Transferi u evropskoj košarci
Moderator: Moderator
-
OnlineBatica ubica
Re: Transferi u evropskoj košarci
Jedna stvar me vrlo iznenadila a to je da će Uroš Trifunović potpisati za Makabi. Dovoljno govori o ambicijama Makabija za narednu sezonu a i o tržištu igrača u evropskoj košarci, kad Trifunović (prosečan EK igrač) dobija angažman u EL.
Solidan igrač uloge, da odigra neku odbranu (i to je upitno kakvu, jer ima spore bočne kretnje da bi branio igrače na perimetru) a u napadu ako pogodi neku trojku pogodi.
Solidan igrač uloge, da odigra neku odbranu (i to je upitno kakvu, jer ima spore bočne kretnje da bi branio igrače na perimetru) a u napadu ako pogodi neku trojku pogodi.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Hamidou Diallo posle sezone u Kini potpisao 2-godisnji ugovor sa Baskonijom.
James Thompson posle sezone u Kini i Portoriku je novi igrac Buducnosti.
James Thompson posle sezone u Kini i Portoriku je novi igrac Buducnosti.
Marc Stein prenosi da je Cole Swider blizu dogovora sa Efesom.
Urbonas prenosi da je Chimezie Metu blizu dogovora sa Monakom.
Urbonas prenosi da je Chimezie Metu blizu dogovora sa Monakom.
- Irriducibili
Baskonija ozvanicila ranije najavljenu promenu na klupi, Pablo Laso je napustio klub, a Paolo Galbiati je novi trener.
Izan Almansa navodno blizu dogovora sa Realom, pominje se da je u pitanju ugovor na 4 sezone.
Verovatno ne zna,a cenim da i njegovom menadzeru nije u interesu da mu to saopsti vec da mu omoguci sto jaci ugovor kako bi dobio sto bolji procenat...Ali mogao je kod americkih igraca iz EL da se raspita...Tajler Darden wrote: ↑Tue Aug 05, 2025. 10:35 pmMisliš li da on zna sve ovo o Šarasu?Čekićar wrote: ↑Tue Aug 05, 2025. 4:39 pmBrandon Boston Jr u Feneru..
Zanimljiv potpis mada je kao i svaku drugi iz NBA macka u dzaku...Al ima to nesto u sebi sa onim dugim ekstremitetima,Durantulovski graciozan..Iako je dosta nizi od KD nekako je sav dugacak,sve mu otislo na ruke i noge![]()
Mada izbor kluba je upitan jer Saras nije trener koji ce trpeti spavanje u odbrani,nerazumevanje racionalne kosarke...![]()
Dobar primer,tu NBA igraci spavaju a to se preko bare tumaci kao samo jedan posed a kod Sarasa se zakucava za klupu...Batica ubica wrote: ↑Wed Aug 06, 2025. 8:49 amSaznaće odmah nakon prvog bekdor kata i lakih poena za koje on bude kriv, kad Šaras promeni 7 nijansi ljubičaste u licu![]()
![]()
Americkim rukijima je trenutno najbolje otici kod Herberta u Bayern...Nevidjenu slobodu daje...pa se naredne sezone naplatiti kada se uhodas,upoznas sa evropskom kosarkom,napunis samopouzdanjem...
- Tajler Darden
@Čekić
Sećaš se kad si kod Gordija koliko sam želeo Edvardsa kod nas pre ihahahaj godina.
Sećaš se kad si kod Gordija koliko sam želeo Edvardsa kod nas pre ihahahaj godina.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Sportando prenosi da je Kenneth Faried navodno interesantan Virtusu.
- Tajler Darden
On još igra košarku?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Igrao proslu sezonu u Italiji pa su ga tu verovatno i pratili.
Izvori zi Italije pronose da je Kai Jones navodno blizu potpisa ugovora sa Virtusom.
Glynn Watson Jr potpisao ugovor sa Asvelom.
John Brown navodno nastavlja karijeru u Australiji, South East Melbourne Phoenix je navodno njegov novi klub.
Rokas Jokubaitis i Makabi zvanicno zavrsili saradnju, informacije od ranije su da ce Bajern biti njegov novi klub.
Rokas Jokubaitis i Makabi zvanicno zavrsili saradnju, informacije od ranije su da ce Bajern biti njegov novi klub.
Cole Swider i zvanicno novi igrac Efesa, ugovor je potpisan za narednu sezonu.
Izvori iz Izraela prenose da je Alize Johnson blizu dogovora sa Makabijem, proslu sezonu igrac je proveo u Japanu.
Izvori iz Izraela prenose da je Alize Johnson blizu dogovora sa Makabijem, proslu sezonu igrac je proveo u Japanu.