv je i nedopustiv taj pičkasti mentalitet, usled kog se u svakom meču oni lagano odlepe na početku. Zar naši igrači ne igraju svaki meč pred punom Arenom, pa da ih impresionira vašarski performans Čovicevih sledbenika? Gde su Želimirovi ljubimci, imaoci srpskog pasoša, mora li LeDay uvek da bude taj koji ce pokazati kako treba postupiti s nasilnicima? Ne mogu o utakmici, nije vredno pomena jurenje kvalitetom drastično lošije ekipe. Problemi bez pleja ponovo evidentni. Fama o Jaramazovoj fenomenalnoj odbrani lagano srušena. Pigmej projurio pored njega kao pored čunja. Toliko
Ja ne znam zasto je Jaramaz iskocio onoliko visoko u momentima gde se ti branis i cuvas mnogo nizeg igraca prosto neshvatljivo.

Morao je Bruno (iako igra bez energije i los mec) da brani poslednji napad, moras da imas jednog koji moze da izblokira i izrotira na kraju, jos zna svog bivseg saigraca.

Ovako Jaramaz ispao kao cunj bespotrebno, Smajli kao nesto izrotirao otisao u prazno a ovaj lagano u njegovu jacu desnu stranu i polaganje.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Jan 31, 2024. 12:48 pm

Možemo li do brejka večeras?

Ja verujem u pobedu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jan 31, 2024. 1:16 pm

Tajler Darden wrote:
Wed Jan 31, 2024. 12:48 pm
Možemo li do brejka večeras?

Ja verujem u pobedu.
Monako nam leži, računajući i prošlu sezonu imamo 3:0 protiv njih.

U prvoj utakmici ove sezone smo odigrali izuzetnu odbranu, nadam se da to možemo da ponovimo.

Locked