Transferi u evropskoj košarci
Moderator: Moderator
Re: Transferi u evropskoj košarci
Nate Reuvers i Valensija produzili saradnju do leta 2028-me.
Sportando prenosi da su Wade Baldwin i Fenerbahce dogovorili produzetak saradnje do leta 2028-me, a da su Moses Wright i Barselona postigli dogovor oko saradnje do leta 2028-me.
Francesco Tabellini i Pariz zavrsili saradnju, a 27-godisnji asistent Julius Thomas (bio asistent i kod Iisalo-a i kod Splitter-a) ce preuzeti vodjenje tima u narednom periodu.
Sportando prenosi da su Nicolò Melli i Fenerbahce blizu dogovora o produzetku saradnje, a da je Mike James interesantan Barseloni u okviru letnje rekonstrukcije tima koju planiraju.
Pedro Martinez i Valensija produzili saradnju do kraja sezone 2027/28.
Richaun Holmes i Panatinaikos sporazumno zavrsili saradnju.
Richaun Holmes i Panatinaikos sporazumno zavrsili saradnju.
Sportando prenosi da je Olivier Nkamhoua navodno u pregovorima sa Barselonom.
Sportando prenosi da su Devon Hall i Armani postigli dogovor oko ugovora za naredne 3 sezone.
Spanski Encestando prenosi da posle 2-godisnje saradnje Vincent Poirier nije u planovima Efesa za narednu sezonu i da ce morati da potrazi novi klub.
Encestando takodje prenosi da je Omari Moore produzio ugovor sa Valensijom za narednu sezonu (prethodni ugovor je isticao na kraju ove sezone).
Encestando takodje prenosi da je Omari Moore produzio ugovor sa Valensijom za narednu sezonu (prethodni ugovor je isticao na kraju ove sezone).
- Batica ubica
Ostoja reagujBorca wrote: ↑Fri Mar 27, 2026. 2:16 pmSpanski Encestando prenosi da posle 2-godisnje saradnje Vincent Poirier nije u planovima Efesa za narednu sezonu i da ce morati da potrazi novi klub.
Jedan od jačih centara koji će biti na tržištu na leto.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Jedan od precjenjenijih centara koji ubrzo puni 33 godine, prima oko 2m po sezoni i propusta sve vise utakmica.
Ne gleda Efes dzabe da ga se rijesi, ima ugovor do juna 2027.
Ne gleda Efes dzabe da ga se rijesi, ima ugovor do juna 2027.
Sportando prenosi da je igrac Trenta Andrej Jakimovski u planovima Valensije za letnji prelazni rok.
- Irriducibili
Ima dobru sezonu, a skauting Valensije se debelo dokazao. Najveci dobitak im je produžetak Martinesa
non mollare mai
Dusko Ivanovic vise nije trener Virtusa.
Poarije je top igrac ali kao sto je napisano,propustio je mnogo utakmica ove sezone,mozda Efes nesto zna sto mi ne znamo i to je opasnost...
Jakimovski je kesa....Ide lagana pozajmica u neku Manresu,neki put Luke Bozica....Nikad u nandzarastom dresu..
Jakimovski je kesa....Ide lagana pozajmica u neku Manresu,neki put Luke Bozica....Nikad u nandzarastom dresu..
Sportando prenosi da ce Quinn Ellis napustiti Armani na kraju sezone i otici u NCAA samo se jos ne zna u koju ekipu (ima vise zainteresovanih i spominju se Louisville, Duke, Kentucky, Texas Tech).