NBA

Sve o američkoj košarci.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: NBA

Post by Batica ubica » Thu Mar 14, 2024. 10:49 am

Kakav igrač.

Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Mar 18, 2024. 7:43 pm

Ljudina je Miličić, milina je videti ovako brutalno iskrenog čoveka prema sebi. Vrhunski podkast.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Mar 20, 2024. 2:06 pm

Sa malim zakašnjenjem, ali vredi da ostane...

non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Mar 20, 2024. 2:30 pm

Izuzetna kucanja, pogotovo ovo preko Rivsa. Dobro je da se Edvards nije povredio, doskočio je na jednu nogu još sa ispruženim kolenom što je uvek povećan rizik.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Mar 24, 2024. 10:18 am

Tristan debitovao u pobedi (ne mogu da verujem šta pišem) Vašingtona protiv Toronta.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Apr 01, 2024. 4:14 am

Ajmo malo Lukine magije, dugo nismo...

non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Apr 02, 2024. 8:57 am

Bogdan je imao sreće da tu nije bio Irrov omiljeni trener inače bi drugačije prošao :D :D :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Apr 02, 2024. 2:16 pm

Kako reče moj drug, zato je BB u NBA, a dotični trener savetnik u Kučima
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Apr 08, 2024. 10:22 am

Dante Dijamante

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Apr 26, 2024. 4:12 pm

Denver pred novim meltanjem Lejkersa. Nekako se stekao utisak da, kad Lejkersi nisu uzeli drugu utakmicu, neće imati velike šanse u nastavku serije. Eventualno mogu da dobiju sledeću i da seriju vrate u Denver. Prosto Denver je trenutno dosta jači.

Neverovatno je sa kakvim timom je Spolstra uzeo pobedu u Bostonu, bez Džimija i Rozira. Mislim da ipak neće moći više od još jedne pobede eventualno, to bi baš moralo da bude samoubistvo Bostona.

Finiks na 0:2 :shok: Pogledao sam deo druge utakmice, Minesota ih je samlela odbranom. Izgube li i treću Durent i Buker mogu da se spremaju za Olimpijadu :D

Orlando i Fila smanjili na 2:1, mislim da Orlando ne može više od ove jedne pobede a da Filadelfija može da se pobije do kraja sa Niksima. Indijana i Milvoki za sad na 1:1, Midlton je upitan za treću utakmicu kao i Janis. Opet, Milvoki ima dovoljno igrača da to pregura na jednu utakmicu.

U seriji Oklahome i Pelikansa je 2:0, utiče mnogo povreda Zajona koji izgleda neće još uvek debitovati u plej-ofu zbog povrede zadnje lože. Pitanje je koliko Zajon može i da se vrati, koliko se stvarno oporavio. Dalas Klipersi je nekako najzanimljivija serija, Klipersi su dobili prvu bez Kavaja a posle sa Kavajom su izgubili drugu. Očekujem da to ode u 7 utakmica.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Apr 29, 2024. 4:48 pm

Da mi je neko rekao da će Finiks biti pometlan u plej-ofu ne bih mu verovao. Jeste da posle trejda za Bila nisam verovao u ovaj projekat Finiksa ali da ih Minesota ispraši 4:0, to stvarno nisam očekivao. Velika sramota Finiksa, od najave velike trojke celog leta do metle u prvoj rundi. Još jedan udarac na Durenta i njegovu karijeru.

Lejkersi su uspeli da izbegnu metlu s druge strane mada verujem da se ta serija završava u 5. utakmici. Deluje da će biti još jedna metla te da će Oklahoma završiti posao protiv Pelikana.

Kako su šutirali Klipersi sinoć u prvoj poluvremenu :shok: :shok: U jednom trenutku i +31 su imali. Bez Kavaja imaju skor 2:0 a sa Kavajem 0:2 :D :D A Kavaja neće biti do kraja serije...

Niksi će imati meč loptu u MSGu protiv Filadelfije. Još jedno iznenađenje je vođstvo Indijane 3:1 protiv Milvokija, ako se ne vrate Janis ili Lilard ovo može biti gotovo već u 5. utakmici. Klivlend Orlando je zanimljiva serija, nemam pojma šta će se tu desiti do kraja.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Apr 30, 2024. 1:12 pm

Moli se Irr da se uključi u diskusiju da se ne dopisujem sam sa sobom :D :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu May 02, 2024. 1:55 am

Tu sam, prilično se toga iskristalisalo

Na istoku ce biti čudo ukoliko Boston lagano ne izadje, čak i bez Porzingisa i naravno trenera. Niksi su pokupili sve simpatije, prava ratnička ekipa. Fila s druge strane vuče breme Embiida i njegovog sramnog odnosa prema rivalima. Kako god, niko nema šta da traži u finalu istoka

Što se zapada tiče, čini mi se da Denver nije na potrebnom energetskom nivou, morali bi da se dignu protiv silno motivisane Sote, koja fizički može da im parira. Po meni zapadno finale pre finala
Klipani i Dalas vode ljutu bitku, ali oba tima su izmučena povredama i to ih jako limitira. Ostaje još misterija iz Oklahome, momci posle regularne sezone, nastavljaju da gaze i kroz PO. Ali sve i da stignu do finala zapada, tu ih čeka ekipa sa dominantnim visokim igračima, kojima oni u seriji nemaju čime da pariraju. Ali vreme svakako radi za njih, sa prostorom u kepu i silnim pikovima, mogu sebi da priušte šta hoce vec u narednoj sezoni
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu May 02, 2024. 1:48 pm

Zdrav Milvoki sa Janisom i Lilardom može da se suprotstavi Bostonu, ali je pitanje da li će Milvoki uspeti da prođe Pejserse. Vidim da je Haliburton upitan zbog grčeva u leđima ali verujem da će igrati. Lilard je rekao da će igrati 5. utakmicu ali ga nije bilo, upala Ahilove tetive je nezgodna povreda a posle Durentovog slučaja iz 2019. više niko neće da rizikuje sa tim. Indijana večeras ima meč loptu, ne dobiju li biće teško dobiti majstoricu u Milvokiju.

Kakva trojka Maksija da ostavi Filadelfiju u igri :blue: :blue: Muda do patosa. Potom i odbrana Batuma na Bransonu, ostao je s njim iako se činilo da se Branson odvojio, stigao je da ga čisto izblokira i da obezbedi produžetke. Branson igra vrhunski, loša stvar za Nikse je što su previše zavisni od njega i ako on stane to je teška priča. Plus ga Tibodo cedi na 40'+ ne da mu odmora nikako mada je svestan ako on ne igra da padaju drastično, slično kao Lejkersi bez Lebrona.

Dalas dobio 30 razlike u LAu :shok: :shok: Neverovatno je da posle pobede i onakve šuterske utakmice u gostima Klipani daju manje od 100 poena još kući. Džordž sinoć 4/13 iz igre, Harden 2/12 a obojica izlaze iz vrhunske utakmice u gostima. Veseli Vestbruk 2/11 iz igre za samo 16' na terenu :lol: Ne bi me iznenadilo ni da se sad Dalas raspadne kući i da ovo ode u 7 utakmica. Ponovo Kavajove muke sa povredama, a odigrao je najredovniju sezonu godinama unazad...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri May 03, 2024. 10:07 pm

Vratio se Lilard ali džabe, Indijana prošla dalje i to ubedljivo. Vrhunski trejd za Sijakama su napravili. Serija Niksi Indijana će biti sudar svetova, Niksi koji peglaju evropski stil sa odbranom i dosta kontakta a Indijana koja igra na koš više kao da ih Muta vodi :D :D Još imaju istoriju Indijana i Niksi, Redži Miler i Spajk Li...

Ode novi reprezentativac Amerike na odmor :D :D I opet neki izgovori, sad su mu krivi Jokić i Marej jer igraju 8 godina zajedno. Pa druže pauzirao si prve 2 sezone zbog povreda, Simons jednu. Verovalo se obojici bezgranično, dati jaki ugovori, napravljena solidna ekipa pogotovo ona sa Džimijem. Posle mu je doveden Harden da bi se njih dvojica kolektivno raspali u plej-ofu prošle sezone (a ni pretprošle nisu bili puno bolji). I ta priča uvek ima povrede u plej-ofu, pa mora ih imati kad ima 140 kg minimum, ne može telo da istrpi toliku kilažu. A Embid nije neko ko nema skočnost, treba telo sve to da podnese.

Mislim da će Orlando izboriti majstoricu protiv Klivlenda, ovo je domaćinska serija za sad iako je Orlando bio vrlo blizu pobede u 5. utakmici. Dalas Klipersi ko zna šta će biti, tu može da bude 30 na obe strane. Ipak mislim da će se igrati sedma, mada me uopšte ne bi čudilo da se Klipani potpuno raspadnu i da bude 20 za Dalas.

Post Reply