Transferi u evropskoj košarci
Moderator: Moderator
Re: Transferi u evropskoj košarci
Jeremiah Robinson-Earl i Aris navodno u pregovorima.
Scottie Wilbekin i Besiktas navodno u pregovorima.
Encestando prenosi da je Jaime Pradilla pored zainteresovanosti Reala navodno interesantan i Zenitu, Hapoelu iz Tel Aviva i Efesu.
- Batica ubica
Panatinaikos je navodno zainteresovan za Bolomboja koji neće produžiti ugovor sa Zvezdom.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Batica ubica
Kakvo je tržište trenutno u Evropi govori informacija da je Bahčešehir koji je EK tim dao Ajzei Majku 1.5 milion € po sezoni i ugovor na 2 godine.
Eurohoops prenosi da je Nelly Junior Joseph novi igrac AEK-a.
Jaime Pradilla potencijalno moze da kosta Real 11 milion €, za otkup ugovora Valensiji navodno treba 1.5 milion €, a ostalih 9.5 miliona € bi islo na celokupan iznos plate za 5-godisnji ugovor.
Carsen Edwards i zvanicno novi igrac Zalgirisa, ugovor je potpisan na 1+1 sezonu.
Jason Burnell i zvanicno novi igrac Armanija.
Marcelinho Huertas ne posustaje u 43-oj godini, postigao je dogovor te ce i narednu sezonu da igra za Tenerife.
Dwayne Bacon i Dubai zvanicno produzili saradnju za naredne 2 sezone.
Sergio Scariolo ce dobiti 3 miliona € kao kompenzaciju za raskid ugovora od strane Reala.
Sergio Scariolo ce dobiti 3 miliona € kao kompenzaciju za raskid ugovora od strane Reala.
Barselona se danas zvanicno oprostila od 5 igraca koji nece biti deo tima naredne sezone, u pitanju su Miles Norris, Myles Cale, Juani Marcos, Tomas Satoransky i Willy Hernangómez.
Valensija i Kameron Taylor produzili saradnju za naredne 2 sezone.
Oshae Brissett i Makabi produzili saradnju za naredne 2 sezone.
Sportando prenosi da je Shaquielle McKissic novi igrac Turk Telekoma.
Nick Weiler-Babb i zvanicno novi igrac Asvela.
Yam Madar iskoristio izlaznu klauzulu i zavrsio saradnju sa Hapoelom.
Yannick Kraag i Dubai dogovorili saradnju za naredne 4 sezone, a narednu sezonu ce provesti na pozajmici (navodno nekoliko klubova ACB lige je zainteresovano za njega).
Yannick Kraag i Dubai dogovorili saradnju za naredne 4 sezone, a narednu sezonu ce provesti na pozajmici (navodno nekoliko klubova ACB lige je zainteresovano za njega).
Misko Raznatovic pre par sati objavio da ce James Wiseman karijeru nastaviti u Evropi i da su krenuli sa istrazivanjem trzista i da rade na pronalazenju najbolje opcije za njega.
- Batica ubica
Asvel se ne šali, odlučili su da opuste ručicu.Borca wrote: ↑Wed Jul 01, 2026. 12:05 pmValensija i Kameron Taylor produzili saradnju za naredne 2 sezone.
Apropo Madara, ja stvarno ne znam da li je taj momak normalan sa ovime što radi. Ovakve poteze da vučeš meni je neshvatljivo. A ne zna se ko je luđi da li on ili Hapoel koji mu je nudio 2.5 miliona $ po sezoni i to da bude rezervni plejmejker. Ja znam da je tržište u kurcu ali da ponudiš Madaru koji je prosečan igrač 2.5 miliona $ još da ti bude rezervni plejmejker, pa to je za stavljanje prsta na čelo. Ja znam da Janaj ima mnogo para i da mu one nisu problem ali brate što je mnogo mnogo je. Ja za njega ne bih dao 2.5 miliona dinara. Još sam pročitao da je do sad imao 1.9 miliona $ platu što je zaista šokantno.
A tek je biser Madar koji traži veću ulogu, na konto čega legendo? Iz Partizana je otišao na isti način, zbog veće uloge i zbog više para. Dečko je očigledno precenio sebe a koliko vidim ni otac mu nije bolji. U EL na 10.3' po utakmici imao je 3 poena, 1 skok i 1 asistenciju, 42% za 2, 16% za 3 i 29% iz igre. U plej ofu je odigrao 11' na 2 utakmice i dao 2 poena. A navodno Makabi mu sprema još bolju ponudu. I ko koga tu jebe.
Pre neki dan čitam izjavljuje neki iz uprave Makabija kaže Lundberg im tražio 10 miliona € za 3 sezone. Alo legendo da nije malo mnogo, da se nisi precenio. Šta je sledeće, da izađe Lakić i da traži milion € po sezoni. Pa onda ludi Džejms sad može sa punim pravom da traži recimo 6 miliona € po sezoni, ili Trej Lajs na primer. Bar onda znaš dao si pare za klasu a ne za prosečnog igrača koji će bljesnuti jednom u 7 utakmica.