KK Partizan
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan
sns "struka" okruzila Carlika rasnim kamenjarima...
Ne treba ti neko posebno poznavanje kosarke da vidis da nemaju pojma...
Ne treba ti neko posebno poznavanje kosarke da vidis da nemaju pojma...
Igrački kvaliteti kod nijednog igrača nisu upitni, ali psihološki profil i snaga da se nosi sa situacijom jesu (Jabari, Milton, Ponitka...). Sve ovo isto važi i za Vildozu, dolazi kod nas jer mu je plan da opet živi u Beogradu, samo što je sada oženjen čovek i možda neće praviti skandale. Svakako će biti veliki pritisak za njega od strane cigana i njihovih medija a videli smo da nije baš vešt da se nosi sa tim, svakako mu želim sve najbolje i neka zablista opet kao nekada.
Bas suprotno,svi igraci koji su dosli su upitnog kvaliteta za el nivo…Marginalci koje niko nije hteo jer da jeste oni ne bi zavrsili kod nas..Milorad wrote: ↑Sun Jul 26, 2026. 5:12 pmIgrački kvaliteti kod nijednog igrača nisu upitni, ali psihološki profil i snaga da se nosi sa situacijom jesu (Jabari, Milton, Ponitka...). Sve ovo isto važi i za Vildozu, dolazi kod nas jer mu je plan da opet živi u Beogradu, samo što je sada oženjen čovek i možda neće praviti skandale. Svakako će biti veliki pritisak za njega od strane cigana i njihovih medija a videli smo da nije baš vešt da se nosi sa tim, svakako mu želim sve najbolje i neka zablista opet kao nekada.
- Tajler Darden
I naravno besramna kampanja kreće... Prvo PBG news izlazi sa pričom da će se Vildosi dati državljanstvo Srbije, pa potom i Telesport izlazi sa informacijom da će ugovor na dve godine iznositi 1,5 miliona. Ostalo je još da se oglasi lična svinja Ostoje Mijailovića i da zatvore poglavlje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Vildoza je Penjarojina želja
E sad, i Allman je njegova želja, nadam se da je jednu zamenio drugom, te da nece sebi priuštiti obe
E sad, i Allman je njegova želja, nadam se da je jednu zamenio drugom, te da nece sebi priuštiti obe
non mollare mai
- Tajler Darden
E sad se oglasio i Ostojin krmak sa svojim specijalitetom i deljenjem vesti kako je nekada bilo. Sveto trojstvo čuvara Limarove guzice PBG news, Telesport i Vladan Tegeltija objedinili su odbranu svog gazde.
VPJTS
VPJTS
Oliver Stevic novi pomocnik Penjaroje..
Bukvalno nam pisaju u usta i ne nameravaju da stanu…
Sta je sledece,andjus u kkp
Bukvalno nam pisaju u usta i ne nameravaju da stanu…
Sta je sledece,andjus u kkp
- White Mamba
Bio sam sokiran kolicinom ljudi koji su za ostavku zeljka obradovica, kao da je on iskljucivo samo trener. U ovoj zemlji i u ovakvim okolnostima. To mi je i dalje neverovatno. Moze da se diskutuje sta je valjalo u igri u timovima, dosta toga nije, ali ono o cemu ne moze da se diskutuje su 2 aba trofeja i plejof el, kao i to da ex celavi majmun nije mogao da zavrsi keni goinsa i bio 67 u abi pre zoca. Ko je ovaj usrani nesretni klub svojom velicinom podigao i dovukao ponovo na mapu evrope. Pa mutavi sns lopov nije sigurno..sokiran doslovceTajler Darden wrote: ↑Sat Jul 25, 2026. 9:41 pmPratim i drugi forum i znam.Nažalost, pobeđeni smo. Mnogo govana imamo u svojim redovima, koji su radili svesno kampanju za ovu kugu. Takvi su proizveli mnoštvo korisnih idiota "jeste Ostoja sns, ali uradio je dosta dobrih stvari". I poslednji, ali ne i nebitni jesu sve one pičketine koje su ovo svele na "to je samo sport i pričaju isključivo u sportu"... Dok su nam treneri razvlačeni po tabloidima, neki su i šamarani. Nas na tribinama su tukli zbog zviždanja na minut ćutanja, na svako Vučiću pederu, ma na svaki otpor... I mi sad treba da pričamo o sportu, a ko zna koliko budućih navijača smo izgubili zbog terora bolesne budale.
E to me boli brate i mnogo mi je krivo. No, daće Bog, proći će i ovo ubrzo i pogledaćemo se u oči svi. Naši obrazi su čisti, ali nažalost bili smo manjina.
Mada mislim da jos nismo pobedjeni. Izvucice nas ova klincadija nadam se, kad su vec nase generacije usrale motketinu.
Sto se prelaznog roka tice, vidim tese se razni grobari cekamo startere pa da ocenimo rok
Deluzija na max, neka, tako valjda lakse
- Irriducibili
- Batica ubica
Imamo li kakve šanse oko Armonija?Irriducibili wrote: ↑Thu Jul 30, 2026. 2:09 pmRaspadom Asvela rastu nam sanse da ne budemo poslednji
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Armoni ne prodaje ulaznice kao Lonnie Walker a time se vodi Prislonica.
- Irriducibili
Posle svega ga ne bih doveo ni da je za dzabe, ali principi, moral i dostojanstvo ne postoje u KKP
@dacolik
Ni Walker ne prodaje ulaznice, nece se tu ovajditi
non mollare mai
Vece je "ime" nego Brooks svakako a na to se plebs lozi.
Nisam pretjerani fan ni jednog ni drugog ali se s Brooksom zna sto se dobija i ispod kog nivoa nece ici. Lonnie evo 2 sezone u Evroligi ne moze do 40% FG da dobaci. Upitna selekcija suta, mentalitet, itd.
Nisam pretjerani fan ni jednog ni drugog ali se s Brooksom zna sto se dobija i ispod kog nivoa nece ici. Lonnie evo 2 sezone u Evroligi ne moze do 40% FG da dobaci. Upitna selekcija suta, mentalitet, itd.
- Irriducibili
Stvarno misliš da je ime izvan pasioniranih NBA zaljubljenika? Kad je imao dan inspiracije u Areni i nemilice nas trpao, više ljudi me je pitalo ko je sad ovaj. Nece taj sigurno popaliti masu da kupuje sezonske zbog njega
A imali smo lepu priču, kult oko KKP, no sve je pošumljeni zasrao. I iskreno se bojim debakla i otklona navijača od tima. PAO je imao totalnu debakl sezonu, nisu tada imali ni Želimira, ni pojačanja koja su potom doveli, pa su po paprenim cenama rasprodali sezonske za dan. Za nas je to samo prošlost, identifikacija sa KKP više ne postoji
A imali smo lepu priču, kult oko KKP, no sve je pošumljeni zasrao. I iskreno se bojim debakla i otklona navijača od tima. PAO je imao totalnu debakl sezonu, nisu tada imali ni Želimira, ni pojačanja koja su potom doveli, pa su po paprenim cenama rasprodali sezonske za dan. Za nas je to samo prošlost, identifikacija sa KKP više ne postoji
non mollare mai
- Tajler Darden
Prvi čuvar guzice Ostoje Mijailovića ponovo napada.
https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/2796?lang=en
Dakle ponovo idu tekstovi za onaj najniži sloj navijača ne bi li se opravdao potpis Vildose. Nažalost, mali broj će malo izguglati i videti da je Ostojin kondom izostavio da je klub sam izašao sa saopštenjem da je Volden sebi platio obeštećenje ne bi li prešao u Zvezdu.Američki bek, koji je prošle sezone nosio crno-beli dres sa brojem dva, odlučio je da plati propisano obeštećenje i u nastupajućoj sezoni igra u drugom timu. Pri dolasku u Partizan NIS, Volden je potpisao dvogodišnji ugovor, a pred ovu sezonu, klub mu je ponudio odlične uslove za nastavak saradnje.
U međuvremenu potpisao i Olmen. Neka jebe Limar, ima i koga.
VPJTS
VPJTS