Palas se baš igra sa opstankom u PL, prodali su Danijela Munjoza Forestu za 25.7 miliona €. Glaznerov igrač, očigledno da se on pitao oko dovođenja neko ko je jako dobro 2.5 sezone igrao krilnog beka u Palasu. I realno napadački potentniji igrač od Ola Aine.
Kris Ričards je postao glavni štoper Palasa i već se vidi na šta to liči. Protiv Evertona ne markira Barija i podleće pod centaršut gde Bari daje gol, protiv Sitija ne markira Halanda i isto podleće pod centaršut a Haland daje gol. A eto baš sam pisao o onom štoperu Hetafea Đeneu pre neki dan i kako je dobro markirao Kojzeka, kako zapravo ti detalji prave razliku. Mislim da im Disasi nije dovoljan da im treba još jedan, Ričards je prosečan igrač sa njim se ne može daleko.
Šerki igra brutalno na početku sezone. On uvek izgleda kao da igra bez ikakvog pritiska, kao da igra na terminu ali ne mislim to negativno.
Liverpul ima problema, nisu uloge jasno definisane. Ovaj Munjoz mi se sviđa, pravo zalaganje i stav, odlično je sad pokrivao bok protiv Foresta, vraćao se u odbranu svaki put. Videćemo kakav ima kvalitet, vidim da je direktan dosta, ali zalaganje i stav su za svaku pohvalu, malo je krila koja onako igraju u odbrani očigledno da Iraola insistira na tome. Gol je dao jako lepo.
Gakpo je pomeren desno i bio je najbolji igrač Liverpula. Vrlo profesionalna utakmica od njega jer je maltene prešao u Siti a eto nije pravio nikakve probleme, nije ucenjivao klub. Generalno dosta zahvalan igrač, sad da li vredi 100 miliona € koliko je Siti ponudio Liverpulu pitanje je. Po meni je on bolji igrač od Dokua, konstantniji u završnici, donosi bolje odluke iako je Doku eksplozivniji i jači možda jer ima nisko težište.
Dan Ndoj igra kod Glaznera i iskreno bila mi je misterija kako on nije igrao prošle sezone a nije bila neka jaka konkurencija. Brzo razmišljanje Delapa kod onog auta, uhvatio je Žakea van pozicije.
Martinez je doneo stabilnost Čelsiju iako su primili 3 gola on je imao nekoliko odbrana a nijedan gol nije njegov realno. Pedro Neto je odigrao odlično, on je uvek onako agresivan i nabrijan, zalaganje mu nije problem. Čak mu nije ispod časti da igra krilnog beka mada kad se brane Fofana igra desnog beka a Neto se vraća da pokriva bok koliko sam video. Kako je samo otresao Kadioglua par puta.
Čak odbrana Čelsija nije izgledala loše većinu utakmice, već pomenuti Fofana je igrao dobro ali je u njihovom slučaju zdravlje najkritičnije jer je Fofana kroz karijeru više povređen nego što je zdrav, Kolvil je rekovalescent, Džejms je kao i Fofana. Čak bi se Džejms najbolje snašao kao desni štoper u ovoj formaciji.
Lavija je odigrao dobru utakmicu ali je i za njega pitanje koliko će biti zdrav, i on je svako malo povređen. Hato ima izuzetnu brzinu, mislim da savršeno odgovara poziciji krilnog beka.
Inače nisu samo igrači napustili Vilu ovog leta, Vilin trener za prekide Ostin Mekfi je prešao u Čelsi
Kakav gol je priznat Junajtedu juče

Megvajer odnese loptu rukom i iz toga pravi prednost i oni gledaju i kažu to je regularno gol ostaje