FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: FK Partizan

Post by Tajler Darden » Thu Jul 23, 2026. 1:41 pm

Druga utakmica u sezoni sledi večeras, prvi od nadam se tri kvalifikaciona kruga za grupnu fazu LK.

Srećno Saši i igračima.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jul 24, 2026. 12:00 pm

Valjalo bi sada pobediti i u nedelju u Šapcu.

PS Grmelo je protiv prve pičke Srbije. 😍

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jul 24, 2026. 4:22 pm

Zubairu je fino odigrao, šteta što ga je ona povreda snašla. Ostaje nejasna odluka kluba od zimus da ga pošalju na pozajmicu u momentu kad nemaju boljih krila u timu.

Ovaj Zeković je tehnički pismen igrač, to se videlo i protiv Zemuna kad je dao nekoliko dugih lopti. To se vidi prema načinu na koji šalje kratke pasove, daje dosta spina lopti. Vidi se da momak ima dobru dugu loptu, ima dobru kontrolu lopte. Vidim i da ga je Joksić malo pjluvao u davanju ocena i to je odličan znak, tako verovatno traži lovu da bi pisao afirmativne tekstove o njemu. Nema iskustva jer ima 19 godina i odigrao je tek 2 utakmice seniorskog fudbala, ali se vidi da je tehnički školovan igrač i da ima potencijal. Ima i solidnu visinu 185 cm što je za zadnjeg veznog poželjno.

Nije mi jasno da Stefan Petrović ne dobija priliku kad već nema Jurčevića. Mislim da momku treba dati šansu na osnovu onih nekoliko utakmica što je igrao. Samson onako, vidi se da je dešnjak i da se muči kad ekipa napada. Opet i on je mlad i tek počinje da igra seniorski fudbal.

Milić mora da igra, sem ako nije bio povređen zaista ne razumem eksperiment sa Đurđevićem na štoperu protiv Zemuna. Nemam ništa protiv momka al on je drugoligaški igrač u vrh glave, spor za beka nesiguran za štopera. Milić mora da bude starter kao i Mitrović, treba da igra onaj ko je najsposobniji da donese rezultat a ne ko treba da se prodaje.

Kojzek je dao gol što je najbitnije, mada ga nije bilo puno u igri. Že je očigledno nespreman, vidi se igra leđima od gola ali i nonšalantnost u nekim stvarima.

Traore vidi se da ima eksplozivnost i da može da probije 1v1, podsetio me na Dijabatea samo što igra drugom nogom. Opet ima i razlog što je on došao do Partizana, to ćemo videti u budućnosti Bože zdravlja, da li je luda glava ili loš završni potez.

Videćemo šta ćemo dobiti od Aleksića, na Ubu je odigrao solidno.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Jul 24, 2026. 9:26 pm

Ovi nisu reper ni za šta, tako da cu samo par kratkih opservacija

U narednom kolu nas po svoj prilici čeka bestragija, ne može biti dalje

Urodjenik nije bek, ali je bežeci od lavova stekao besprekornu kondiciju, a svidja mi se i što ne pokušava da se istakne kao fudbaler, vec gleda da se odmah oslobodi lopte. Za sada iznad očekivanja

U vezi Zekovica sam saglasan, valjda ce sa iskustvom prestati i da skuplja kartone kao Panini sličice

Nije puno igrao, ali sam stekao utisak da Traore zna da igra i da za naše standarde može biti vrlo prijatno iznenadjenje

Dobra poseta, da nije Ajduka, bili bi šampioni napaljenosti na početku sezone

Po mom mišljenju, imamo bolji i perspektivniji tim nego prošle sezone. Što se naravno ne odnosi na odbranu, koja je manje više ostala ista i gde sve škripi, od loših golmana, do tankih bekova i štopera
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Jul 26, 2026. 12:13 pm

Vidimo se i večeras u Šapcu da se da dalja podrška ekipi.

Partizan šampion,
Vučiću pederu.

VPJTS

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Jul 26, 2026. 1:20 pm

Traore doktor,samo ima visak kg,bice nas najbolji igrac kroz sezonu..

Ze zverina,odbijaju se od njega,aktivan,borben,zadrzava loptu,odlaze...Samo vec se vidi da ima ogroman problem sa zavrsnicom...Svaki sut mu je isti,punom pravolinijski,nema smeka,otvaranje stopala misaona imenica..

Spic iz austrije klasican nemac pojma...

Ze kad dovede kondiciju na odgovoarajuci nivo,mora biti starter,mnogo vise donosi u polju...

Levi bek,korektan samo nije levi bek,nema levu nogu...

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Jul 26, 2026. 3:03 pm

Situacija u klubu je takva da svaki igrač koji se ispostavi kao pogodak zlata vredi. Od države (Bogu hvala) ne dobija se ništa i transferi Andreja Kostića (bajdvej odigrao je prvo poluvreme protiv Seltika sad za Milan) i Vanje Dragojevića značiće dosta.

Verujem da do kraja prelaznog roka odlazi i Ugrešić. Ugriju cenu mogu podići golovi u prva dva meča. Očekujem ga večeras u prvih 11.

@Čekić, saglasan sam, mada bih sačekao za Kojzeka još. Na pripremama je bio odličan... Jeste da nisu merilo, ali je momak dosta mlad.

Baš sam neki dan pričao sa drugom i rekoh mu koliko ne umemo da cenimo svoje. Cigani su od onih svojih raspada pravili ne znam kakve talente, a niko od tih likova neće imati bolje karijere od Ugrešića i Dragojevića. I na mene se odnosi, pljuvao sam Trifunovića, a on dečko ore svaku utakmicu, pa koliko god ne znao.

Tako su sad na meti u poslednje vreme bili Dragojević i Ugrešić, a balavi se na srpskog Mesija, Milosavljevića koji je u 2026. odigrao dva minuta cela, Mijatovića koji se lopta u Americi... Ništa slabiji igrači nisu naši momci, koji za razliku od njih su sami protiv svih.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Jul 26, 2026. 6:05 pm

Cigani igraju LS, imaju neuporedivo jače kombinacije, otuda njihove prevare idu za vece pare nego naše

Volim ja kad mi dobijemo pare za naše prevare, koliko god od toga završilo u klubu, ali ih to ne čini manjim prevarama. S obzirom na stanje škotskog klupskog fudbala, gde vicešampion prima laganih 4 komada u Gracu, Dragojevic ima šanse da zaigra. Ali ne i da postane ozbiljan igrač

Šta tek reci za onog uvoznog, koga nazivaš "naše gore list". Možeš misliti zaigrao prvu pripremnu za Milan, mesec dana pred početak prvenstva. Zamenio ga mladji od njega i postigao dva gola. Na stranu to, vidiš li ko je od napadača u Milanu, a prelazni rok se tek zahuktava. Koliko moraš biti nerealan i ostrašcen, pa trpati tu tvoje gore list
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Jul 26, 2026. 6:50 pm

Ti si baš egzaktan primer ovoga o čemu govorim. Pisao si i sam znaš koliko o Veljku Veš mašini Milosavljeviću, pa evo u ovoj kalendarskoj godini odigrao dva minuta u dve utakmice. Za sve to vreme sereš po klubu koji je silovan kao niko u ovoj državi.

Konstantno pišanje po klincima koji nisu nikome ni krivi ni dužni što su se zatekli u vreme kada je pička šiptarska svela klub na najniže grane. A sa druge strane muda šašoljiš crncima na 2-8 u EL. 😁

Taj po kome sada uriniraš i od momenta kada je potpisao za Milan nije se štekao, nego je odradio do kraja pošteno svoj posao, za razliku od ludog brata Washingtona, koji se štedeo od trenutka potpisa za Bajern, ali da je jedini... Još epitet "uvozni" koji dovoljno govori koliko mrziš sve što je vezano za FKP. Svaka sličnost između tebe i Vučića po tom pitanju je slučajna. 😁

To što stvaraš slike u svojoj glavi od rečenice koja je glasila da je dečko odigrao 45 minuta u prvoj pripremnoj utakmici bez ikakvih dodatnih reči je već tvoj problem. 😁

Evo sada i Ugrešić čeka odlazak, igra i ne štedi se... Za to vreme ne postoji mudo svakog crnca u KKP koje se nije počešalo ne bi li "proradio".

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Jul 26, 2026. 11:30 pm

Ako nisi registrovao, a očigledno je da ne pratiš, vec proizvoljno drndaš po tastaturi, Veljko je dugo bio povredjen, ali nece te to poremetiti. Nazvati Bournemouth praonicom para, je savršena ilustracija tvog (ne)poznavanja materije

Naravno da nisu "klinci" krivi što su tu gde ne treba da budu, vec oni koji su im to omogucili. Postoji niz primera gde dobar skauting nadoknadi manjak sredstava, ali to ne ide uz FKP. Bar ne kad su u pitanju "klinci" (kombinacije). Kao i sve drugo, propustio si i šta sam o košarkašima pisao na 2:8, ništa novo

Za tebe "naše gore list", za mene naravno uvozni, što odgovara istini. Ono jeste gora, no nije naša, naprotiv. Gde je naravno Vučic tvoja, a ne moja, slika i prilika. Ne samo što im i dalje dopušta da se dzabe leče i školuju ovde, vec mahnito skuplja i mnogo primitivnije migrante od njih

Sklapam nešto? Koja je onda uopšte bila poenta da pominješ njegovih 45 min?

Kako si uopšte zamislio da se Ugrešic štedi, kada još nikoga nismo prevarili da ga plati? Najbolje još da statira, kad vec nema ništa da ponudi

Pošto sada nemilice pišam po Djurdjevicu, krajnje je vreme da ga patetično uzmeš u zaštitu. Jer nije on kriv što je tu i što ne zna. Kriv je šiptar, pri čemu ceš abolirati sve one izmedju Djurdjevica i njega. Ne uklapa ti se u mantru
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Jul 27, 2026. 12:36 am

Uhhhh... Naši klinci su "uvezeni", "ono", "kombinacije", a ciganče je ❤️Veljko❤️ . Neka živi ta latentna ljubav prema svemu što satire Partizan. ❤️Veljko❤️ se na Božić vratio iz povrede i odigrao jedan od dva minuta u kalendarskoj godini. Drugi je bio protiv Brajtona 19. januara. ❤️Veljko❤️ je do kraja sezone minute video samo u U19 reprezentaciji, tako da... Nađi neku drugu priču da veličaš ❤️Veljka❤️, pošto ta o povredi je propala.

Da, sklapaš svoje sulude teorije kao i uvek, pošto FK Partizan mrziš isto koliko i Vučić, ali znam da ćeš doći na stadion kad klub ozdravi. Tako ste me i u Areni poslali na nivo 400, sa mog mesta na istoku nećete me pomeriti. 😁 Pominjem dečka kao bivšeg igrača Partizana i nekoga od koga smo zaradili kakvo takvo obeštećenje uz Dragojevića.

Ti ćeš naravno da se nakačiš i krv da piješ, pošto ti je to satisfakcija.

Ne brini ništa, Đurđevića neću braniti, ali klince koji su odrasli u klubu ili one poput Kostića, a satanizuješ ih kao da su ti pola porodice pobili, braniću uvek i svuda.

Samo da pozdravim otkrivanje konačne emocije prema ❤️Veljku❤️. 👏 za ljubav.

@Mačva

Klošarski klub i klošarski igrači, uz relativno pristojnu publiku. Protiv Zvezde za 90 minuta napravili deset faulova, protiv nas deset faul prave u 37. minutu i utakmicu završavaju sa 21. napravljenim prekršajem. Krvnički start na kraju meča nad Vukotićem slika i prilika seljačkog kluba.

Bezveze se ulazi u krilo golmanu u 40. minutu i sa tim se mora prestati.

Fale igrači i evidentno je da neće stići niko makar ne u narednim danima.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jul 27, 2026. 1:37 am

Zamisli, Veljko (mrzi me da pišem prezime) se nije naigrao u svojoj prvoj PL sezoni. Videcemo šta ce biti dalje, koliko i da li ce tvoje gore list imati minuta u drastično lošijoj ligi, te da li ce se neki od tvojih "klinaca" ikada dokopati PL. Od svih ciganskih muljačina, uhvatio si se jedinog perspektivnog mladica

Ne pominješ ti dečka kao nekoga ko je odigrao nekoliko utakmica za FKP, zna se dobro za šta se koristi termin "naše gore list". Što se psihopate tiče, zapravo si ti taj koji iz petnih žila braniš njegovo delo. Ne mrzim ja FKP, mrzim čauše koji ga uništavaju, pored ostalog puštanjem retardiranih poluinvalida na teren. Još jednom da te podsetim, pre šiptara su cigani dobili Gazprom, a mi kompenzaciju za struju. No čak i u vreme Djure mutavog, postojao je neko da bez para probere neke fudbalere

Pazi majku mu, odrasli u klubu, pa što da im ne damo spomenicu uz garantovano mesto u timu. Po iracionalnim, a ne fudbalskim rezonima, braniš neznanje. Tako ti je onaj, predvidjen za Seire D, tvoje gore list, a rupetina na golu veliki grobar. Znam puno velikih grobara, pa ih ne bih želeo na terenu. Niti bi njima samima palo na pamet da izigravaju fudbalere

I ništa ne brini, sad ce tek oni koji vode KKP, baš kao i njihovi izabranici na terenu doci na red. Ti ceš ih zasigurno braniti iz sve snage, jer imaš mazohističku crtu, usled koje želiš hendikepirane u našem dreau. I upirati prst u žvalavog, dajuci alibi svim onim koji ne znaju da rade svoj posao

EDIT:

Kod mene sve ide po zasluzi, tako je i domorodac dobio pohvale za ono što je prikazao i javno sam pitao zašto nije u postavi, iako nije bek. Ali nije ni Djurdjevic. Ko zna gde bi sad bio da je video loptu pre nego što ga je neko iz prašume doveo u FKP
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Jul 27, 2026. 11:13 am

Sram me bilo što sam u negativnom kontekstu pomenuo ❤️Veljka❤️. Nije do dužine prezimena, treba određen broj karaktera i za ostale, nego prosto mrziš sve što je vezano za FK Partizan i to je tvoje pravo, kao što je i moje da na pljuvačku koju lučiš odgovorim.

Termin sam iskoristio u kontekstu toga da je tom dečku od dečačkih dana san bio da nosi dres Partizana i taj je san ostvario. Šta ćeš ti da stvoriš u svojoj glavi ne bi li satanizovao dečka zato što je iz CG, to je već drugo pitanje.

I prosto sada u nemoći krećeš tako napamet da pljuješ ljude, zato što ih ja gotivim kao sad napr. Krunića. Zato što se tebi pišanje po ovom klubu podrazumeva. Da u dve utakmice spasi šest golova, pisaćeš isto kao i o Samsonu sada. Gle čuda nije ti bilo mrsko da mu dodeliš nadimak od devet slova, a prezime se sastoji od šest. Ipak nije to ❤️Veljko❤️.

Što se Vučića tiče... Nisam ja pozivao da se oni koji u Areni skandiraju Vučiću pederu izbacuju iz iste nego gle čuda ti. 😁 Nemaš ti meni šta da namećeš po tom pitanju, iako ćeš naravno ponovo kazati kako lažem... Mogu da kažem kako si sve nas iz Arene koji smo skandirali slao ispred predsedništva i na JNA. 😁

Za KKP pa lepo je što si progledao u slučaju Limarije... Samo kasniš devet godina, tako da to i nije pohvalno. Bivše zdravo tkivo sns sa ovog profila prozivano je od prvog dana sa ovog naloga, ali to i ne doživljavam kao uspeh... O limariji nikada nisam pisao pozitivno ni u jednom kontekstu, za razliku od tebe. No dobro je da si progledao. Dobrodošao na antisns stranu. 😁

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jul 27, 2026. 2:40 pm

Koga boli kurac za dečačke želje, milioni klinaca žele da zaigraju za FKP, pa im se želja ne ostvari. Ali ti ceš prigrliti svakoga, posebno one koji su tvoje gore list, jer ne možeš da dobaciš da raznorazni isprdci dodatno koštaju klub, koji je vec u finansijskoj dubiozi. Još ih sažaljevaš kad im kasni plata. Od tričavih 15k mesečno

Znam da ti nije lako, ali probaj jače i siguran sam da ceš na kraju uspeti da dostigneš neophodnu moždanu aktivnost. To ce ti omoguciti da konačno shvatiš, kako pljuvanje po tvojim ljubimcima (Krunic included), nije pišanje po klubu. Oni su sami po sebi pišanje po klubu, jer kvalitetom ne zaslužuju da obuku crno beli dres. Što vas 200 perverznih zilota nikada necete shvatiti

Podsecaš na kontrolisane opozicionare. Šatro ste protiv žvalavog, a sve radite i zastupate isto kao i on. Samo personalni problem, želja da budeš kalif umesto kalifa

Iz svega proizilazi da tvoj mazohizam, iz kog proizilazi perverzno zadovoljstvo kad je stanje najgore, sprečava svaku smislenu diskusiju. Valjda si bio zadovoljan stanjem pre nego što je limar došao u klub. Ja vidiš nisam, ne povratilo se nikad više. Koliko god da je posle zasrao, činjenica je da je limar stabilizovao klub. Poznato je da ti ni to nije odgovaralo, jer savršeno zilotsko stanje je što gore to bolje. Da se izjednače u bedi FK i KK, pa si svoj na svome. Ide u tom pravcu
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Jul 27, 2026. 3:38 pm

Kada neko na terenu doprinese kao što je doprineo Kostić u samo jednoj godini stvarno je bezveze nazivati ga isprdkom, gle čuda opet više slova nego ime ❤️Veljko❤️.

Ceo istok JNA ne bih menjao za vas koji ste nam glavu punili zdravim tkivom sns. Još manje za posebnu sortu vas koja se seiri svakoj nesreći ovog kluba nanete od bolesnog psihopate. Ja kontrolisana opozicija, a ti pozivao na bojkot poslednjih Bg izbora koji je poveo Đido. 😁 Doduše, ovaj bio nezadovoljan izbornim uslovima, ti nisi hteo da posle Vučića u Beogradu dođe na vlast drugi Vučić. Mada i to je opet manje tragično nego pozivanje na izbacivanje ljudi iz Arene što prozivaju Vučića.

Simpatično je da sve ono što radiš ti godinama unazad, mada eto, progledao si i sad režiš na limariju jače nego mi koji ga od početka mrzimo podmećeš drugima. Sve to u nemoći pošto znamo ko je šta pričao. Uz naravno obavezan deo gde se uvek kaže kako se laže ili je izgovoreno u drugom kontekstu. 😁

Zašto je klub bio u stanju u kome je bio pre Limara znamo svi, no ko zna, možda nas opet naučiš da su krivi DV i PSD, a ne onaj što ti smetalo da mu se skandira. 😁

Tako da nema potrebe da namećeš meni sns, kad si podržavao sns-ovca iz Prislonice do nedavno.

Sad lepo ubiramo plodove svih vas koji su ga podržavali, samo je greota što to radimo zajedno.

EDIT: Apropo Đure (verujem da si i njega podržavao u nekom trenutku, kao i Vazuru) tada niko nije pozivao klub i zaricao se da se titula neće videti dok je on na vlasti. Nego eto, nemamo tu sreću da nas vode znalci poput Terzića (gle čuda u doba kad si voleo Limara, Limar javno želeo ciganima dobre rezultate u LŠ), Mrkelu i Tozu Vampira. Valjda će nam psiho poslati i takve, pa da budemo malo srećni i mi.

VPJTS

Post Reply