FK Partizan - prelazni rok
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: FK Partizan - prelazni rok
Taj proces traje, ali danas je naravno kulminacija...
S druge strane, pitanje je možemo li išta kvalitetno i da kupimo u zadnji čas, sve pod pretpostavkom da magovi pozajme novac (da, to im je uobičajeni način poslovanja, svoje ne daju). Ne vidim smisao ni dovodjenja nekog igrača koji se ni sam ne seca kad je odigrao zadnji meč, a i takvi su u opticaju. Dobicemo samo ime
S druge strane, pitanje je možemo li išta kvalitetno i da kupimo u zadnji čas, sve pod pretpostavkom da magovi pozajme novac (da, to im je uobičajeni način poslovanja, svoje ne daju). Ne vidim smisao ni dovodjenja nekog igrača koji se ni sam ne seca kad je odigrao zadnji meč, a i takvi su u opticaju. Dobicemo samo ime
non mollare mai
- Brižni-ponovo napada
Prijovic

Ljudi pogledajte poslednji post Pantica na Instagramu i sve ce vam biti jasno...
SRAMOTA!
Ljudi pogledajte poslednji post Pantica na Instagramu i sve ce vam biti jasno...
SRAMOTA!
Pusti,pusti da te Mozli
- Tajler Darden
Ništa što nismo znali.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Nisu oni ozbiljno ni trazili spica, uzdaju se u Gigica koji ce sada dobiti minutazu umesto Ozegovica.
E sad Savo da pokaze da li je stvarno trenreski "pismen" ili je i on samo jedna od kombinacija. Idealan trenutak da se iskopa igrac iz mladjih kategorija. Ako mogu Stevanovic, Lakcevic, Pavlovic...da budu konkurentni u LLS ligi, mora da postoji i neki napadac u tim mladjim kategorijama.
Isto je i ćelavi svojevremeno ostavljen bez špica kad je pokušao Vazura svoje neke kombine da mu uvali pa su ga posle i smenili...
Najgora uprava otkad pratim Partizan.
Najgora uprava otkad pratim Partizan.
- White Mamba
Tipicno...
I to mu prodali prvog napadača Škuletića, i ostavili ga valjda sa Kojićem. Nije da nisam očekivao da će se istorija ponoviti. Ali kakav spin Pantića, u fazonu jurili smo Mesija i Ronalda, kad je to otpalo, okrenuli smo se Gigiću, u kojeg stručni štab ima poverenja.
Svakako Ožegović nije bio fudbaler, ali opet je neozbiljno ostaviti ekipu sa jednim špicem, i jednim dečakom, za kojeg nismo sigurni da postoji. Sad da se molimo za Sadikovo zdravlje i realizaciju.
Mogu da prebacuju na koga hoće, ne mogu da izbegnu svoju odgovornost. Jednom može da bude kriv trener, ali ako se to ponavlja onda bi, u svakom normalnom klubu, neko ko je "mašio" trenere morao da snosi odgovornost.
Skandal je ući u sezonu sa jednim napadačem, sve da je Aguero lično a ne Sadik
Skandal je ući u sezonu sa jednim napadačem, sve da je Aguero lično a ne Sadik
Grbo o kojoj odgovornosti pises? Kome ce oni da podnose racune?
Pa nekome će morati da se pravdaju. Mislim, neće ta priča "ne smemo da budemo šampioni" prolaziti večno. Da li će to biti navijači (koji će opet biti pod nekom novom političkom strujom), javnost ili neko treći ne znam...
Jasno je meni da mi živimo u društvu gde ako se dodvoriš tamo gde treba onda sve može, ali nije svejedno kad te gro navijača i javnosti tera (mislim, njima je svejedno, ali nije onome kome je bitan svaki glas - a biće on glavni krivac
)
Jasno je meni da mi živimo u društvu gde ako se dodvoriš tamo gde treba onda sve može, ali nije svejedno kad te gro navijača i javnosti tera (mislim, njima je svejedno, ali nije onome kome je bitan svaki glas - a biće on glavni krivac
Oteo nam Covic spica
Kakvih crnih navijaca. To je davno proslo vreme. Svi oni su tu po zadatku tog istog kome je bitan svaki glas. Dokle god su na tim tribinama ljudi koji bi trebalo da sluze dugogodisnje zatvorske kazne, sve je jasno. Mozda ce oni skandirati "Uprava napolje", ali kad dodje vreme izbora, zna se koga ce zaokruziti. Tako da ako njih cekas da nesto urade(mislim na nazovi najvatrenije) ima da se nacekas.Grba wrote: ↑Tue Sep 03, 2019. 8:05 pmPa nekome će morati da se pravdaju. Mislim, neće ta priča "ne smemo da budemo šampioni" prolaziti večno. Da li će to biti navijači (koji će opet biti pod nekom novom političkom strujom), javnost ili neko treći ne znam...
Jasno je meni da mi živimo u društvu gde ako se dodvoriš tamo gde treba onda sve može, ali nije svejedno kad te gro navijača i javnosti tera (mislim, njima je svejedno, ali nije onome kome je bitan svaki glas - a biće on glavni krivac)