Prelazni rok - leto, zima
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Prelazni rok - leto, zima
To je bilo dogovoreno još u vreme EP, sad je samo ozvaničeno. I Merino im je meta
non mollare mai
- Tajler Darden
Paskal Gros u Borusiji Dortmund.
Dobro pojačanje.
Dobro pojačanje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Za bagatelu dobijaju iskusnog i odličnog igrača. Jedan od najboljih Nemaca u istoriji PL.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Fulkrug u Vest Hemu.
Rajković otišao u Arabiju.
Rajković otišao u Arabiju.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Mota otpisao više igrača Juventusa, među njima je i Kostić.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Nešto što je bilo potrebno Juventusu, da malo raščiste igrački kadar. Jedino mi nije jasno zašto je Kjeza otpisan, ne mogu da verujem da se on nekome ne uklapa u koncepciju.Tajler Darden wrote: ↑Sun Aug 04, 2024. 3:49 pmMota otpisao više igrača Juventusa, među njima je i Kostić.
- Irriducibili
Galagher i zvanično u Atletiku, Chelsea standardno ne zna gde udara. Spomenik Pepu da podignu na poklonu decenije
non mollare mai
- Batica ubica
Čovek će biti najgori vlasnik jednog kluba sa ubedljivo najviše potrošenih para.Irriducibili wrote: ↑Mon Aug 05, 2024. 5:06 pmGalagher i zvanično u Atletiku, Chelsea standardno ne zna gde udara. Spomenik Pepu da podignu na poklonu decenije
- Irriducibili
Mislim da je više do pogrešnog izbora ljudi koji rade taj posao. Za razliku od LFC gazda, koji svaki potrošen peni tretiraju kao suvišan, on troši li troši. Kriminalan sportski sektor
non mollare mai
- Batica ubica
Kako prenosi Fabricio Atletiko je poslao ponudu Sitiju od 75 miliona € + 20 miliona € kroz bonuse za Alvareza. A i Alvarez je raspoložen za transfer, kao što sam i pisao pre mesec dana vidi i on da je previše kvalitetan da bude rezervna opcija bilo gde. U Atletiku će dobiti ulogu startnog centarfora i igraće zajedno sa Grizmanom, to će biti vrhunski tandem.
- Irriducibili
Meni su njih dvojica vrlo slični, kod Atletika se puno toga zasnivalo na Morati, sa Alvarezom ne bi imali klasičnog špica i to bi mogao biti problem
non mollare mai
- Batica ubica
Mislim da je Alvarez u Sitiju više morao da se izvlači i da igra kao plej jer je igrao u tandemu sa Halandom nego što je to njegov stil. Igra centarfora u Argentini zajedno sa Mesijem a Mesi i Grizman su ista pozicija i slični profili igrača (polušpicevi, kreiranje, ubacivanje iz drugog plana, odlična leva noga itd.). Zato uostalom Grizman i nije uspeo u Barseloni, na polušpica nije mogao jer je tu bio Mesi a Grizman nije ni levo krilo a ni centarfor što je igrao u Barsi.
Jedan od glavnih razloga mozda i glavni je to sto porodica zajedno sa njim zeli da zivi negde gde je vreme lepse....Engleska je samo fudbal,kisa i prepuni paboviBatica ubica wrote: ↑Tue Aug 06, 2024. 1:12 pmKako prenosi Fabricio Atletiko je poslao ponudu Sitiju od 75 miliona € + 20 miliona € kroz bonuse za Alvareza. A i Alvarez je raspoložen za transfer, kao što sam i pisao pre mesec dana vidi i on da je previše kvalitetan da bude rezervna opcija bilo gde. U Atletiku će dobiti ulogu startnog centarfora i igraće zajedno sa Grizmanom, to će biti vrhunski tandem.
- Tajler Darden
Dani Olmo stigao u Barsin kamp.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Evo i jednog smislenog poteza Čelsija, dovode mog brata Pedra Neta iz Vulvsa za doduše malo veće pare 60 miliona € + 3 miliona € kroz bonuse. Ali oni ljudi samo nastavljaju da dovode, ovaj nesrećni Mareska neće izdržati do Nove godine već vidim. Ljudi imaju tipa 45 igrača u klubu, kao da se spremaju za rat
6 golmana, 7 štopera, 10/11 veznih, 6 centarforova
Tamo se ne zna za časni krst, teško onom ko bude to raščićavao...