KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

dacolik

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by dacolik » Thu May 16, 2024. 2:43 pm

Gledam neke postove poslije finala Aba lige 2021/22...
Irriducibili wrote:
Tue Jul 19, 2022. 3:36 pm
Tommen zna da sam guzonju branio do finalne serije, ali smo tada definitivno završili. U 8 utakmica sa ciganim, ni u jednoj praktično nije postojao, to ne može biti slučajno

Što se tiče impresivnog % šuta, postignut je bezmalo kao na treningu, po pravilu je bio potpuno sam. Niti može preko ruke, još manje da ga sam iskreira. Ofanzivno lak za skautiranje i defanzivna crna rupa. Žao mi je što je i dalje kod nas

Kakva je prevara debeli Zach LeDay to vidjeno nije na kosarkaskim terenima. 1.5 miliona eura kosta ona vreca govana a zajedno sa anoreksicnim bratom iz Bronxa 4m. Horor na sto smo pare spucali, ni u kojoj normalnoj ekipi ne bi ova dvojica mogli da budu glavni igraci. Minimum jedan treba da bude otjeran a spasili bismo se da obojica odu... Samo ne znam ko ce da uzme tolike ugovore.

Milorad

Post by Milorad » Thu May 16, 2024. 7:23 pm

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat May 18, 2024. 9:53 am

:text-offtopic:
Ovo je najaktivnija tema, pa ću napisati ovde. Nadam se da će izbaciti ovo jugoslovensko iz imena sportskog društva jer je zaista nenormalno da 30+ godina posle raspada Jugoslavije nama i dalje stoji jugoslovensko u imenu. Vidim da se pominje i sklanjanje buktinja iz grba koje itekako podržavam, one su bile simbol one nesrećne države tako da nam ne trebaju kao ni petokraka u grbu kao simbol komunizma. Treba raskrstiti sa komunizmom i jugoslovenstvom koje nije donelo ništa dobro ovom narodu sem ogromne količine stradanja i patnje ali to je već neka druga, istorijska tema.

Bez obzira što će se javljati razni Jugonostalgičari i komunjare tipa Božo Koprivica, Dule, verovatno i Vučela i on je ta škola, da to ne treba menjati, da je to tradicija itd. Istoriju ne treba skrivati jer od njenih i dobrih i loših strana ne može da se pobegne ali treba raskrstiti sa onim što je uništilo i unazadilo ovaj narod među kojima ima dosta navijača Partizana.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Kelsier

Post by Kelsier » Sat May 18, 2024. 11:08 am

razni Jugonostalgičari i komunjare tipa Božo Koprivica, Dule, verovatno i Vučela
Ovo je baš ružno. Stavljati u isti koš Božu, Duleta Vučelu. Jedina komunjara je ovdje Vučela, međutim on je i četnik, i radikal, i govno od čovjeka, i sve što treba. Prvi će dići ruku za promjenu grba i obilježja.

Moj klub je osnovan sa petokrakom, sa njom na grbu smo imali finale lige šampiona, uzeli EL u košarci...
Naš grb je dio identiteta. Ja ga shvatam kao simbol vrijednosti koje posjedujemo, ali ne svi, to mi je prilično jasno.

Onog trenutka kad izbacimo sve te bitne elemente iz njega, moj Partizan nije više isti.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat May 18, 2024. 11:51 am

Vučela jeste da nije bio samo patrijarh, ali je u duši komunjara i to se zna. Duleta cenim zbog rezultata napravljenih u Partizanu (Irr triggered :D :D) ali njegova ubeđenja su izuzetno crvena i jugonostalgična. Isti je slučaj sa Božom Koprivicom koji se već oglasio. Nažalost, ti ljudi su odrasli i vaspitani u tom duhu i tu nema promene tako da takve ljude ne treba uzimati za ozbiljno kad je ovo u pitanju.

A šta više ne bi bilo isto? Istorija kluba će ostati ista i to se neće promeniti nikad. Vidim da se već u medijima potura priča da bismo se mi odrekli istorije, ljudi ostalih nacionalnosti koji su igrali u Partizanu, ovoga onoga... To nije istina. Samo treba raskrstiti sa imenom jugoslovensko jer Jugoslavije odavno nema, treba skinuti buktinje koje predstavljaju nešto što je ugašeno pre 30+ godina (recimo tu treba staviti godinu osnivanja kluba) a treba skloniti i petokraku koja ne predstavlja ništa lepo, pa koliko god bila u grbu kluba. Komunizam je, hvala Bogu, odavno umro tako da nema potrebe da nam petokraka stoji u grbu.

Kelsier

Post by Kelsier » Sat May 18, 2024. 5:49 pm

U neuređenom društvu koje postepeno regresira, koje ima jaču strukturu vlasti od Komunističe Partije Jugoslavije, vlasti koja je tu samo zbog kriminala i ličnog bogaćenje, društvu koje abolira kriminalce, ratne zločince, društvu u kome državna mezimica ima i u nazivu crvenu petokraku, nalaze se ljudi da pokušavaju promijeniti simbole jedne od rijetkih preostalih normalnosti.

Kakve veze komunizam ima sa nama nakon toliko godina?
Petokraku, u ovom ili onom obliku, ima nebrojeni broj država i velikih korporacija u svojim obilježjima.
Buktinje predstavljaju jedinstvo i jednakost. Tako učim i svoju djecu.

Šta će nama kvalitativno donijeti promjena obilježja, osim toga što ubijamo jedan od savršenijih grbova u svijetu sporta?

Image

Bzvz idemo u off-topic raspravu, a obzirom da poštujem i vjerujem u onih 6 buktinja, potpuno ti dajem za pravo da imaš drugačije mišljenje. :good:

dacolik

Post by dacolik » Sat May 18, 2024. 7:42 pm

Ja sam za to da se iznad grba, u duhu modernog doba , umjesto buktinja stavi natpis “hvala Vucicu” .

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat May 18, 2024. 11:56 pm

Batica ubica wrote:
Sat May 18, 2024. 9:53 am
Ovo je najaktivnija tema, pa ću napisati ovde. Nadam se da će izbaciti ovo jugoslovensko iz imena sportskog društva jer je zaista nenormalno da 30+ godina posle raspada Jugoslavije nama i dalje stoji jugoslovensko u imenu. Vidim da se pominje i sklanjanje buktinja iz grba koje itekako podržavam, one su bile simbol one nesrećne države tako da nam ne trebaju kao ni petokraka u grbu kao simbol komunizma. Treba raskrstiti sa komunizmom i jugoslovenstvom koje nije donelo ništa dobro ovom narodu sem ogromne količine stradanja i patnje ali to je već neka druga, istorijska tema.

Bez obzira što će se javljati razni Jugonostalgičari i komunjare tipa Božo Koprivica, Dule, verovatno i Vučela i on je ta škola, da to ne treba menjati, da je to tradicija itd. Istoriju ne treba skrivati jer od njenih i dobrih i loših strana ne može da se pobegne ali treba raskrstiti sa onim što je uništilo i unazadilo ovaj narod među kojima ima dosta navijača Partizana.
Jes da je tema nametnuta zbog stanja u KKP... Ali ovo je redak trenutak kada smo skroz saglasni. 😁
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun May 19, 2024. 10:07 am

Tajler Darden wrote:
Sat May 18, 2024. 11:56 pm
Batica ubica wrote:
Sat May 18, 2024. 9:53 am

Jes da je tema nametnuta zbog stanja u KKP... Ali ovo je redak trenutak kada smo skroz saglasni. 😁
Što bi rekao Kevin Garnet sve je moguće :D :D

samig

Post by samig » Sun May 19, 2024. 12:25 pm

Porter sinoc tripl dabl protiv Panate.

Jeste luda glava ali i veliki kvalitet, takvog igraca nemanu Evropi.

Nadam se da ako se ne vraca u NBA da ce nasi biti u redu sa mnogim El klubovima za njega.

Sledece sezone mora mnogo bolja selekcija ne samo kosarkaska nego moraju da se dovedu neki igraci koji donose ogromnu energiju i onu stvar na parket. Ove sezone nam mnogo fali ta energija, ova ekipa se nekako stopilo u sivilo bez one stvari, pogotovo kad ne igraju kuci....

Milorad

Post by Milorad » Sun May 19, 2024. 2:15 pm

Ako zanemarimo to da je hteo da ubije suprugu pred rođenim detetom. Takvi igrači u kombinaciji sa pritiskom koji mi namećemo će jednostavno napraviti neki skandal.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun May 19, 2024. 6:48 pm

Neka ga je udario trebao je jače :D

Klasično ciganjsko udbaško podvaljivanje sina Đoke Štangle. Lazarević je pravi njihov ker, taman za ovakve stvari. Ne smiruju se ni na 2:0 u seriji...

Milorad

Post by Milorad » Sun May 19, 2024. 7:40 pm

Zeljko se vec duze vreme ponasa kao da je veci od kluba, ne pusta Smitha pola sezone, izdrkava se na igracima kojima sme samo a kad je trebao da bude cvrste ruke Panter mu otkazuje trening. Vecerasnjim sklanjanjem Nanelija iz rotacije pokazuje da nesto debelo ne valja i da nije zastitio svog igraca, ja da sam na mesto Nanelija zahvalio bih se jos veceras. Covic je uspeo da skloni Nanelija za veceras samo nije znao da mu je za to potreban Lazarevic, mogao je da nazove Zeljka jutros i stvar bi bila resena.
Savijanje kicme....

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun May 19, 2024. 7:50 pm

Sad kad se Anđušić razjari :D :D

Šta znam, pitanje da li je Naneli psihički u stanju da igra. Naneli je poznat kao neko ko ima kratak fitilj, ciljano su išli na njega i to sa Lazarevićem koji im ne znači ništa u rotaciji. Možda bi im Naneli strpao 30 a možda bi napravio i neku glupost.

Milorad

Post by Milorad » Sun May 19, 2024. 10:46 pm

Željko, hvala za sve ali ovo je previše...

Locked