Transferi u evropskoj košarci
Moderator: Moderator
Re: Transferi u evropskoj košarci
TJ Shorts i zvanicno novi igrac Valensije.
Luka Samanic i zvanicno novi igrac Uniksa.
Tai Odiase i Hapoel produzili saradnju za naredne 3 sezone.
Luka Samanic i zvanicno novi igrac Uniksa.
Tai Odiase i Hapoel produzili saradnju za naredne 3 sezone.
Encestando prenosi da je Joel Parra navodno interesantan Fenerbahceu i Valensiji te da su oba kluba spremna da plate klauzulu koju on navodno ima u ugovoru sa Barselonom.
Nicolò Melli (2 sezone), Chris Silva (1+1 sezona) i Talen Horton-Tucker (1 sezona) produzili ugovore sa Fenerbahceom.
Nicolò Melli (2 sezone), Chris Silva (1+1 sezona) i Talen Horton-Tucker (1 sezona) produzili ugovore sa Fenerbahceom.
Alex Len i Real zavrsili saradnju.
Urbonas prenosi informacije iz Amerike da ce Guerschon Yabusele potpisati visegodisnji ugovor sa Panatinaikosom i navodno ce biti u top 3 najplacenija igraca u Evropi.
Urbonas prenosi informacije iz Amerike da ce Guerschon Yabusele potpisati visegodisnji ugovor sa Panatinaikosom i navodno ce biti u top 3 najplacenija igraca u Evropi.
- Batica ubica
Jabusele potpisao za Panatinaikos, 5 miliona € po sezoni i ugovor na 3 sezone.
Batum navodno pred potpisom za Asvel.
Batum navodno pred potpisom za Asvel.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Santi Yusta i zvanicno novi igrac Efesa.
RJ Cole i zvanicno novi igrac Armanija.
Trent Forrest i zvanicno novi igrac Fenerbahcea.
Encestando prenosi da kako su Yabusele i Bonga postali novi igraci Panatinaikosa za posledicu moze imati to da ce Juancho Hernangómez napustiti klub i da je Real njegova najverovatnija destinacija.
Urbonas prenosi da je Chimezie Metu u zavrsnim pregovorima sa Galatasarajem, a da je Zach LeDay u pregovorima sa Hapoelom iz Tel Aviva.
Justin Smith je novi igrac Buducnosti.
RJ Cole i zvanicno novi igrac Armanija.
Trent Forrest i zvanicno novi igrac Fenerbahcea.
Encestando prenosi da kako su Yabusele i Bonga postali novi igraci Panatinaikosa za posledicu moze imati to da ce Juancho Hernangómez napustiti klub i da je Real njegova najverovatnija destinacija.
Urbonas prenosi da je Chimezie Metu u zavrsnim pregovorima sa Galatasarajem, a da je Zach LeDay u pregovorima sa Hapoelom iz Tel Aviva.
Justin Smith je novi igrac Buducnosti.
Shavon Shields i zvanicno novi igrac Fenerbahcea.
Brancou Badio i zvanicno novi igrac Panatinaikosa, ugovor je potpisan za naredne 3 sezone.
Austin Wiley potpisao 3-godisnji ugovor sa Bajernom.
Jesse Edwards i Gerald Ayayi su novi igraci novog kluba iz Rima (Roma SPQR).
Brancou Badio i zvanicno novi igrac Panatinaikosa, ugovor je potpisan za naredne 3 sezone.
Austin Wiley potpisao 3-godisnji ugovor sa Bajernom.
Jesse Edwards i Gerald Ayayi su novi igraci novog kluba iz Rima (Roma SPQR).
Encestando prenosi da su Joel Parra i Barselona produzili saradnju za naredne 4 sezone, a da ce Aleksander Sekulic biti novi trener kluba.
Bruno Fernando i zvanicno novi igrac Efesa.
Eurohoops prenosi da je Garrison Mathews blizu dogovora sa Armanijem.
BasketNews prenosi da je Stanley Umude u pregovorima sa Barselonom.
Bruno Fernando i zvanicno novi igrac Efesa.
Eurohoops prenosi da je Garrison Mathews blizu dogovora sa Armanijem.
BasketNews prenosi da je Stanley Umude u pregovorima sa Barselonom.
Kessler Edwards i zvanicno novi igrac Virtusa.
Antonio Blakeney i Hapoel produzili saradnju do leta 2029-te.
Urbonas prenosi da je Alpha Diallo interesantan Denveru, navodno u ugovoru koji je potpisao sa klubom iz Emirata postoji izlazna NBA klauzula do 15-og Jula.
Takodje se spominje da ga prati jos nekoliko NBA klubova.
Takodje se spominje da ga prati jos nekoliko NBA klubova.
- Tajler Darden
Wtf momenat... Osman ide u PAOK.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Solun je postavio temelje grcke kosarke,Atina je na pocetku bila lipov kurac..Medjutim kao i sve ostalo,tako se i kosarka vremenom selila u glavni grad..
Sada najzad imamo nagovestaj povratka Soluna...Vlasnici Pao i Oly su male bebe za vlasnika Paoka...Primera radi Janakopulosovo bogatstvo se procenjuje na izmednju 300 i 400 miliona a vlasnika Paoka na 3 milijarde...
Placaju 2m obestecenje i 9 milki za 3 godine..
Aris takodje ima bolesne pare,drzi ih neki kinez u dvadesetim godinama,nasledio ogromno bogatstvo pa se igra menadzera uzivo...
Bice grcka liga jaako zanimljiva i ove sezone,a posebno za koju godinu kada Solun jakne jer ipak krecu od 0...
Sada najzad imamo nagovestaj povratka Soluna...Vlasnici Pao i Oly su male bebe za vlasnika Paoka...Primera radi Janakopulosovo bogatstvo se procenjuje na izmednju 300 i 400 miliona a vlasnika Paoka na 3 milijarde...
Placaju 2m obestecenje i 9 milki za 3 godine..
Aris takodje ima bolesne pare,drzi ih neki kinez u dvadesetim godinama,nasledio ogromno bogatstvo pa se igra menadzera uzivo...
Bice grcka liga jaako zanimljiva i ove sezone,a posebno za koju godinu kada Solun jakne jer ipak krecu od 0...
- Batica ubica
Para vrti gde burgija neće 
Ovo bi bio ozbiljan transfer za nekoga iz EL a tek za EK tim. Ne znam da li je iko ikad platio 2 miliona € obeštećenja u evropskoj košarci. I još plata 3 miliona € po sezoni.
Papanikolau produžio ugovor na još 2 sezone sa Olimpijakosom. Takođe Olimpijakos želi da dovede Šengeliju i navodno bi morali da plate 1 milion € obeštećenja.
Mozes Rajt na kraju prelazi u Armani, koliko sam razumeo Barselona će dobiti 900.000 € obeštećenja. Čudne stvari se dešavaju u Barseloni.
Majk Džejms u Efesu. Čudi me da Aris ili Paok nisu za njega istresli neku ludačku platu.
Ovo bi bio ozbiljan transfer za nekoga iz EL a tek za EK tim. Ne znam da li je iko ikad platio 2 miliona € obeštećenja u evropskoj košarci. I još plata 3 miliona € po sezoni.
Papanikolau produžio ugovor na još 2 sezone sa Olimpijakosom. Takođe Olimpijakos želi da dovede Šengeliju i navodno bi morali da plate 1 milion € obeštećenja.
Mozes Rajt na kraju prelazi u Armani, koliko sam razumeo Barselona će dobiti 900.000 € obeštećenja. Čudne stvari se dešavaju u Barseloni.
Majk Džejms u Efesu. Čudi me da Aris ili Paok nisu za njega istresli neku ludačku platu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Mario Saint-Supéry je novi igrac Valensije, ugovor je potpisan za naredne 4 sezone.
Mikael Jantunen i Fenerbahce sporazumno zavrsili saradnju, navodno je Valensija u pregovorima sa njim.
Braxton Key i zvanicno novi igrac Fenerbahcea.
DaQuan Jeffries je novi igrac Besiktasa.
Stefano Tonut i Armani produzili saradnju za naredne 2 sezone.
Mikael Jantunen i Fenerbahce sporazumno zavrsili saradnju, navodno je Valensija u pregovorima sa njim.
Braxton Key i zvanicno novi igrac Fenerbahcea.
DaQuan Jeffries je novi igrac Besiktasa.
Stefano Tonut i Armani produzili saradnju za naredne 2 sezone.
- Irriducibili
Mislim da ovde nije novac primaran motiv, pojačao bi mu ugovor i Dimitris, a pare je mogao dobiti i u Turskoj
Sve navodi da nije oprostio Želimiru što je uzalud čekao na poziv da ostvari dečački san, te da nije želeo da ostane u klubu, čiji ga novi trener evidentno ne ceni
non mollare mai