Transferi u evropskoj košarci
Moderator: Moderator
Re: Transferi u evropskoj košarci
Lesor i Panatinaikos zvanicno produzili saradnju do leta 2028-me, ugovor na 3 sezone od 2.75 miliona evra po sezoni.
- Tajler Darden
Maledon od leta navodno u Realu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Raul Neto vise nije igrac Barselone posle sporazumnog raskida ugovora, Neto se 2 puta povredio od kako je krajem Novembra potpisao za klub.
James Webb III navodno interesantan Albi, njegov trenutni klub Karisijaka je u novcanim problemima.
James Webb III navodno interesantan Albi, njegov trenutni klub Karisijaka je u novcanim problemima.
Juancho Hernangomez i Panatinaikos navodno blizu produzetka saradnje za naredne 2 sezone.
Thomas Heurtel navodno blizu povratka u Barselonu, ugovor ce biti do kraja sezone.
Thomas Heurtel navodno blizu povratka u Barselonu, ugovor ce biti do kraja sezone.
Sportando javlja da je Sam Dekker (trenutno igrac Huventuda) "na meti" Reala.
Bruno Fernando navodno blizu razlaza sa Torontom, a vec neko vreme je "na radaru" Fenerbahcea.
PJ Dozier se navodno dogovorio sa Efesom oko ugovora do kraja sezone.
Errick McCollum i zvanicno novi igrac Fenerbahcea.
Devonte’ Graham navodno "na radaru" Reala.
Michael Kessens koji je pre neki dan napustio Pariz potpisao ugovor sa Albom.
Daron “Fatts” Russell navodno "na radaru" Barselone.
Devonte’ Graham navodno "na radaru" Reala.
Michael Kessens koji je pre neki dan napustio Pariz potpisao ugovor sa Albom.
Daron “Fatts” Russell navodno "na radaru" Barselone.
Tibor Pleiss navodno "na radaru" Albe.
Spanski Encestando javlja da je Bruno Fernando koji se dugo pominje kao zelja Fenerbahcea "na radaru" Reala.
Spanski Encestando javlja da je Bruno Fernando koji se dugo pominje kao zelja Fenerbahcea "na radaru" Reala.
Shaquielle McKissic i Olimpijakos navodno dogovorili produzetak saradnje na 1+1 sezonu.
Justus Hollatz iz Efesa navodno blizu prelaska u Bajern, a klub iz Minhena bi navodno platio izlaz iz ugovora.
Bruno Fernando navodno potpisao ugovor sa Realom do kraja sezone 2025-26.
- Irriducibili
Jilson Bango se navodno dogovorio sa Panatinaikosom oko ugovora do kraja sezone, a klub iz Atine ce navodno platiti 700k obestecenja Saragosi.
Skylar Mays i Fenerbahce zavrsili saradnju posle par meseci.
Jilson Bango na kraju navodno ipak prelazi u Fenerbahce javlja Chema de Lucas, navodno za vikend ce odigrati poslednju utakmicu za Saragaosu pre odlaska u Tursku.
Jilson Bango na kraju navodno ipak prelazi u Fenerbahce javlja Chema de Lucas, navodno za vikend ce odigrati poslednju utakmicu za Saragaosu pre odlaska u Tursku.