S obzirom da Davidovac ima 700k (2.1m za 3 godine) nije toliko strašno, Vanja je u životnoj formi što se kaže, šta znam.
KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Treba se pojuriti NWG, posle incidenta sa Barcokasom i onih gluposti sinoć u poslednjem minutu, mislim da je bivši.
Lundberg i Lojd na 2 uz Vanju koji može i krilo nekad, mislim da su te dve pozicije solidno zatvorene uz njih.
Naneli je pušten niz vodu to je sad očigledno već. Ostojina glasila ga ne pominju uopšte
Lundberg i Lojd na 2 uz Vanju koji može i krilo nekad, mislim da su te dve pozicije solidno zatvorene uz njih.
Naneli je pušten niz vodu to je sad očigledno već. Ostojina glasila ga ne pominju uopšte
Čuo sam da je potpisao, verovatno se čeka da istekne ugovor pa da se ozvaniči?
- Batica ubica
@Milorad
Gos je moja želja od Želimirovog povratka, pravi plejmejker, kreator, skorer, dobar defanzivac. Ali sve i da ga puste grčki cigani ne znam koliko bismo bili konkurentni za njegov potpis.
Gos je moja želja od Želimirovog povratka, pravi plejmejker, kreator, skorer, dobar defanzivac. Ali sve i da ga puste grčki cigani ne znam koliko bismo bili konkurentni za njegov potpis.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
PG: NWG, Smith, Lakić
SG: Loyd, Lundberg, Vanja
SF: Hezonja, Ponitka, Nakić
PF: Moneke, Caboclo, ?
C: Motley, Jones, Balša
Moje lične želje za narednu.
SG: Loyd, Lundberg, Vanja
SF: Hezonja, Ponitka, Nakić
PF: Moneke, Caboclo, ?
C: Motley, Jones, Balša
Moje lične želje za narednu.
- Tajler Darden
Nan je mogao doći svakako.stefan wrote: ↑Sat Jun 15, 2024. 10:55 amMoram priznati da mi je drago sto Panter ide.
Svu srecu mu zelim, super momak. Samo da nas ne zatrpa kad budemo igrali protiv Barse.![]()
Nerealno veliki ugovor je imao. Trebao je jos prosle godine da ide u Barsu, ali na insistiranje Mirotica klub je gledao po svaku cenu da ga zadrzi, pa je i povecavao cifru na onoliko koliko je zeleo...a navodno naredne sezone je trebao biti jos veci.
Sa obzirom da nam je, sad vec prosle sezone, naneo mnogo stete na obe strane terena, radujem se sto ide.
Iz ove perspektive, naknadna pamet, ispade velika greska sto ga nismo pustili u Barsu, a na njegovo mesto doveli Nana, sto je mogao Zeljko. Neke stvari treba seci na vreme iako se u tom momentu to mnogima ne bi cinilo tako...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Uz dužno poštovanje za Goss-a, ali mislim da sa njim protiv cigana nemamo šanse, kamoli u EL, odličan je igrač i sve, al po meni za prvog Pleja nikako.Milorad wrote: ↑Sat Jun 15, 2024. 1:07 pmTreba se pojuriti NWG, posle incidenta sa Barcokasom i onih gluposti sinoć u poslednjem minutu, mislim da je bivši.
Lojd vuče povrede, onda pravimo istu grešku ko sa Ponitkom, sad ispadne da meni ne odgovara niko, al prosto mislim da nema šta da tražimo u EL sa Gossom kao prvim plejem.
- Batica ubica
Kako prenosi Mocart Vanja će potpisati ugovor na 2 godine.
- Batica ubica
Tražimo plejmejkera?
Ali i on sam je rekao da nije hteo, jer je procenio (ili mu i obecano) da ce u Pao da ima vise prostora.Tajler Darden wrote: ↑Sat Jun 15, 2024. 7:09 pmNan je mogao doći svakako.stefan wrote: ↑Sat Jun 15, 2024. 10:55 amMoram priznati da mi je drago sto Panter ide.
Svu srecu mu zelim, super momak. Samo da nas ne zatrpa kad budemo igrali protiv Barse.![]()
Nerealno veliki ugovor je imao. Trebao je jos prosle godine da ide u Barsu, ali na insistiranje Mirotica klub je gledao po svaku cenu da ga zadrzi, pa je i povecavao cifru na onoliko koliko je zeleo...a navodno naredne sezone je trebao biti jos veci.
Sa obzirom da nam je, sad vec prosle sezone, naneo mnogo stete na obe strane terena, radujem se sto ide.
Iz ove perspektive, naknadna pamet, ispade velika greska sto ga nismo pustili u Barsu, a na njegovo mesto doveli Nana, sto je mogao Zeljko. Neke stvari treba seci na vreme iako se u tom momentu to mnogima ne bi cinilo tako...
A Vanji dobrodoslica nazad.
- White Mamba
Ode u monako teraj ga u kuruc
Zvanicno EL dogodine
- Batica ubica
Daj nešto, ubi ova "tišina"
@Irr
- Batica ubica
https://x.com/arbarkas/status/1803157704921456838
Dakle, ide i Ledej. Ovo sigurno otvara dosta prostora u budžetu. Mislim da smo trebali da zadržimo ili Pantera ili Ledeja ali dobro. Idemo dalje, posle ovih odlazaka čekamo pojačanja sad kad već zvanično igramo EL.
Dakle, ide i Ledej. Ovo sigurno otvara dosta prostora u budžetu. Mislim da smo trebali da zadržimo ili Pantera ili Ledeja ali dobro. Idemo dalje, posle ovih odlazaka čekamo pojačanja sad kad već zvanično igramo EL.
Nisam siguran da li iko u klubu sad zna kakvo ce nam biti stanje u budzetu za sledecu sezonu.