KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Ćoki i Limar pokazuju sav besmisao ratova...
Lepo se ližu danas.
Lepo se ližu danas.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Ma jel moguće bre da je lik išao coast to coast u poslednjem napadu, pa šta je bre ovo, koji je ovo nivo košarke, dokle vise poslednji napadi da se troše na gluposti.
Ako je Željko crtao nešto drugo (a jeste sigurno) ili neka ide on ili ova 2 igrača (Panter i Ledey) koji se ponašaju kao da je klub njihov.
Doviđenja EL.
Ako je Željko crtao nešto drugo (a jeste sigurno) ili neka ide on ili ova 2 igrača (Panter i Ledey) koji se ponašaju kao da je klub njihov.
Doviđenja EL.
Armani 16 trojki uz 52 posto za tri, 80 posto za 2.
Ovako da igraju, bili bi u 5, glat.
Jbg, oni kompletni, mi bez Nanelija, sa nepokretnim Kaminskim, katastrofalnim Panterom, sa ovoliko nerezonskih resenja i ovo je cudo, da imamo sut za pobedu. Slag na tortu kao dokaz tome je Zek na 5 sekundi, sa kraja na kraj, vodi loptu i sutira jednom rukom...najsporiji igrac u timu.
Nema discipline.
Ali sudije smrdljive, nekoliko pokradenih odluka, svesno.
Ovako da igraju, bili bi u 5, glat.
Jbg, oni kompletni, mi bez Nanelija, sa nepokretnim Kaminskim, katastrofalnim Panterom, sa ovoliko nerezonskih resenja i ovo je cudo, da imamo sut za pobedu. Slag na tortu kao dokaz tome je Zek na 5 sekundi, sa kraja na kraj, vodi loptu i sutira jednom rukom...najsporiji igrac u timu.
Nema discipline.
Ali sudije smrdljive, nekoliko pokradenih odluka, svesno.
Sezona je odavno otišla dođavola, ako se izgubi Aba mislim da niko u timu nema alibi. Metla redom, a ne da se iživljavaju razni Panteri kao da mu je ovaj klub otac ostavio.
Aleksa 19 pts ali lik udvaja Lo-a na 2 sekunde do kraja i primamo trojku, onaj šut što je uzeo u poslednjem minutu da 11 sekundi do kraja neću ni da komentarišem...
Aleksa 19 pts ali lik udvaja Lo-a na 2 sekunde do kraja i primamo trojku, onaj šut što je uzeo u poslednjem minutu da 11 sekundi do kraja neću ni da komentarišem...
Aba ce se tesko osvojiti ako ovi budu kompletni. Blagi su favoriti. Imace domaci teren. Tim im je i za 20-30 posto skuplji od naseg, drzava dala tri puta vise novca, tako da, ako se ABA izgubi pod tim uslovima nije smak sveta, ali svakako ce Partizanovci dici frku kao da je katastrofa, sto nije realno stanje.
Cak i za tih top 10 ako ne udjemo, ostavicemo nekoliko ekipa sa vecim budzetom iza nas. Kao sto su Efes, Armani, Cz, pa i Bajern je tu negde... Opet, u tom slucaju usla bi jedna sa manjim, Baskonija.
Svakako bi sezona bila neuspesna ako se ne osvoji kup, aba, kls i ne udje u 10, ali realno gledano, daleko je i od katastrofe. Ne moze se u ovakvoj konkurenciji svake godine uci u 8, i osvajati aba.
Nepopularno misljenje: Sledece godine ne bih voleo gledati Pantera u Partizanu. Posebno ne za te pare.
Cak i za tih top 10 ako ne udjemo, ostavicemo nekoliko ekipa sa vecim budzetom iza nas. Kao sto su Efes, Armani, Cz, pa i Bajern je tu negde... Opet, u tom slucaju usla bi jedna sa manjim, Baskonija.
Svakako bi sezona bila neuspesna ako se ne osvoji kup, aba, kls i ne udje u 10, ali realno gledano, daleko je i od katastrofe. Ne moze se u ovakvoj konkurenciji svake godine uci u 8, i osvajati aba.
Nepopularno misljenje: Sledece godine ne bih voleo gledati Pantera u Partizanu. Posebno ne za te pare.
- Irriducibili
Danas saznasmo i da im je KSS protočni bojler, još samo od bolnica nisu uzeli
Što se Puntera tiče, nije sve do njega, ali ima jako lošu sezonu. Samo što je pod ugovorom, a te pare mu izvesno sada niko ne bi dao. Stoga mislim da ostaje, nadam se konačno uz vrsnog pleja, koji bi mu mnogo toga olakšao
Što se Puntera tiče, nije sve do njega, ali ima jako lošu sezonu. Samo što je pod ugovorom, a te pare mu izvesno sada niko ne bi dao. Stoga mislim da ostaje, nadam se konačno uz vrsnog pleja, koji bi mu mnogo toga olakšao
non mollare mai
- Batica ubica
Ne bih rekao da Panter ima lošu sezonu, bilo je tu dosta odličnih utaimica. Problem je što previše zavisimo od njega te se odbrane maksimalno fokusiraju na njega, kao što je bio slučaj protiv Armanija u petak.
PJ je dosta pao u poslednje vreme a Panteru to ne pomaže nikako, jer je PJ jedini spoljni igrač koji je sposoban sa kreira konstantno te kreiranje ne mora da pada na Pantera.
PJ je dosta pao u poslednje vreme a Panteru to ne pomaže nikako, jer je PJ jedini spoljni igrač koji je sposoban sa kreira konstantno te kreiranje ne mora da pada na Pantera.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Batica ubica
Tristan u Vašingtonu, nama 600.000 dolara obeštećenja. Za njega a i za nas odličan posao, Tristan će pre napraviti dobru karijeru u NBA nego u Evropi.
- Irriducibili
Necemo se saglasiti oko toga, Punter ove i prošle sezone su dva sveta. Plus što imamo čitav niz utakmica u kojima nas je ukanalio. Po meni, sve je to posledica loše selekcije i davanja mu uloge koju nije u mogucnosti da iznese u kontinuitetuBatica ubica wrote: ↑Wed Mar 13, 2024. 8:55 amNe bih rekao da Panter ima lošu sezonu, bilo je tu dosta odličnih utaimica. Problem je što previše zavisimo od njega te se odbrane maksimalno fokusiraju na njega, kao što je bio slučaj protiv Armanija u petak.
Gde se javlja faktor PJ. On ni po čemu nije, niti ce biti Exum, a u tom pravcu su išla nerealna očekivanja. O kom kreiranju govorimo? Nema Danteove probojnosti da oslobodi Puntera pritiska. Plus opušten stav, kao da je u nba timu koji tankuje. Pobedili ili izgubili, njemu je svejedno
non mollare mai
Panter ako pogledatw statistiku u El nema uopste lose brojke ali to je dokaz da statistika ne pokazuje realno stanje njegove sezone do sad. Plus u aba ligi je daleko ispod ocekivanog nivoa.
Mnogo oscilira, siluje, greska je njegovo konstantno forsiranje na jedinici i izigravanje laznog pleja.
Plus je kapiten, plus ubedljivo najjplaceniji igrac ekipe, a igrama ne opravdava to.
Ove sezone jedino Naneli ima sezonu iznad ocekivanja pogotovo u El.
Mnogo oscilira, siluje, greska je njegovo konstantno forsiranje na jedinici i izigravanje laznog pleja.
Plus je kapiten, plus ubedljivo najjplaceniji igrac ekipe, a igrama ne opravdava to.
Ove sezone jedino Naneli ima sezonu iznad ocekivanja pogotovo u El.
- Batica ubica
Olako se zaboravlja koliko Zek vuče ove sezone i da je uz Nanelija naš najbolji igrač.
Ne zezaj Irr, jedini koji zna konstantno da kreira je PJ ne računajući povremeno kreiranje Nanelija, Pantera, Avrama itd. Problem nastaje kad PJ nije na terenu, jer onda kreiranje pada na igrače kojima to nije najjača karakteristika u igri o čemu sam pisao xy puta od jula pa do sad. A čak i kad je PJ na terenu Želimir ima taj običaj da mu PJ stoji u korneru dok Avramović ili Jaramaz hobluju parket ceo napad.
Ne zezaj Irr, jedini koji zna konstantno da kreira je PJ ne računajući povremeno kreiranje Nanelija, Pantera, Avrama itd. Problem nastaje kad PJ nije na terenu, jer onda kreiranje pada na igrače kojima to nije najjača karakteristika u igri o čemu sam pisao xy puta od jula pa do sad. A čak i kad je PJ na terenu Želimir ima taj običaj da mu PJ stoji u korneru dok Avramović ili Jaramaz hobluju parket ceo napad.
- Irriducibili
Ako su 3 asistencije u proseku kreiranje, onda kreira
non mollare mai
- Batica ubica
Treba uzeti u obzir da u proseku igra 21' u EL.
- Irriducibili
Postoji očigledan razlog zašto igra toliko
Sad vec mogu reci, veliko razočaranje, totalni promašaj, ništa nam nije doneo
Sad vec mogu reci, veliko razočaranje, totalni promašaj, ništa nam nije doneo
non mollare mai
- Batica ubica
Najmanji je problem poraz u Barseloni. Veliki je problem što odbranu prosto ne igramo. Od 12 trojki koliko su dali 7 ili 8 je bilo potpuno otvoreno, bez otpora, bez odbrane. U reketu su se šetali, brdo lakih poena.
Avramoviću kapa dole za zalaganje i stav u Partizanu, što se tiče toga može slobodno da bude primer svima. Ali ekipa u kojoj je Avramović prva napadačka opcija i u kojoj Avramović može da uzme šut koji god poželi je vrlo upitna, čovek je kralj iracionalnih odluka. Dobar rotacioni igrač, da uđe sa klupe i promeni ritam, odigra odbranu. I to sa pozicije 2.
Ne znam šta se misli sa ovakvom odbranom, ne ličimo ni na šta.
Avramoviću kapa dole za zalaganje i stav u Partizanu, što se tiče toga može slobodno da bude primer svima. Ali ekipa u kojoj je Avramović prva napadačka opcija i u kojoj Avramović može da uzme šut koji god poželi je vrlo upitna, čovek je kralj iracionalnih odluka. Dobar rotacioni igrač, da uđe sa klupe i promeni ritam, odigra odbranu. I to sa pozicije 2.
Ne znam šta se misli sa ovakvom odbranom, ne ličimo ni na šta.