Transferi u evropskoj košarci
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Transferi u evropskoj košarci
Sportando prenosi da je Clifford Omoruyi navodno "na meti" Makabija.
Centar reprezentacije Malija Aliou Diarra posle dobre igre na AfroBasket-u potpisao visegodisnji ugovor sa Virtusom.
Pojavile su se informacije da ce Jilson Bango posle povrede na AfroBasket-u i operacije odsustvovati najmanje do Marta meseca naredne godine pa je Fenerbahce prinudjen da potrazi dodatnu opciju u unutrasnjoj liniji tima.
Kod africkih igraca mi se odmah pali lampica jer su takticki neobuceni,nemaju bazu kakvu imaju npr evropski igraci prolaskom kroz mladje kategorije....
Uvek mi je zanimljivo gledati Afrobasket jer prosto se odusevis o kakvim se fizikalijama radi a istovremeno padnes u bedak koliko su neobuceni takticki gotovo svi a velika vecina i tehnicki...
Sve si lepo rekao, bice dosta posla za Ivanovica sa njim.Čekićar wrote: ↑Tue Sep 02, 2025. 1:50 pmKod africkih igraca mi se odmah pali lampica jer su takticki neobuceni,nemaju bazu kakvu imaju npr evropski igraci prolaskom kroz mladje kategorije....
Uvek mi je zanimljivo gledati Afrobasket jer prosto se odusevis o kakvim se fizikalijama radi a istovremeno padnes u bedak koliko su neobuceni takticki gotovo svi a velika vecina i tehnicki...
Iz vise izvora stizu informacije da su centar Armando Bacot i Fenerbahce blizu dogovora o saradnji.
Encestando prenosi da je Trey Lyles dogovorio saradnju sa Realom.
- Batica ubica
- Irriducibili
- Tajler Darden
Uloga dežurnog debila.
Mada su taman tu negde Nedović i Slina.
Mada su taman tu negde Nedović i Slina.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Pored Jamesa Andjušic je igrao najbolju košarku u karijeri, ne bih se iznenadio da i Nedovic proigra
non mollare mai
- Batica ubica
Anđušić je ipak veća pretnja u šutu za 3 pogotovo što može da šutne i iz kretnje, i iz mesta i iz driblinga. Videćemo da li će Nedović uspeti da isprati šutem jer fizikalije više nisu kao pre. Stigle su ga godine a i dosta je tu bilo povreda.
Anđušić je koristan igrač samo kad mu se zabrani da glumi Džejsona Kida i kad se drži šuta.
Anđušić je koristan igrač samo kad mu se zabrani da glumi Džejsona Kida i kad se drži šuta.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Ne bih se saglasio da je Nedovic manja pretnja u šutu, mnogo je nezgodno kada udje u seriju. I za razliku od Andjušica zna s loptom, potonji čim je spusti očekuj sranje. No sve to nema veze sa ulogom u Monaku, gde James po definiciji pravi višak i ostavlja saigraču mnogo opcija
non mollare mai
Sportando prenosi da su David Michineau i Monako blizu dogovora o saradnji.