Izgleda da previše očekujem.Batica ubica wrote: ↑Sun Jan 28, 2024. 3:49 pmJa očekujem samo bolji stav nego u drugom EL derbiju.
Skinuli smo gaće opet, 55 poena za poluvreme. Sa takvom odbranom ne možeš ni Crnokosu da dobiješ.
Moderator: Moderator
Izgleda da previše očekujem.Batica ubica wrote: ↑Sun Jan 28, 2024. 3:49 pmJa očekujem samo bolji stav nego u drugom EL derbiju.
Otvoren hejt prema Ledeju, tužno za komentatora koji prenosi ovakvu utakmicu.Tajler Darden wrote: ↑Sun Jan 28, 2024. 10:33 pmPoseban pozdrav za Dejana Karovića sa Arene.
Tek ćemo se terati majmune.
To je uvek ona dilema, da li praviti faul na nerešenom i na +1 pa da ti rešavaš... Lično na nerešenom ne bih pravio faul sem ako nije neki Nikola Janković prekoputa, pa da si siguran da će bar jedno da omane. Na +1 bih pravio faul jer je veći pritisak, sa jednim promašajem je produžetak u džepu a sa oba pogođena igra ti i dvojka za pobedu. Naravno vreme do kraja diktira odluku, neće se praviti faul na +1 i 2.5 sekunde do kraja.Milorad wrote: ↑Mon Jan 29, 2024. 3:37 pmZeljko opet drzi predugo igrace na parketu, svidja mi se sto je krenuo da rotira Kaminskog za odbranu i napad ali nmg da se pomirim sa cinjenicom da Pantera drzi cak i kada gresi toliko. I zasto visoki presing na 11 sekundi do kraja, to mi nikako nije jasno. Jos na terenu bio Bolomboj koga smo mogli faulirati i da se jednom mi pitamo za poslednji napad, pa sta bude.
Još lik ponovi 4, 5 puta kako je Ledej jako udario Gedraitisa u stomak i kako je to bilo nesportski, ko ne vidi pomislio bi da mu je izvadio creva golim rukama.Tajler Darden wrote: ↑Mon Jan 29, 2024. 6:58 pm@Batica
Sinoć je lepo načepljen na više društvenih mreža, pa neka snosi odgovornost za rečeno. Sve je to rađeno po instrukciji zna se koga već.
Nismo završili... Nastaviće se.
Naše igrače nijedna novinarka slina ne sme izlagati opasnosti.
Ja ne znam zasto je Jaramaz iskocio onoliko visoko u momentima gde se ti branis i cuvas mnogo nizeg igraca prosto neshvatljivo.Irriducibili wrote: ↑Mon Jan 29, 2024. 6:51 pmU NBA se uvek brani poslednji napad. Toliko o tome
Naši igrači su uspeli da mi kriminalno sudjenje gurnu u drugi plan. Neshvatljiv je i nedopustiv taj pičkasti mentalitet, usled kog se u svakom meču oni lagano odlepe na početku. Zar naši igrači ne igraju svaki meč pred punom Arenom, pa da ih impresionira vašarski performans Čovicevih sledbenika? Gde su Želimirovi ljubimci, imaoci srpskog pasoša, mora li LeDay uvek da bude taj koji ce pokazati kako treba postupiti s nasilnicima? Ne mogu o utakmici, nije vredno pomena jurenje kvalitetom drastično lošije ekipe. Problemi bez pleja ponovo evidentni. Fama o Jaramazovoj fenomenalnoj odbrani lagano srušena. Pigmej projurio pored njega kao pored čunja. Toliko
Monako nam leži, računajući i prošlu sezonu imamo 3:0 protiv njih.