NBA

Sve o američkoj košarci.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: NBA

Post by Batica ubica » Tue Jul 02, 2024. 8:53 am

Znam brate ali dati Tobajasu Herisu ovoliki ugovor...

Klej je definitivno potpis dana, kao treća opcija idealan pored ove dvojice. I dalje tu ima baruta, nije to Klej kao što je bio nekad naravno ali daleko od toga da nema šta da ponudi. Kleju lopta ne treba, on igra od lopte svakako tako da su za njega Dončić i Kajri idealni. Plus, odbrana će se više fokusirani na ovu dvojicu a ne mnogo na njega.

Videh da je Mentol iskoristio opciju da produži sa Klipersima. Ne znam što bi on trebao Denveru...
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Jul 03, 2024. 1:16 am

NBA timovi moraju i da potroše pare, nema tu šteka. Drugo, nije to Tobiši prvi takav ugovor. I trece, on ce njima značiti, a i oni njemu. Detroit je takva ekipa kamenjara, gde ce on delovati kao puter ruka, a on ce s druge strane imati svu slobodu kao druga opcija, pošto Cade nije od onih koji samo koš vide

Da još dodam da OKC radi brutalno dobar posao, dovode upravo ono šta im je potrebno, a da praktično ne daju ništa
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jul 04, 2024. 10:41 am

Kako javlja Vojnarovski PJ Doužer dogovorio jednogodišnju saradnju sa Minesotom.

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Jul 04, 2024. 10:37 pm

Batica ubica wrote:
Thu Jul 04, 2024. 10:41 am
Kako javlja Vojnarovski PJ Doužer dogovorio jednogodišnju saradnju sa Minesotom.
Jos jedan odlican marketing za KKP :good:

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jul 05, 2024. 9:39 am

Čekićar wrote:
Thu Jul 04, 2024. 10:37 pm
Batica ubica wrote:
Thu Jul 04, 2024. 10:41 am
Jos jedan odlican marketing za KKP :good:
Sledeći nek se spremi Lonzo Bol, još jedan plejmejker kome je karijera u padu :D :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jul 05, 2024. 3:33 pm

Voriorsi nastavljaju renoviranje, potpisali su Kajl Anderson i Badi Hild. Badi Hild je direktna zamena za Kleja rekao bih. Videćemo šta će biti sa Drejmondom i da li će i njega negde otpremiti, po ovim potezima rekao bih da žele Kariju da daju bar još jednu šansu da napadne titulu dok je još u snazi. Verujem da će Drejmond biti u ponudi za neku zverku, mada ne znam koga to mogu da pojure a da bude komplatibilan sa Karijem. Videh negde da Majami hoće da trejduje Batlera jer neće potpisati novi ugovor eto možda šanse.

Demar je slobodan igrač i izgleda neće produžiti ugovor sa Bulsima, biće zanimljivo gde će on. Od svih ovih slobodnih igrača Demar deluje kao najjače ime uz Laurija. A takođe Bulsi ne mogu da se reše Levina sa onim čudom od ugovora :D :D

Pošto je doveo svog drugara za trenera i sina u ekipu Lebron je produžio ugovor na još 2 sezone i jedni će pored Bredlija Bila imati anti-trejd klauzulu.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jul 18, 2024. 9:03 pm

Mislim da je ovo jedinstven slučaj u istoriji NBA. Vestbruk je trejdovan u Jutu zajedno sa pikom za Krisa Dana a Juta će ga vejvovati i Vestbruk će potpisati ugovor sa Denverom kao slobodan igrač kao što je ranije najavljeno. Ali ono što je posebno interesantno u ovom slučaju je to da je Vestbruk februara 2023. takođe trejdovan u Jutu gde je isto kao i sada odmah vejvovan i tada je kao slobodan igrač potpisao za Kliperse. Dakle čovek je za 1.5 godinu 2 puta trejdovan u Jutu odakle je oba puta vejvovan u roku od odmah.

Potez Denvera mi nije puno jasan, jedino što je tu dobro je što Vestbruk igra za vetreanski minimum. Niti će im doneti šut, niti će im doneti neku ekstra dobru odbranu a niti igru od lopte što je jako bitno za spoljne igrače koji igraju sa Jokićem a sva ova 3 aspekta su izgubili odlaskom Poupa i još ranije Brusa Brauna. Doneće jedino igru u tranziciji kad se zaleti ko sivonja mada i to više nije isto jer nisu fizikalije kao pre iako se Vestbruk drži vrlo dobro fizički mora se priznati. Dok su fizikalije bile takve da je mogao da preleti i pretrči bilo koga dotle je i imao svu slobodu i loptu u rukama a nije morao da se oslanja na šut i donošenje odluka, kako su pale fizikalije došli su do izražaja šut i donošenje odluka koji mu nikad nisu bili jača strana u igri.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jul 18, 2024. 10:35 pm

Iz nekog razloga je Jokic insistirao na njemu, nadajmo se da on vidi nešto što mi ne uspevamo
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Mon Aug 12, 2024. 3:49 pm

Boston zeli Jabuselea.

Ne volim ga ali skakako da moze da igra NBA,da budem precizniji NBA PO jer danas svako moze da igra NBA regular season.

Igrac koji ima snagu,pokretljivost i sut...

Kada bih ga poredio sa nekim to bi bio Grant Williams,to je taj profil igraca s tim sto je po mom misljenju Gerson daleko kvalitetniji.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Aug 12, 2024. 5:20 pm

Čekićar wrote:
Mon Aug 12, 2024. 3:49 pm
Boston zeli Jabuselea.

Ne volim ga ali skakako da moze da igra NBA,da budem precizniji NBA PO jer danas svako moze da igra NBA regular season.

Igrac koji ima snagu,pokretljivost i sut...

Kada bih ga poredio sa nekim to bi bio Grant Williams,to je taj profil igraca s tim sto je po mom misljenju Gerson daleko kvalitetniji.
Pokazao se odlično, pogotovo u odbrani sposobnost da brani preuzimanja recimo Šrudera je u polufinalu izuzetno ispratio više puta. Stav mu je jako dobar, igra bez straha, ne plaši se da uzme odgovornost. Kad se neko onako zaleti na Lebrona... Ovo mu je verovatno poslednji voz za NBA jer uskoro puni 29 godina, videćemo koliko će Real zatezati sa obeštećenjem kao što je znao da radi u prošlosti.

Ima i ona druga strana, koliku bi ulogu i slobodu dobio u ovom Bostonu koji maltene igra bez korišćenja niskog posta. Oni ni Horfordu ne spuštaju loptu kad ima mismeč :D :D Ili izolacija Tejtum/Braun ili ide prodor povratna i traži se otvoren šut. Jabuseleu je unutrašnja igra bitan aspekt u igri, morao bi da bude spreman da pogađa šuteve i pegla odbranu, baš kao Grent kojeg si spomenuo.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Aug 19, 2024. 12:57 pm

Jabusele u Filadelfiji za minimalni ugovor od 2.1 miliona $.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 29, 2024. 3:22 am

LW IV kod šampiona, može biti idealan spoj
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 29, 2024. 1:27 pm

Solidno pojačanje, proširuju rotaciju za još jednog dobrog igrača.

Od ostalih vesti iz NBA ističe se da je Lebron zabranio Broniju da ga zove tata za vreme utakmica i treninga :D :D

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Aug 29, 2024. 2:09 pm

Batica ubica wrote:
Thu Aug 29, 2024. 1:27 pm

Od ostalih vesti iz NBA ističe se da je Lebron zabranio Broniju da ga zove tata za vreme utakmica i treninga :D :D
I to je naveo 2 primera kako ga moze zvati,Bron,GOAT...

Koji je to kompleksas...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 29, 2024. 4:57 pm

Čekićar wrote:
Thu Aug 29, 2024. 2:09 pm
Batica ubica wrote:
Thu Aug 29, 2024. 1:27 pm

I to je naveo 2 primera kako ga moze zvati,Bron,GOAT...

Koji je to kompleksas...
Slažem se, ali malo ko može na terenu da odbrani svu tu priču. Pa čak i u 39 godina. Prošla sezona pa i Olimpijada posle toga, to je neverovatan nivo za mlađe a ne za čoveka od 39 godina.

Pitanje je da li ćemo ikada više videti boljeg igrača od Lebrona.

Post Reply