FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
CikaZika

Re: FK Partizan

Post by CikaZika » Tue Sep 03, 2019. 10:58 pm

Sada i zvanicno, sve najbolje Lazaru, pre svega da ga povrede zaobidju!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Hamato_YoSHi

Post by Hamato_YoSHi » Tue Sep 03, 2019. 11:34 pm

CikaZika wrote:
Tue Sep 03, 2019. 10:58 pm
Jel i braco došao sa njim? :D Da nam on i Lovren ne vode Lazara po splavovima.
私は1つの名前しか知りません

Sezione

Post by Sezione » Wed Sep 04, 2019. 12:00 am

Lebe mekani kakvi nas tantuzi vode...

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Wed Sep 04, 2019. 1:33 am

Vrišti nam par pozicija za kvalitetom mi se pojačavamo tamo gde smo popunjeni - po krilu.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Sep 04, 2019. 1:45 am

Hamato_YoSHi wrote:
Tue Sep 03, 2019. 11:34 pm
CikaZika wrote:
Nije valjda :D

Markec je tek 25. godina, kao da je 35., takav osecaj. Ocekujem Asana u spic, a Markec na levo krilo.

Dobro dolazi ova pauza...

Viduka

Post by Viduka » Wed Sep 04, 2019. 8:14 am

Ne znam sta planiraju sa Markecom, ali meni nije bas logican ovaj potez. Ako planiraju da ga guraju levo, a Asana u spic, nekako deluje da ce mali Stevanovic ozbiljno izgubiti minute, sto bi bilo katastrofalno. Za spica bas i nije, jedino da probaju desno, pa da minutazu deli sa Tosicem, a Lutovac da izgubi mesto na klupi. U sustini, bas me briga sta ce, samo mali Stevanovic da dobija priliku cele sezone, u suprotnom, neka se teraju komplet svi u PM.

Hamato_YoSHi

Post by Hamato_YoSHi » Wed Sep 04, 2019. 8:39 am

CikaZika wrote:
Wed Sep 04, 2019. 1:45 am
Hamato_YoSHi wrote:
Tue Sep 03, 2019. 11:34 pm
CikaZika wrote:
Nije valjda :D

Markec je tek 25. godina, kao da je 35., takav osecaj. Ocekujem Asana u spic, a Markec na levo krilo.

Dobro dolazi ova pauza...
Da, pogledaj mu frizuru :D Hahahaha To je najrealnija opcija, mada mu mediji i Transfermarkt navode desno ofanzivno krilo kao poziciju, pošto je su ga tu gurali u Liverpulu. Slika sa transfermarkta, 25? :D
Image
Viduka wrote:
Wed Sep 04, 2019. 8:14 am
Ne znam sta planiraju sa Markecom, ali meni nije bas logican ovaj potez. Ako planiraju da ga guraju levo, a Asana u spic, nekako deluje da ce mali Stevanovic ozbiljno izgubiti minute, sto bi bilo katastrofalno. Za spica bas i nije, jedino da probaju desno, pa da minutazu deli sa Tosicem, a Lutovac da izgubi mesto na klupi. U sustini, bas me briga sta ce, samo mali Stevanovic da dobija priliku cele sezone, u suprotnom, neka se teraju komplet svi u PM.
Biće velika šteta prekinuti razvoj Stevanovića, moraju dobro da paze. Markec može da deli minute sa Tošićem, Asanom i možda sa Sumom, hm?
Dragan Mance wrote:
Wed Sep 04, 2019. 1:33 am
Vrišti nam par pozicija za kvalitetom mi se pojačavamo tamo gde smo popunjeni - po krilu.
Odbrana nam jako fali. Ostojić je dobar igrač i pozitivan lik, ali nema on kvalitet za Evropu. Nadam se da je Pavlović sad sredio fokus i misli u glavi, barem do proleća. Tačno se videlo da je rasterećeniji u revanšu sa norvežanima, kada se već znalo da ide da potpiše ugovor, koji na kraju nije potpisao.
Sezione wrote:
Wed Sep 04, 2019. 12:00 am
Lebe mekani kakvi nas tantuzi vode...
Strašno...sreća da je bar Savo okupio dobre ljude oko sebe. Naravno, opet će nam biti jako krivo na kraju, što nismo doveli pravog napadača i pravog štopera i ispostaviće se da nam je samo to falilo za prolaz. Lepo je rekao Marko Nikolić...ali šta vredi, kad vidiš šta rade u upravi. Možda im i neko ne dozvoljava...
私は1つの名前しか知りません

medjutim

Post by medjutim » Wed Sep 04, 2019. 9:35 am

Ne pada vam na pamet da je taj Stevanović gledao Markeca kao klinac i da će možda biti srećan što igra pored nekog od kog svašta može da nauči?

Svakako imamo dovoljno starijih igrača koji se neće žaliti da ne igraju svih 90 minuta ili da preskoče domaću utakmicu posle evropske..

Renegade

Post by Renegade » Wed Sep 04, 2019. 9:37 am

Markoviceva idealna pozicija je desno krilo ili desnokrilni napadac, za levu stranu nije jer je igrac koji ide na prodor i nije tip poput Tosica koji zbog ulaska u sredinu koristi sut i asistencije iz centralnog dela terena, pa igra na kontra strani.
Dovodjenje Markovica je dobar potez iako ne dolazi na deficitarnoj poziciji spica pre svega jer je Tosic sklon povredama, zatim ima 26 god. pa je visestruko isplativ i moze biti opcija za barem dve sezone.
U ovoj konstalaciji tima, Partizanu bi najvise odgovarala formacija 4-3-3 zbog Markovica i Asana koji su krilni napadaci i tu mogu najvise pruziti.
Verujem da na zimu ce otici Suma jer je u izlaznoj godini ugovora a moguce i Tosic posto ce mu to biti poslednja prilika za neki ugovor izuzev ukoliko ne planira da se penzionise u Partizanu.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Sep 04, 2019. 2:41 pm

Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Sep 04, 2019. 4:38 pm

Viduka

Post by Viduka » Wed Sep 04, 2019. 5:02 pm

Sada bi Savo mogao da uradi jednu po meni korisnu stvar i da sa Lutovcem odradi reverse Gareth Bale potez. Drugim recima, da ga prebaci na beka/bek krilo. Naravno, ako je on spreman da tako nesto prihvati. Moje licno misljenje je da Lutovac sa pozicije krilnog napadaca nece mnogo dalje od Partizana dogurati, a kao wingback bi mogao lepu karijeru da ima. Poseduje brzinu i solidan centarsut, kao i snagu, ali niti poseduje kvalitetan dribling, niti kreativnost za ofanzivnog igraca. Sa njim na toj poziciji mislim da bi dobili jos jednu opciju u napadu, kroz centarsut, posto Celavi aposlutno ne poseduje taj aspekt u svom repertoaru.

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Wed Sep 04, 2019. 6:27 pm

Kako stoji Lutovac sa desnom nogom?

Viduka

Post by Viduka » Wed Sep 04, 2019. 6:32 pm

Na današnji dan navršeno je 64 godine od trenutka kada je Partizan kao prvi srpski i jugoslovenski klub imao čast da odigra prvu utakmicu u tadašnjem Kupu šampiona.
https://www.sportske.net/vest/domaci-fu ... 93293.html

P.S. Sto se tice Lutovca, koliko je meni poznato, podjednako dobro koristi obe noge.

P.S. 2
Last edited by CikaZika on Wed Sep 04, 2019. 8:44 pm, edited 1 time in total.
Reason: yt

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Wed Sep 04, 2019. 6:49 pm

Po youtube-u deluje da igra dobro Lutovac desnom dok ovo malcice sto sam ga gledao kod nas mi je nekako delovao kao da mu je dosta jaca leva, iako je Ozegola pogodio u trepavicu desnom. Definitivno ga probati u domacici na beku, nije da imamo sta da izgubimo.

Locked