Engleska Premijer Liga

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: Engleska Premijer Liga

Post by Tajler Darden » Sun Aug 24, 2025. 3:23 pm

Da ti neko ponudi kilo pečenja ili da truješ odabrao bi ovo drugo. 😁

Od sad bez mene u ovim trovačnicama.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Aug 25, 2025. 11:36 pm

Fudbal je nekada potpuno nepravedan, NFC je sa 10 igrača potpuno nadigrao LFC, vratili se iz dva gola zaostatka, ali nisu tu stali i priveli meč kraju, vec su nastavili da napadaju i bili kažnjeni

Presudila im je beba od nepunih 17 leta, čisto da se napomene :dirol:
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Aug 26, 2025. 12:11 pm

Liverpool je bas u problemu,izvlace se ali nece to uvek prolaziti…
Ukoliko ne promene formaciju cenim da nece uzeti titulu…Jos jedan dokaz koliko papir ne znaci nista a bili su mi izraziti favoriti pred pocetak sezone…Ne mozes ifrati sa 8 ofanzivnih igraca,nrmaju balans,lako primaju golove…

Arsenal je trenutno najstabilniji ali oni imaju Artetu a to znaci smrljav fudbal i patnja protiv svih izuzev ovog donjeg doma…

Spursi su mi trenutno najbolji i mozda sam lud ali da ne igraju evropu cenio bih da uzimaju titulu 😄…Ovako kad krene LS i rotacija krenuce i sa kiksevima…

Liverpool ima najvisi plafon,tu dileme nema…Ali treba ga dohvatiti…

Wirtz ne zna gde mu je dupe a gde glava,unistavaju ga u duelima…Batica iskustvo,bas si navodio sve velike igraci koji su se rsapali u PL a ja somina ga uzeo u fantaziju iako izbegavam novajlije al mislio sam da je on world class,ipak lu treba period adaptacije na mnoooogo brzi i intenzivniji fudbal…

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Aug 26, 2025. 2:53 pm

Vrhunska utakmica, PL klasik. Dosta duela, kartona, rasprave na terenu ovo preti da postane dobro rivalstvo. Kapa dole Njukaslu koji nije odustao ni posle 0:2 i igrača manje, nastavili su momci da se bore pa dokle stignu.

Na 0:2 Liverpul se opustio, zalaganje je opalo ali zalaganje igrača Njukasla nije opalo i razlika u broju igrača se nivelisala. Njukasl je izgledao kao da oni imaju igrača više a ne Liverpul.

Mora se reći vrhunska utakmica Soboslaja kao desnog beka. Čovek prvi put u karijeri igra desnog beka i izgledao je kao da ga igra ceo život. Nekoliko puta je dobro markirao, dobro je branio 1v1, dobro se postavljao baš dobra njegova utakmica, defanzivno dosta bolje od Trenta na primer a Soboslaj i nije bek.

Van Dajk me je sinoć podsetio na starog Van Dajka, pre povrede kolena. Nije bilo bežanja od duela i pravljenja ofsajda u velikim količinama kao zadnjih sezona a što nije radio u prajmu.

Bruno G kakav igrač, jedan od igrača koje najviše volim da gledam u PL. Tehnički nema puno boljih od njega, pregled igre, završni pas, duga lopta, šut, centaršut, kontrola lopte a uz to čovek ne zanemaruje igru u odbrani ni za 1%. Maksimalno zalaganje svaku utakmicu, uvek jak pritisak na loptu nekad zna i da pretera što govori broj žutih koji ima tokom sezone ali čovek je jedan od najkompletnijih veznih igrača trenutno, ako ne i najkompletniji.

Virc ima problema, Čele je to lepo naveo ubijaju ga u duelima pogotovo sinoć sredina Njuke Bruno G-Tonali-Žoelinton, svi odlični trkači i jaki fizički, agresivni i naloženi. Krene malo bliže golu tamo je Den Brn :D :D Negde sam pročitao sad ne znam da li je istina, navodno je protiv Bormuta tražio izmenu jer je ostao bez vazduha, ubio ga je tempo. Trebaće vremena njemu da se privikne i pronađe način da ovde utiče na utakmice onako kako je to radio u Bajeru. Igrač je od 125 miliona €/150 sa bonusima, od njega će se sa pravom očekivati gol/asistencija svaku utakmicu, ništa manje od toga.

Videćemo kako će Slot rešiti problem sa Vircom i Salahom zajedno na terenu + Ekitike koji je čovek centarfor. Već sam pisao o tome, neko će morati da pokriva desni bok. Salah to radi sa malo elana što je i logično, najbolji je igrač ekipe a ima već 33 godine i čuva energiju za napad a realno ako bi odgovorno držao bok i jurio protivničkog beka izgubio bi dosta energije. Ako bi to bio Virc onda bi i on tu gubio dosta energije da radi nominalno Salahov deo posla, a već sam pisao on je koštao koliko je koštao i od njega su očekivanja maskimalna u skladu sa cenom.

Klop je to rešavao dok je tu bila sredina Fabinjo, Henderson, Vajnaldum, Milner, Keita itd. gde se Henderson vraćao da pokriva desni bok dok je Salah odmarao u odbrani a Mane se vraćao na drugoj strani. Ipak, svi ti igrači su karakteristike koje su trebalo a to su trčanje, defanziva, disciplina što Virc nema jer je ofanzivan igrač, majstor. Čak i kad su Soboslaj i Mekalister na terenu Salah može da odmori jer su oni obojica odlični trkački i ne zapostavljaju odbranu pogotovo Mekalister.

Crveni Gordona baš besmislen, čovek uklizava duboko na Liverpulovoj polovini jedno 75 m od svog gola. Ovaj Osula kakav god da je uneo je promenu kad je ušao, bar je opteretio štopere ako ništa svojim fizikalijama. Tripije opet standardan a nije bio prošle sezone, i to je vrlo korektno odigrao.

Njuka je imala svoje šanse ali ih nije iskoristila, nije dovoljno samo da se stvori šansa mora i da se da gol. Fudbal je, kao i život, surov i surovo kažnjava greške. Alison je Liverpulu održao glavu iznad vode kad je voda bila u ušima, dobar golman jeste pola ekipe sve više verujem u to. Još se ja pitam ko je ovaj mali crnja što je ušao kad crnja krnu golčinu kao da ima 30 a ne 17 godina.

Liverpul ima probleme ali pobeđuje. Sinoć ni Virc ni Salah nisu bili na nivou i opet je pobeđeno na jednom od najtežih gostovanja u PL. Ekitike daje golove za sad i to bez puno šansi što je vrlo pozitivno za Liverpul, mislim da bi dolazak Isaka njega ugušio pre svega a lepo je krenuo.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 28, 2025. 10:51 am

Mnogo puta sam napisao na ovom forumu, verovatno sam nekima i dosadan. Ako manje kvalitetna ekipa ima bolje zalaganje, fokus i stav od kvalitetnije ekipe, razlika u kvalitetu se niveliše. Kvalitet dolazi do izražaja samo kad su zalaganje, fokus i stav jednaki, tada se kvalitet izdvaja. Možeš da imaš sav kvalitet na svetu ako nećeš da se boriš, ako je ovaj sa druge strane napržen i gine ugasio si ga. Bez ove 3 stavke su ne igra nijedan sport, dokazano 1000 puta. Nikad ne smeš da potceniš protivnika i uvek moraš da igraš do kraja, ko to usvoji ima preduslov da postane veliki igrač.

To se desilo Junajtedu. Verovatno su pomislili ma šta drugoligaš, lako ćemo, mi smo Junajted dovoljno je samo da se pojavimo. I to je bilo 4 igrača iz prve postave, Dalot, Dorgu, Kunja i Šeško, i još Onana, Megvajer, Ugarte, Dijalo, Mejnu koji je u poslednje vreme i ispao. Jaka postava kad se uzme u obzir da je protivnik bio četvrtoligaš. Na kraju su se vratili ali kasno Marko stiže na Kosovo.

Elem, jednu stvar nikad neću razumeti a to je da treneri kod kornera na najboljeg protivničkog skakača stave kepece. Kod gola Megvajera čuvao ga je neki momak koji je desni bek i koji je visok 181 cm a Megvajer je visok 194 cm, znači 13 cm razlike + što je Megvajer jedan od najbojlih igrača kod ofanzivnih prekida na svetu i što je jak ko zemlja. Naravno samo ga je otresao jer je fizički razlika ogromna. Kao kad bi neko stavio Larkina da zagradi Tajrika Džonsa,

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Aug 31, 2025. 5:27 pm

Ko nije gledao pomislio bi,sta je ovo West Ham se preporodio a ono bednicka tekma,posebno u prvom poluvremenu,koju je resio Bowen majstorskim golom..

Paketa smekerski proslavio gol,javlja se na slusalicu i baca telefon a zatim ljubi grb :D

City u rasulu,bezidejni,bezopasni....Haaland je najgori napadac kada je igra glavom u pitanju,skandalozno je los,da ne poverujes...Jak,skocan al lopte odlaze u 3 lepe....Tiha jeza...Mali Kostic je daleko ispred njega u tom segmentu..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Sep 01, 2025. 7:51 pm

Da proturim koju pametnu o utakmicama za vikend što sam gledao, ne mogu da stignem od tranfera pršti na sve strane :D :D

Elem, malo da potkačimo sudije. Penal za Čelsi jeste bio ali je pre toga Žoao Pedro igrao rukom, ne znam kako to nije svirano a sudija je gledao VAR. Gol je poništen ispravno nema šta, Muniz nagazio Čalobu.

U Čelsiju dobra utakmica Adarabioja koji se fino nameće, vrlo dominantan u skoku. Kaisedo naravno u svojoj ulozi, zanemarićemo to što je preplaćen. Ovaj Estevao ima izuzetnu brzinu, videćemo posle nekog vremena da li donošenje odluka prati brzinu. U Fulamu Lukić dobra utakmica, standardno dobar i disciplinovan. Fulam je strašno pao psihološki posle penala.

Derbi kola očekivano tvrd. Videćemo kakva je povreda Salibe, u Arsenalu se jedino Arteta nije povredio ove sezone.

Soboslaj ponovo fenomenalan kao desni bek, alal vera čoveku. Golčina iz slobodnjaka za sve pare. još jedan Raja da je bio ne bi mogao ništa.

Kerkez odlična utakmica posle slabijeg starta sezone, odlično je igrao protiv Maduekea par puta ga je vrhunski odbranio 1v1. Van Dajk i Konate su neutralisali Đokereša koji se nije nešto istakao.

S druge strane odlična utakmica Gabrijela i ovog Moskere što je zamenio Salibu, dečko je vrhunski izgledao s obzirom da mu je prva utakmica i to kakva i to sa klupe. Kalafijori vrhunski protiv Salaha, baš mu je odlično parirao snagom pre svega, Timberova dobra utakmica takođe. Nekako je bila utakmica odbrana juče, baš tvrdo. Rajs standardno dobar, ali se Arsenal mučio bez Edegarda i Sake nije bilo kreacije iako su imali prostora.

Slot vratio Gravenberha da drži bok, Liverpul se brani u 4-3-3, Salah, Ekitike i Virc ostaju u prvoj liniji. Videćemo kako će to izgledati na duže staze.

Vila Palas sraman penal za Palas, golman nije pipnuo Kamadu koji je odigrao jako dobru utakmicu. Palas vrlo organizovan kao i uvek, tačno se zna ko šta radi uigrani su vrlo fino.

Za njih je bitna povreda Vortona koji je izašao a koji im je vrlo bitan. Vil Hjuz je odličan igrač i godinama se pitam kako nije igrao u nekom jačem klubu, da li zavara njegov izgled. Jeste da zna da bude preterano agresivan (kao i većina zadnjih veznih) ali čovek se jako dobro postavlja, dobro čitanje igre, tehnički vrlo dobar igra, velika radilica. Guehi fenomenalna oproštajna utakmica, evrogol je dao.

Vila tanka, vidi se da fale pojačanja. Centarfor igra krilo, neki klinci ulaze sa klupe, ima i nekih povreda, Martinez nije branio. Mislim da će to veliki Emeri posložiti posle pauze kad dobije pojačanja, da će ih našpanovati. Juče jedino Mekgin što je odigrao nešto, ostalo slabo.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Sep 09, 2025. 1:43 am

non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Sep 14, 2025. 1:48 pm

https://x.com/afcbournemouth/status/196 ... 96922?s=19

Spletom okolnosti je odmah dobio priliku i bio odličan. Nije nimalo lako za tek punoletnog momka, da pravo sa smetlišta uskoči u PL, ali nije delovao nimalo uplašeno. Svakako su preuranjena poredjenja sa Vidicem, ali je izvesno da ga nisu kupili zarad kombinacije. Imaju sistem, njegove prethodnike su papreno prodali. Svakako mi je drago što je utekao od dr Terzica
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Sep 15, 2025. 3:54 pm

Amorim mi je gotivan kao surovo iskren tip koji uvek kaže šta misli ali ovo šta ja se neću prilagoditi a rezultati užasni mu ne ide na čast. Sve ta priča o filozofijama, sistemima i stilu igre je super ali dok imaš rezultate. U fudbalu a i u životu se živi od rezultata, ne od priče.

Već sam pisao ali ajde da ponovim. Kad se igra 3-4-3 krilni bekovi moraju da budu igrači sposobni da igraju u oba smera. Dovoljno kvalitetni da igraju 1v1 protiv protivničkog krila i da ne budu minus igrač u odbrani a takođe u napadu dovoljno sposobni da napadaju 1v1, da imaju dobar centaršut, da se pojavljuju u završnici, tu treba mnogo snage jer moraš da daješ i širinu i dubinu svojoj ekipi. On u ovom timu ima samo jednog takvog a to je Dorgu. Mazrauji i Dalo nisu taj profil zbog napada, oni su ljudi klasični bekovi. Šo realno nije taj profil, i on je klasičan bek a takođe je daleko od svojih najboljih dana.

U sistemu 3-4-3 nema mesta za desetku jer se igra sa dva zadnja vezna, dva krila i centarforom. A najbolji igrač Junajteda je 10 i najbolje igra kao 10 a to je Bruno. Sa Brunom na 6/8 pre svega ga gubiš u završnoj 1/3 terena gde je najproduktivniji i gde može najviše da uradi, na 6/8 je predaleko od gola. Dalje, defanzivno ekipa trpi sa njim na terenu jer čovek je većinu karijere 10 i nije navikao da se vraća u srednji blok i da se brani, već je obično jedan od dvojice koji ostaju gore i manje učestvuju u odbrani. Čak i da Bruno nije zadnji vezni ne može da igra ni kao levo krilo jer nije levo krilo. Isto se dešava Mauntu kad ga Amorim stavi tu, ovde pozicija prednjeg veznog ne postoji.

Kad stavi Dijaloa na desnog krilnog beka i Mbeuma na desno krilo njih dvojica se guše jer su isti profil igrača, obojica su levaci koji vole da ulaze u sredinu. Kao kad bi na desno krilo stavio dva Robena. A Dijalo nije dovoljno defanzivno dobar da bi bio krilni bek.

Problem u formaciji sa 3/5 pozadi je prebacivanje odgovornosti tokom branjenja. To se najbolje videlo kod drugog gola Sitija, niti je De Liht markirao Halanda a niti je to uradio Šo koji je bio iza njega. Prebacivanje odgovornosti, De Liht je verovatno mislio to će uraditi Šo a Šo to će uraditi De Liht. Slično su primili gol u finalu LE samo su tad Šo i Dorgu napravili konfuziju. Prosto, igrači nemaju jasno definisane zadatke a kad je tako onda se događa prebacivanje odgovornosti i/ili zbunjivanje. To je i najveća mana branjenja sa 5 pozadi. A opet bočni štoperi često igraju protiv krila kad je to 3 pozadi.

Ova ekipa može mnogo bolje da izgleda u 4-2-3-1 na primer. Recimo Bajindir - Mazrauji Joro De Liht Dorgu - Ugarte Kazemiro - Mbeumo Bruno Kunja - Šeško. Mnogo jasnije uloge bi bile a igrači bi bili postavljeni na svoje pozicije.

Ne znam zašto Ugarte nije standardan u Junajtedu, juče je uz Dorgua bio njihov najbolji igrač. Čak je i na lopti dobar, nekoliko odličnih dijagonala je imao. De Liht dobro igra od početka sezone, čak i kad je prešao na desnog štopera dobro se nosio sa Dokuom 1v1. Najkonstantniji od kako ga pratim.

U Sitiju ovaj levi bek O'Rajli odličan defanzivno, dobro se nosio sa Mbeumom. Donarumina odbrana na kraju vrhunska, šta izvuče čovek. Igra nogom će biti problem to se vidi odmah.

Haland 2 gola a mogao je i 3 niko ne zna kako je ono promašio. Doku 2 asistencije eto i od njega kvalitetnih poteza.

I dalje mislim da Siti nema personala za titulu a takođe mislim da će Amorim vrlo uskoro dobiti otkaz ako se ne prilagodi i ne promeni formaciju jer ovo ne vodi ničemu.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Sep 21, 2025. 8:15 pm

Kad postaviš igru kao Čolo, prodješ kao Čolo. Pep je parkirao autobus i kazna je stigla u zaustavnom. Siti više nije Siti, nema više tika taka, bez pardona se ispucava lopta što dalje od gola. Batica došao na svoje :D

Arsenal ima problem što su im dva najprobojnija igrača na istoj poziciji, baš me zanima kako ce to Arteta rešiti

Amorim se bori kao lav, sve više simpatija stiče kod neutralnih
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Sep 21, 2025. 8:36 pm

Duhovi Šona Dajša i Sema Olardajsa su ušli u Pepa :lol: :lol: Odlična defanzivna organizacija, duplirani bokovi, 33% poseda lopte, golman koji ne igra nešto nogom. Još izmene, izlazi Haland ulazi Ake, izlazi Foden ulazi Niko Gonzales. Znači štoper za centarfora i zadnji vezni za krilnog. Na kraju je bilo 5-4-1 sa Dokuom kao centarforom. Pepe ako si kidnapovan trepni dva puta :D :D

Arsenal i pored poseda realno nije stvorio nijednu šansu. Šut Maduekea je bio slabijom nogom iz teškog ugla gde je lopta mogla da ide samo u bliži ugao, bio je šut Eze pravo u Donarumu, par lopti koje su zujale po 16ercu. Ali realno nijedna prava šansa, čak i gol je bio vrlo teška pozicija za Martinelija.

Haland je počeo da se pojavljuje na velikim utakmicama. Danas odlično istrčana kontra i završnica, mimo toga nije puno uradio ali golovi se najviše broje. Bio je sebičan u onoj drugoj situaciji.

Bernardo je igrao u odbrani kao da mu život zavisi od toga :D :D Odlična partija Rubena Dijaša, Đokereš bukvalno nije pipnuo loptu evo 3. derbi utakmica gde je više gledalac nego igrač. Baš dobra partija Dijaša i način na koji je bodrio saigrače, držao fokus i sebi i drugima.

O'Rajli napisao sam i prošle nedelje odličan protiv Junajteda, sada i protiv Arsenala. Madueke se nije snašao protiv njega a i protiv Sake je vrlo dobro odigrao. Vrlo solidan defanzivac 1v1, ima i visinu i duge noge može da zasmeta i oteža svakome. Još je i dobro vođen što se tiče defanzive, vidi se da je dobro spremljen.

Matues Nuneš postade dobar desni bek, defanzivno vrlo dobra partija a pre toga je i Husanov bio dobar na beku. I naravno Donaruma koji je izbio dosta centaršuteva Arsenala što iz igre što iz prekida, odbranio ono što je bilo do njega. Zauvek će mi biti nejasno zašto Junajted ili Čelsi nisu preplatili Donarumu i obeštećenjem i platom, preplatili su i Kurtu i Murtu zadnjih godina pa bar preplati golmana svetske klase.

Saliba dobar sem situacije kod gola, desno je bio Timber tako da je morao da zatvara liniju pasa ka Halandu. Mimo toga dobio je maltene svaki duel sa Halandom, ne odgovara mu je ulazi jako i snažan je kao i on. Njegov blizanac Gabrijel je ispao na sredini pre gola, bio je previše agresivan i to ga je koštalo. Haland je izuzetno brz i kad dobije brisan prostor to je čupaj travu maskiraj se. Ipak ni njega nije poremetila ta greška pa je do kraja izgledao dobro.

Rajs standardno, mnogo rada na terenu i veliki radijus kretanja. Jako zahvalan igrač, ali ipak bolje izgleda kad ne mora da bude glavni kreator u timu. Sredina Zubimendi-Rajs-Merino izgleda prilično nekreativno, ne znam zašto Arteta nije stavio Ezea na 10 od starta.

Timber je odličan igrač, defanzivno možda i najbolji bek na svetu trenutno. 1v1, dobro markira i dobro se postavlja, jak i dosta fizikalan. Dokua je teško čuvati jer je vrlo jak i eksplozivan ali je većinu duela dobio Timber. Kalafjori isto igra jako dobru sezonu, skroz je izbacio Luis Skelija iz postave.

Ezeova majstorska lopta, to je majstor, igrač poteza. Čim je Siti ostavio malo više prostora Eze je to video i iskoristio. Martinelijev odličan trk u dubinu i završnica iz nimalo lake pozicije, ono je vrhunski gol još mu je Gvardiol bio na nozi. Madueke se trudio ali realno nema on taj kvalitet da bi rešavao ovakve utakmice.

Od tima koji je Pep tukao kad i kako je hteo, Arsenal je postao ekipa protiv koje menja svoj stil za 180° i koju ne može da dobije 5 utakmica zaredom. Fascinantan je bio strah na njegovom licu i na licu navijača Sitija na 0:1, kao da su predosećali šta će se desiti. Na kraju i poljubac za 4. sudiju Posona :lol: :lol: Al svaka čast Pepu na defanzivnoj organizaciji, nisam ovo očekivao od njega :good:

Bodu se najviše raduje Liverpul koji ide na +8 u odnosu na Siti i +5 u odnosu na Arsenal. Drvlje i kamenje na Amorima a Siti i Junajted imaju isti broj poena posle 5 kola :D

Čekićar

Post by Čekićar » Mon Sep 22, 2025. 12:02 pm

Arteta i njegov krimi dzimi fudbal,bio je spreman da odigra 0-0 protiv mozda i najslabijeg Pepovog tima u karijeri...Tek u drugom poluvremenu je zaigrao u skladu sa rosterom koji ima...

Dati ovaj Arsenal u ruke Pepu ili Klopu,vezali bi par titula laganezi....Poduplani brutalno na svim pozicijama...Ali limitiran trener ih koci i bice corak i ove godine...

Arteta Out Fabregas IN potencijalno brutalan potez...

Batice ovo sto je Pep uradio nije radio ni protiv Reala u Madridu svojevremeno....Pogubio se skroz a uzrok tome jeste izbor igraca....Ne mislim da je izgledalo lose,naprotiv,vec da odustaje od svoje filozofije..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Sep 22, 2025. 4:31 pm

Čekićar wrote:
Mon Sep 22, 2025. 12:02 pm
Arteta i njegov krimi dzimi fudbal,bio je spreman da odigra 0-0 protiv mozda i najslabijeg Pepovog tima u karijeri...Tek u drugom poluvremenu je zaigrao u skladu sa rosterom koji ima...

Dati ovaj Arsenal u ruke Pepu ili Klopu,vezali bi par titula laganezi....Poduplani brutalno na svim pozicijama...Ali limitiran trener ih koci i bice corak i ove godine...

Arteta Out Fabregas IN potencijalno brutalan potez...

Batice ovo sto je Pep uradio nije radio ni protiv Reala u Madridu svojevremeno....Pogubio se skroz a uzrok tome jeste izbor igraca....Ne mislim da je izgledalo lose,naprotiv,vec da odustaje od svoje filozofije..
Apsolutno se slažem, video je da više nema igrače da se nadigrava sa bilo kim. I na tome mu svaka čast što se prvi put u karijeri prilagodio, nije to lako posle 16-17 sezona u kojima je imao najjače sastave i u kojima se nije prilagođavao protivniku. Čak je malo otišao u ekstrem izmenama :D :D Eto dokle je došlo da ja hvalim Pepa :D

Shvatio je i on, nema De Brujnea, Gundogana, Vokera, Mareza, pa i Alvareza, nema više golmana koji vrhunski igra nogom. Zato sam i posle 1. kola i njihove pobede protiv Vukova napisao da mi deluje da Siti nema personala za titulu. Jednostavno ovi što su došli nisu ta klasa.

Od leta '23 Siti nije pogodio puno pojačanja, a bitni igrači su odlazili. Doku, Savinjo, Gonzales, Kalvin Filips, Husanov, Nuneš, Reis,Traford niko od njih trenutno ne može da bude nosilac u šampionskom Sitiju. Gvardiol nije opravdao 90 miliona € obeštećenja pogotovo ne kao bek, kao štoper je dosta bolji ali opet je to dosta para. Kovačić im je najbolje pojačanje od leta '23 a on je relativno često povređen, Marmuš ima najviše potencijala od svih novajlija. Ovaj PR je bolji, Donaruma i Reinders + Ait Nuri mada opet tu fali igrača da bi se pobili za prvo mesto. Pep možda po prvi put u svojoj karijeri ne trenira najjaču ekipu u ligi u kojoj se takmiči.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Sep 23, 2025. 3:26 pm

Madueke ce zbog povrede kolena biti van stroja dva meseca. Rešeni Artetini problemi kako da rasporedi minute na desnom krilu
non mollare mai

Post Reply