NBA
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: NBA
Posle 9.5-10 meseci Tejtum se vratio posle kidanja Ahilove tetive.
Nadam se da je odluka da se vrati racionalna i da ga nisu požurivali sa povratkom.
Nadam se da je odluka da se vrati racionalna i da ga nisu požurivali sa povratkom.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Batica ubica
Sve zavisi od zdravlja onog Frankenštajna. Ako on bude bio zdrav mogu da se pobiju sa svakim.
Zapad je pun kandidata. Denver, Hjuston, Minesota, Oklahoma, San Antonio. A ni Lejkerse ne smeš da potceniš tek tako ako budu bili zdravi, Dončić je i slabije timove dovlačio daleko.
A čak ni Klipersi ako ti ulete kao sedmi ili osmi sa zdravim Kavajem eto odma dramaturgije.
Ako Tejtum bude uhvatio formu ne bi me čudilo da Boston osvoji istok. Detroit nema iskustva u plej ofu videćemo kako će se snaći kao kontenderi jer sad se od njih ipak nešto očekuje. Klivelend sa Hardenom i Mičelom može da prejebe svakoga ali mislim da to nije dovoljno da izađu sa istoka. Mislim da Niksi imaju najbolju priliku u zadnjih nekoliko godina da uđu u finale.
- Irriducibili
Boston je, blago rečeno, mnogo zajeban. Imaju sada jači tim od šampionskog. Pored njih, samo još OKC, SAS i Denver mogu do prstena. Moje mišljenje
non mollare mai
- Batica ubica
Uf ne bih se složio, ono je baš bio beton. Holidej, Horford i Porzingis fale iz tog tima + je Tejtum bio sa obe zdrave Ahilove. Ono je bio brutalan tim, sad ipak nemaju tu dubinu.Irriducibili wrote: ↑Sun Mar 15, 2026. 9:13 pmBoston je, blago rečeno, mnogo zajeban. Imaju sada jači tim od šampionskog. Pored njih, samo još OKC, SAS i Denver mogu do prstena. Moje mišljenje
Ali svakako jesu kandidati da izađu sa istoka, što sigurno niko nije očekivao kad je sezona počela.
- Irriducibili
Uz dužno poštovanje prema Holideju, mišljenja sam da se uopšte ne vidi da ga nema, dok su sa visokim po mom mišljenju jači nego što su bili. Vučevic jeste imao peh, ali u načelu sada imaju zdrave igrače
O Tatumu ne bih, konstatovacu samo da ga ne bi vratili da nije potpuno izlečen. Dovoljno je reci da su i bez njega ostvarili daleko više pobeda nego što je iko očekivao. Što ukazuje koliko su svi ostali dodatno napredovali
Vreme ce pokazati, ja ih vidim kao prve favorite na Istoku
O Tatumu ne bih, konstatovacu samo da ga ne bi vratili da nije potpuno izlečen. Dovoljno je reci da su i bez njega ostvarili daleko više pobeda nego što je iko očekivao. Što ukazuje koliko su svi ostali dodatno napredovali
Vreme ce pokazati, ja ih vidim kao prve favorite na Istoku
non mollare mai
Naravno,ovo pisem u idealnim uslovima da su svi kljucni svima zdravi…Batica ubica wrote: ↑Sun Mar 15, 2026. 12:28 pmSve zavisi od zdravlja onog Frankenštajna. Ako on bude bio zdrav mogu da se pobiju sa svakim.
Spursi imaju najbolju postavku napad-odbrana poprilicno jasnu hijerarhiju…Jakog pleja na lopti,jakog unutrasnjeg koji i siri i masu sljakera koji dobro pucaju trice…A u odbrani mogu da udju u telo i dozvole limitiran broj trica protivniku usmeravajuci pod kos gde trava ne raste…Dakle protiv njih ce ekipe uzimati najvise budjavih suteva citaj mid range…A u takvoj postavci igre jedina opasnost im je OKC jer je Shai brutalan sa poludistance..Protiv njega mogu ispod bloka da idu komotno jer je on kritican sa linije za 3pts...
- Batica ubica
- Irriducibili
- Batica ubica
Svi koji bi i hteli da se oglase su u strahu od osude LGBTQ+- sekte.
- Irriducibili
Znači strah je opravdanje za gromoglasnu tišinu? Živo me zanima šta bi sekta mogla da uradi kada bi više desetina igrača reagovalo i usprotivilo se metodama inkvizicije. Ali beskarakterni gmazovi cute, nije njihova guzica (račun) u pitanjuBatica ubica wrote: ↑Tue Mar 31, 2026. 9:49 pmSvi koji bi i hteli da se oglase su u strahu od osude LGBTQ+- sekte.
non mollare mai
- Batica ubica
Nisam ni mislio da ih pravdam, opravdanja nema. Al to je razlog, strah od dalje osude sektaša.Irriducibili wrote: ↑Wed Apr 01, 2026. 4:11 pmZnači strah je opravdanje za gromoglasnu tišinu? Živo me zanima šta bi sekta mogla da uradi kada bi više desetina igrača reagovalo i usprotivilo se metodama inkvizicije. Ali beskarakterni gmazovi cute, nije njihova guzica (račun) u pitanjuBatica ubica wrote: ↑Tue Mar 31, 2026. 9:49 pmSvi koji bi i hteli da se oglase su u strahu od osude LGBTQ+- sekte.
Slažem se, da se 10-15 njih oglasi i da stanu u odbranu druga bi se pesma pevala. Ovako niko neće da rizikuje, slažem se sa ovim što si napisao.
Kakva defanzivna klinika Greena na kraju auuu lebe mekani... 
Trener koji ne koristi jednog Bogdana Bogdanovica cele sezone je nista drugo nego go kurac,kako god se on zvao ili prezivao....Skolovan,pametan igrac koji jako dobro cita igru....
Trener koji ne koristi jednog Bogdana Bogdanovica cele sezone je nista drugo nego go kurac,kako god se on zvao ili prezivao....Skolovan,pametan igrac koji jako dobro cita igru....
- Batica ubica
Možda nam Tajron Lu učini uslugu... Bogdan ima klupsku opciju na 16 miliona $ za sledeću sezonu i mislim da neće davati toliko para za čoveka koji im ne igra. A teško da će posle slabe sezone gde nije bio standardan naći neki jak NBA angažman veći od veteranskog minimuma. A dok se odbiju porezi, više će imati ovde i plus će imati ulogu glavnog igrača dok će u NBA ulaziti sa klupe.
Ni meni nije jasno nekorišćenje Bogdana. Elita ruka, dobra poludistanca, dobra završnica oko obruča, dobar sekundarni kreator, zna da odigra pik, kad hoće dobar defanzivac. Pogotovo što ovaj tim Klipersa nije baš da puca od kvaliteta.
Sad sam video ove 2 ukradene što je Drejmond imao. Zbog njegovih gluposti ljudi zaboravljaju koliko je to dobar defanzivac i dobar igrač generalno. Onako ukrasti 2 lopte Kavaju...
- Batica ubica
Red bi bio da se udare neke predikcije.
Istok:
Detroit 4:2 Orlando
Boston 4:1 Filadelfija
Njujork 4:1 Atlanta
Klivlend 4:2 Toronto
Zapad:
Oklahoma 4:1 Finiks
San Antonijo 4:0 Portland
Denver 4:3 Minesota
Lejkersi 4:3 Hjuston
Ciljam jedno iznenađenje u 1. rundi i mislim da će to biti Lejkersi-Hjuston. Hjuston ima Tompsona i Šenguna koji ne šutiraju za 3 a i kad šutnu to su kamenjarski %, Redk će bezobrazno pomagati sa njih. A uvlačiće Šenguna u pik on zna da uđe u problem sa faulovima. I mislim da će Lejkersi biti razigraniji bez Dončića jer iako Dončić ima elitni pregled igre i elitni je dodavač ipak mnogo davi loptu, prosto da bi Dončić bio koristan mora da ima loptu u rukama 90% vremena ali tu ostatak ekipe trpi. Dok Lebron kao prva opcija iako je u godinama razigra ceo tim, svi su u ritmu, ne postane tim previše zavisan od njega.
Lebron je sa 41 godinom imao 21 poen u proseku iako je bio 3. opcija i uzimao tek 15 šuteva po utakmici (najmanje u karijeri!). Znači da i dalje ima vatre u njemu i mislim da može da izvuče prolaz u seriji. Ako se ovi oko njega skupe i ako ga isprate Hačimura, Ejton, Smart, Kenard, Vanderbilt na Durentu, Laravija.
Plus je pitanje kakva je hemija u Hjustonu posle Durentovih Tviter avantura. I plus ova dvojica nešutera u timu.
Istok:
Detroit 4:2 Orlando
Boston 4:1 Filadelfija
Njujork 4:1 Atlanta
Klivlend 4:2 Toronto
Zapad:
Oklahoma 4:1 Finiks
San Antonijo 4:0 Portland
Denver 4:3 Minesota
Lejkersi 4:3 Hjuston
Ciljam jedno iznenađenje u 1. rundi i mislim da će to biti Lejkersi-Hjuston. Hjuston ima Tompsona i Šenguna koji ne šutiraju za 3 a i kad šutnu to su kamenjarski %, Redk će bezobrazno pomagati sa njih. A uvlačiće Šenguna u pik on zna da uđe u problem sa faulovima. I mislim da će Lejkersi biti razigraniji bez Dončića jer iako Dončić ima elitni pregled igre i elitni je dodavač ipak mnogo davi loptu, prosto da bi Dončić bio koristan mora da ima loptu u rukama 90% vremena ali tu ostatak ekipe trpi. Dok Lebron kao prva opcija iako je u godinama razigra ceo tim, svi su u ritmu, ne postane tim previše zavisan od njega.
Lebron je sa 41 godinom imao 21 poen u proseku iako je bio 3. opcija i uzimao tek 15 šuteva po utakmici (najmanje u karijeri!). Znači da i dalje ima vatre u njemu i mislim da može da izvuče prolaz u seriji. Ako se ovi oko njega skupe i ako ga isprate Hačimura, Ejton, Smart, Kenard, Vanderbilt na Durentu, Laravija.
Plus je pitanje kakva je hemija u Hjustonu posle Durentovih Tviter avantura. I plus ova dvojica nešutera u timu.