Engleska Premijer Liga

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: Engleska Premijer Liga

Post by Batica ubica » Tue Jul 01, 2025. 12:51 pm

Trebaju im još štoper i centarfor, pošto je Kvansa prodat Leverkuzenu za lepe pare (35 miliona € osnovni deo + 6 miliona € kroz bonuse). Pominje se Guehi iz Palasa koji je solidan igrač, videćemo koliko će Palas moći da traži jer njemu ugovor ističe sledećeg leta a prošlog leta su Njuki tražili ozbiljnu cifru za njega. Ako to budu npr. Guehi i Osimen prvi su favoriti sigurno.

Vest Hem je krenuo da čisti igrački kadar vidim da su već otišli Coufal, Ings, Zuma, Kresvel i Fabijanski. U osnovi to je dobra ekipa i dalje, Paketa Boven i Kudus gore, Fulkrug centarfor ako bude zdrav, zadnji vezni Vord-Praus Souček/Alverez. Samervil je vraća on je odlična rezerva Kudusu. Treba im rezerva za Bovena koju nemaju već godinama.

Mislim da treba još jedan štoper. Kilman je nepouzdan, Mavropanos je nekako najviše pokazao a vidim da je Todibo otkupljen mada on nije ostavio neki utisak. Jako je slabo tržište štopera, mislim da nikad slabije nije bilo. Ima levo ovaj mladi Skarls koji je dobio šansu u 2. delu prošle sezone i igrao je solidno, 19 godina ima dečko mislim da može biti dobar igrač. Treba i rezerva za Van Bisaku, ne znam iz kog razloga njega Poter vidi kao krilnog beka, nema on dovoljno napadačkog kvaliteta za to.

Mislim da je bolje po Vest Hem da leto bude što tiše, prethodnih sezona se trošilo lepo pa su i očekivanja bila ogromna. Problem je bio što je Mojes ostao između svog stila (pragmatično i čvrsto, prekidi i kontre) i očekivanja navijača i ulaganja kluba. Navijači su tražili ofanzivan i lep fudbal jer dolaze dobri igrači, klub je isto to očekivao ali realnost je drugačija. Možda je bolje da sad Poter dobije samo 3-4 igrača i da radi sa ovim što ima. Mislim da Vest Hem sa ovim timom + jedan štoper može da se bori za Evropu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jul 03, 2025. 10:41 am

Ne mogu da verujem šta sam upravo pročitao. Diogo Žota i njegov brat su poginuli u saobraćajnoj nesreći u Španiji.

Da stvar bude gora koliko sam pročitao Žota se skoro oženio, a sa tom ženom već ima troje dece.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jul 03, 2025. 4:10 pm

Jezivo
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jul 12, 2025. 3:25 pm

Kaže jedan navijač Arsenala, Chelsea tražio £50m za Maduekea, mi ga platili £52m. Umece trgovine :D
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jul 12, 2025. 3:55 pm

Irriducibili wrote:
Sat Jul 12, 2025. 3:25 pm
Kaže jedan navijač Arsenala, Chelsea tražio £50m za Maduekea, mi ga platili £52m. Umece trgovine :D
A zato je oko Đokereša zapelo za 5 miliona € :D

Haverc, Sterling, Kepa, Madueke sve što Čelsiju ne treba Arsenal uzima bez pitanja :D :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jul 12, 2025. 8:19 pm

Chelsea je potrošio na igrače milijardu i po u zadnjih par godina, a Arsenal sve čini da ih malo rastereti
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 07, 2025. 6:10 pm

Medison propušta celu sezonu usled pokidanog prednjeg ukrštenog ligamenta.

Videćemo kako će ovo uticati na aktivnost Totenhema na tržištu, za očekivati je da potraže zamenu. Mislim da će krenuti po Ezea.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 07, 2025. 6:34 pm

A pre toga pustili Sona......ništa od njih ni ove sezone
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 14, 2025. 5:10 pm

Vreme predikcija je došlo, pucajte!

Šampion:
Top 6:
Ispadanje:
Iznenađenje sezone:
Razočarenje sezone:
Prvi otkaz:

Šampion: Liverpul
Top 6: 1. Liverpul, 2. Arsenal, 3. Siti, 4. Čelsi, 5. Aston Vila, 6. Junajted
Ispadanje: Barnli, Vulvsi, Sanderlend
Iznenađenje sezone: Everton
Razočarenje sezone: Brentford
Prvi otkaz: Kit Endrjus (Brentford)

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Aug 15, 2025. 12:11 pm

Sampion: Liverpul
Top 6: Liverpul,Arsenal,Siti,Aston Vila,Junajted,Celsi
Ispadanje:Barnli,Lids,WHU
Iznenadjenje sezone:Everton
Razocarenje sezone:WHU
Prvi otkaz: Parker

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 16, 2025. 3:40 pm

Mislim da će Liverpul imati velikih defanzivnih problema sa Salahom i Vircom zajedno na terenu.

Salah nikad nije bio igrač koji se puno cima.u odbrani, a pogotovo u ovim godinama Slot sigurno želi da mu čuva energiju za napad a ne da juri za protivničkim bekom.

Virc je 10 i pitanje je kako bi prihvatio to da umesto Salaha drži desni bok i da se u odbrani troši više nego što je navikao, a to bi sigurno uticalo na njegov učinak u napadu.

Bitne odluke su pred Slotom, ili Salah ili Virc će morati više da zapnu u odbrani zarad tima. Ali ajde ti sad Salahu posle onakve prošle sezone reci ajde drži desni bok ili Vircu ajde ti radi Salahov posao a najskuplje si pojačanje u istoriji kluba i od tebe se očekuje gol/asistencija svaku utakmicu.

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Aug 16, 2025. 5:59 pm

Sramota od prelaznog roka,sramota od igre,sramota od rezultata a bice sramota i od sezone…

Kakvi bednici vode ovaj klub….

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 16, 2025. 6:28 pm

Ne znam kad će Poter shvatiti da Van Bisaka nije krilni bek, malo jeste unapredio igru u napadu ali to je nedovoljno za krilnog beka koji mora da daje i širinu i dubinu u napadu, da ima dobar centaršut, da ima sposobnost da dribla, da ide u završnicu. Van Bisaka bi bio prikladiniji kao desni štoper u ovoj formaciji a ne kao krilni bek ali ga Poter tu forsira otkako je stigao. Dok je bio Coufal, čovek koji ima odličan centaršut, on je igrao desnog štopera a Van Bisaka vrlo limitiran napadač igra najbitniju ofanzivnu poziciju. Sve naopako.

Agerda kad sam video umalo se nisam srušio, kako li je on vaskrso u postavi Vest Hema. Kilman je slična kiksara ko i on, dade im čovek od 180 cm gol glavom između njih dvojice. Čak i ovo Fulkrug i Bouven kao centarfori to mi ne ide nikako. Još Rodrigez igra pre Součeka ili Alvareza. Hermansen pre Areole mi je takođe sumnjiva odluka. Poter kao da je namerno hteo da izgubi ovu utakmicu.

Da vidimo koliko će Sanderlend moći na ovu početnu euforiju da iznese, sad moraju da iskoriste ovaj momentum koji imaju da skupljaju bodove.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Aug 16, 2025. 8:06 pm

Prognoza ide ovih dana...

Jesmo li spremni za Pepovu osvetu?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 16, 2025. 8:34 pm

Tajler Darden wrote:
Sat Aug 16, 2025. 8:06 pm
Prognoza ide ovih dana...

Jesmo li spremni za Pepovu osvetu?
Rekao bih da nema personala za tako nešto.

Post Reply