KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Batica ubica » Tue Jun 11, 2024. 8:57 am

Nisam čiko, nisam čiko ja!

Noctrune

Post by Noctrune » Tue Jun 11, 2024. 12:57 pm

Irriducibili wrote:
Wed Jun 05, 2024. 1:04 pm
Teško je i zamisliti posle ove sezone, da ce neko želeti da pokrije platu koju ima Punter. A i Želimir ga ne da
Jel se dešava nešto, jel ima pomaka u dovođenju ili opet kupimo sa dna? Ostaje strah da će se desiti prošli prelazni rok gde se čekao onaj što neće deliti narod a u međuvremenu ostali timovi pokupili šta valja.

Ako ima šta, daj neki hint da pogađamo 😁

Milorad

Post by Milorad » Tue Jun 11, 2024. 4:54 pm

Ne treba nikakav hint ako je nešto blizu, mnogi neprijatelji kluba prate ovaj forum.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 11, 2024. 5:20 pm

Milorad wrote:
Tue Jun 11, 2024. 4:54 pm
Ne treba nikakav hint ako je nešto blizu, mnogi neprijatelji kluba prate ovaj forum.
Nije valjda da smo toliko jaki :D :D

Noctrune

Post by Noctrune » Tue Jun 11, 2024. 5:50 pm

Batica ubica wrote:
Tue Jun 11, 2024. 5:20 pm
Milorad wrote:
Tue Jun 11, 2024. 4:54 pm
Nije valjda da smo toliko jaki :D :D
Baš to 😁😁

Milorad

Post by Milorad » Tue Jun 11, 2024. 7:10 pm

Kad nam bude dosadno neka Irr baci neku lažnu vest da vidite koliko njih bi se upecalo😂

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 11, 2024. 7:53 pm

Volfgang Amadeus prenosi kako spremamo novi ugovor Smailagiću. Ne bih voleo da ga zadržimo jer posle 3 godine pravi iste greške i ima iste mane u igri, pored kvaliteta koji svakako postoje o čemu sam pisao dosta puta da se ne ponavljam. Pogotovo ne bih voleo produženje zbog onoga što je Stefan preneo, da je Smailagić tražio 900k evra platu što je previše.

Noctrune

Post by Noctrune » Tue Jun 11, 2024. 8:12 pm

Batica ubica wrote:
Tue Jun 11, 2024. 7:53 pm
Volfgang Amadeus prenosi kako spremamo novi ugovor Smailagiću. Ne bih voleo da ga zadržimo jer posle 3 godine pravi iste greške i ima iste mane u igri, pored kvaliteta koji svakako postoje o čemu sam pisao dosta puta da se ne ponavljam. Pogotovo ne bih voleo produženje zbog onoga što je Stefan preneo, da je Smailagić tražio 900k evra platu što je previše.
Diskutabilno baš, 900k je previše, igrač njegovih (trenutnih) kvaliteta je maks 500-550k kao što ima Luka Mitrović, sve preko toga je puno, al opet kad pogledaš ovi su dali 700k po sezoni Davidovcu...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 11, 2024. 8:22 pm

Noctrune wrote:
Tue Jun 11, 2024. 8:12 pm
Batica ubica wrote:
Tue Jun 11, 2024. 7:53 pm
Diskutabilno baš, 900k je previše, igrač njegovih (trenutnih) kvaliteta je maks 500-550k kao što ima Luka Mitrović, sve preko toga je puno, al opet kad pogledaš ovi su dali 700k po sezoni Davidovcu...
Mene brinu njegovo donošenje odluka, selekcija faulova i čitanje igre. A iste greške u ovim segmentima ponavlja već 3 godine, a njemu su 24 godine uskoro što nije malo. To su zrele igračke godine. Još kad se na to doda njegov privatni život, druženje sa raznoraznim gospođicama sumnjivog polnog zdravlja i korišćenje psihoaktivnih supstanci meni deluje da tu nikako nema sreće, da je on već udario u plafon ako ne promeni sebe.

Noctrune

Post by Noctrune » Tue Jun 11, 2024. 8:36 pm

Evo malo da prokomentarišem domaće igrače pa ako neko hoće neka da svoj komentar

Aleksa - Povrede su sigurno učinile svoje, ali pad koncentracije tokom čitave sezone, divljački šutevi i ispadanje lopte tokom prevođenja, voleo bih da ostane ali ga spustiti na zemlju sa manje minuta.

Smajli - Kvalitet igre se vratio na prvu sezonu u Partizanu, nakon prošle sezone gde je energijom vadio Partizan u dosta utakmica (primer protiv Makabija) video se napredak kao i to da je maksimalno koncentrisan što nije slučaj ove sezone, kao što sam naveo malopre nije normalno da uopšte zatraži toliki novac (ako je to naravno istina)

Trifunović - napredak u odbrani iz sezone u sezonu i to je to, ono što sam primetio je da čim pogodi neki šut voli da uzme loptu i da glumi Pantera i da on kao rešava napad 1 na 1 (uglavnom se završi ciglom), uglavnom ostavio bih ga zbog odbrane

Anđušić - očekivao sam dosta više od njega, šta više je toliko loš da je greota dati bilo kakve pare, bolje ubaciti nekog mlađeg da tu igra jer ne verujem da gore može biti, igrač koji ne može da prevede loptu preko pola.

Jaramaz - pitam se da li je njegov burazer igrao ove sezone pošto ja ne znam da li je to isti čovek, od onakvog igrača do ovoga.

Koprivica - ni tamo ni vamo, kao da je juče došao, čak i da nije bilo povreda mislim da bi bilo sve isto.
(Neka ostane ajde)

Vukčević - bol u kurcu od prvog dana, veliki talenat al ga jednostavno boleo kurac oduvek, sva sreća pa su izvučene pare od njega.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 11, 2024. 8:57 pm

Sve je tačno napisano. Aleksi je data prevelika uloga i pogrešna pozicija. Aleksa isključivo kao bek i sa ulogom rotacionog igrača je jako koristan igrač. Voleo bih da ostanu ili on ili Smit, čak bih voleo da vidim Smita u ekipi sledeće sezone pre Avramovića.

Ove ostale ne bih nikoga zadržavao. Trifunović je napredovao do nivoa da nije štetočina, postao je solidan defanzivac, igrač uloge. Poor man Branko Lazić. Anđušiću je u obe sezone iz nekog razloga povereno da kreira što ne bi mogao da radi ni u KLSu, umesto da se koristi isključivo kao šuter. Za Koprivicu si ubo u centar, samo se ne slažem sa njegovim ostankom jer ne dobijamo ni mi ni on. Nama treba treći centar koji može da doprinese na EL nivou, Balša to nije a pitanje je da li će ikada biti.

White Mamba

Post by White Mamba » Tue Jun 11, 2024. 9:39 pm

Da se i ja iserem.
Prvo da kazem da nijednog domaceg igraca osim smita ne bi zadrzao, jer svi zajedno zbirno nemaju 5 grama mozga, a bgm neki ni 2 grama muda. Na sve to mi smo takticki extremno neodgovornu kosarku igrali ove godine. Nadam se da ce se prelazni rok razvijati u smeru pravljenja odgovorne i pametne ekipe, sa glavom i repom sto ce reci jedinicom i peticom..
Smajli je jebiga, glup, adjusic je neodgovoran i bezobrazan, trifa nedovoljno talentovan ali mozda i najzreliji od domace baze..
Ubedljivo sam najalergicniji na avramovica..jos kad nacujem igrac ritma govna mi se prijedu obavezno..
Tip koji nema kontrolu ritma, nema pregled igre, nema desnu ruku, nema timsku odbranu, ne gradi na skoku..mislim..to sto ce on 2x godisnje da upropasti nekog stvarno nije satisfakcija za to sto ostatak godine jebe nas..
Svakako covek kad sedne pa kaze, jbt glavni divljak iz najdivljije ekipe u el, albe, kod nas izgleda kao da je jedini prosao pored koncepta timske odgovorne kosarke..pa sta to rade ostali..
Da napravimo ekipu koja nece da se samoubija..za pocetak..trenutno su ostale stvari luksuz..
Znaci kad vodimo deset, izadji iz bonusa, zagradi skok,pametno napadaj..ne jbna stihija..

Noctrune

Post by Noctrune » Tue Jun 11, 2024. 10:24 pm

Kad već kometarišemo igrače hteo sam i pojačanja prokomentarisati. (Želje)

Ono što primećujem (pogotovo u derbijima) da nama nema leba bez igrača sa asistencijama u rukama, prošle sezone je bio isti problem samo što je to Exum nadoknađivao energijom, tako da ja sam izdvojio dvojicu za koje smatram da bi seli kao prvi plej. Opcija broj 1. Lorenzo Brown Opcija broj 2. Chris Jones. Uz nekog od njih dvojice Smith i Lakić

Što se tiče bekova potreban je neko ko će Kevina rasteretiti, bez razmišljanja Vanja za rezervu. (Ukoliko Smith ne produži ostaviti Aleksu)

Krilo naša slaba tačka, ispadne na kraju da je Papa bio doktor. Opcije za startera je logično Hezonja nema tu šta, ali koliko je to realno videćemo, tako da nemam ideju za starteta, za rezervu Trifunovića
Po meni ne bi bilo loše da ostane Naneli koliko i to relano pitanje je

Što se tiče četvorke Ledeja ostaviti uz njega ja bih dodao Voigtmanna

Centar - mislim da nije potrebno da nam sva tri centra šutiraju za tri, treba nam neko poput Lesora sa energijom, tako da moja opcija za prvog centra je Josh Nebo bez razmisljanja, ako je istina da ostaje Caboclo nema veze neka ga plus i Smajlija bih ostavio uz to da se on koristi kao prošle sezone u šutu za tri.
Last edited by Noctrune on Tue Jun 11, 2024. 10:32 pm, edited 1 time in total.

Noctrune

Post by Noctrune » Tue Jun 11, 2024. 10:31 pm

Nisam se baš najbolje izjasnio, kad kažem ovo za asistencije, mislim na situacije da mi jako teško stižemo do poena (pogotovo u derbijima) to je možda razlog zašto gubimo završnice jer mi uložimo duplo više energije da bi došli do poena. Prošle sezone je bila ista situacija kada Dante ne probije igrača iz prve vraća se na 10 metara od koša i nema blage šta će sa loptom, ove sezone je tu Doužer koji nema tu eksplozivnost. Malo je ovo kenjanje gore o željama zvuči "detinjasto" kao u fazonu e ja bih tog i tog al to je samo moje viđenje šta bi bilo dobro za nas, kad smo već kod toga predložite krilo koje bi za nas bilo dobro, nemam neku ideju.

White Mamba

Post by White Mamba » Tue Jun 11, 2024. 11:34 pm

Osnovni razlog zasto izgleda da se patimo, ustvari patimo se :D
Je nemanje igraca koji ume da napravi dobar blok. I nemamo igraca koji je sposoban driblingom da napadne preuzimanje..
Treca stvar, nemamo igraca koji nizeg moze da napadne ledjima kad se preuzme..to je bar neki moj rezon...
E sad, posto uporedjujemo ovu sklopociju sa proslogodisnjim timom, pitanje je kako bi se neki lazic/nedovic/teodosic proveo s lesorom na svicu..
Kako se bolomboj proveo s danteom bilo je na televiziji :D
Prosto previse slicnih igraca, ball stopera, sa poludistancom i pop centara/cetvorki..
Na prste jedne ruke mogu da se nabroje situacije kada smo iskakanje na piku napali rolanjem..
Uglavnom je to sirenje do besvesti..
Strasno smo laki za citanje bili ove godine..
Nas su cigani preuzimali milion puta, a koliko smo nemocni, u drugoj utakmici finala aba desilo se da smajli napadne jaga licem sa 8 metara..mislim..
Sto se zelja ticeo imenima nema potrebe, jos uvek, ali 2 stvari.. vise razlicitih igraca i kvalitetna jedinica/petica (sposobna da preuzima i da obezbedi skok, sto se mene tice nista vise ne mora da zna, ali ovo da kida)

Locked