FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Sada i zvanicno, sve najbolje Lazaru, pre svega da ga povrede zaobidju!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Hamato_YoSHi
Jel i braco došao sa njim?
私は1つの名前しか知りません
Lebe mekani kakvi nas tantuzi vode...
-
Dragan Mance
Vrišti nam par pozicija za kvalitetom mi se pojačavamo tamo gde smo popunjeni - po krilu.
Nije valjdaHamato_YoSHi wrote: ↑Tue Sep 03, 2019. 11:34 pmJel i braco došao sa njim?Da nam on i Lovren ne vode Lazara po splavovima.
Markec je tek 25. godina, kao da je 35., takav osecaj. Ocekujem Asana u spic, a Markec na levo krilo.
Dobro dolazi ova pauza...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ne znam sta planiraju sa Markecom, ali meni nije bas logican ovaj potez. Ako planiraju da ga guraju levo, a Asana u spic, nekako deluje da ce mali Stevanovic ozbiljno izgubiti minute, sto bi bilo katastrofalno. Za spica bas i nije, jedino da probaju desno, pa da minutazu deli sa Tosicem, a Lutovac da izgubi mesto na klupi. U sustini, bas me briga sta ce, samo mali Stevanovic da dobija priliku cele sezone, u suprotnom, neka se teraju komplet svi u PM.
- Hamato_YoSHi
Da, pogledaj mu frizuruCikaZika wrote: ↑Wed Sep 04, 2019. 1:45 amNije valjdaHamato_YoSHi wrote: ↑Tue Sep 03, 2019. 11:34 pmJel i braco došao sa njim?Da nam on i Lovren ne vode Lazara po splavovima.
Markec je tek 25. godina, kao da je 35., takav osecaj. Ocekujem Asana u spic, a Markec na levo krilo.
Dobro dolazi ova pauza...

Biće velika šteta prekinuti razvoj Stevanovića, moraju dobro da paze. Markec može da deli minute sa Tošićem, Asanom i možda sa Sumom, hm?Viduka wrote: ↑Wed Sep 04, 2019. 8:14 amNe znam sta planiraju sa Markecom, ali meni nije bas logican ovaj potez. Ako planiraju da ga guraju levo, a Asana u spic, nekako deluje da ce mali Stevanovic ozbiljno izgubiti minute, sto bi bilo katastrofalno. Za spica bas i nije, jedino da probaju desno, pa da minutazu deli sa Tosicem, a Lutovac da izgubi mesto na klupi. U sustini, bas me briga sta ce, samo mali Stevanovic da dobija priliku cele sezone, u suprotnom, neka se teraju komplet svi u PM.
Odbrana nam jako fali. Ostojić je dobar igrač i pozitivan lik, ali nema on kvalitet za Evropu. Nadam se da je Pavlović sad sredio fokus i misli u glavi, barem do proleća. Tačno se videlo da je rasterećeniji u revanšu sa norvežanima, kada se već znalo da ide da potpiše ugovor, koji na kraju nije potpisao.Dragan Mance wrote: ↑Wed Sep 04, 2019. 1:33 amVrišti nam par pozicija za kvalitetom mi se pojačavamo tamo gde smo popunjeni - po krilu.
Strašno...sreća da je bar Savo okupio dobre ljude oko sebe. Naravno, opet će nam biti jako krivo na kraju, što nismo doveli pravog napadača i pravog štopera i ispostaviće se da nam je samo to falilo za prolaz. Lepo je rekao Marko Nikolić...ali šta vredi, kad vidiš šta rade u upravi. Možda im i neko ne dozvoljava...
私は1つの名前しか知りません
Ne pada vam na pamet da je taj Stevanović gledao Markeca kao klinac i da će možda biti srećan što igra pored nekog od kog svašta može da nauči?
Svakako imamo dovoljno starijih igrača koji se neće žaliti da ne igraju svih 90 minuta ili da preskoče domaću utakmicu posle evropske..
Svakako imamo dovoljno starijih igrača koji se neće žaliti da ne igraju svih 90 minuta ili da preskoče domaću utakmicu posle evropske..
Markoviceva idealna pozicija je desno krilo ili desnokrilni napadac, za levu stranu nije jer je igrac koji ide na prodor i nije tip poput Tosica koji zbog ulaska u sredinu koristi sut i asistencije iz centralnog dela terena, pa igra na kontra strani.
Dovodjenje Markovica je dobar potez iako ne dolazi na deficitarnoj poziciji spica pre svega jer je Tosic sklon povredama, zatim ima 26 god. pa je visestruko isplativ i moze biti opcija za barem dve sezone.
U ovoj konstalaciji tima, Partizanu bi najvise odgovarala formacija 4-3-3 zbog Markovica i Asana koji su krilni napadaci i tu mogu najvise pruziti.
Verujem da na zimu ce otici Suma jer je u izlaznoj godini ugovora a moguce i Tosic posto ce mu to biti poslednja prilika za neki ugovor izuzev ukoliko ne planira da se penzionise u Partizanu.
Dovodjenje Markovica je dobar potez iako ne dolazi na deficitarnoj poziciji spica pre svega jer je Tosic sklon povredama, zatim ima 26 god. pa je visestruko isplativ i moze biti opcija za barem dve sezone.
U ovoj konstalaciji tima, Partizanu bi najvise odgovarala formacija 4-3-3 zbog Markovica i Asana koji su krilni napadaci i tu mogu najvise pruziti.
Verujem da na zimu ce otici Suma jer je u izlaznoj godini ugovora a moguce i Tosic posto ce mu to biti poslednja prilika za neki ugovor izuzev ukoliko ne planira da se penzionise u Partizanu.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Sada bi Savo mogao da uradi jednu po meni korisnu stvar i da sa Lutovcem odradi reverse Gareth Bale potez. Drugim recima, da ga prebaci na beka/bek krilo. Naravno, ako je on spreman da tako nesto prihvati. Moje licno misljenje je da Lutovac sa pozicije krilnog napadaca nece mnogo dalje od Partizana dogurati, a kao wingback bi mogao lepu karijeru da ima. Poseduje brzinu i solidan centarsut, kao i snagu, ali niti poseduje kvalitetan dribling, niti kreativnost za ofanzivnog igraca. Sa njim na toj poziciji mislim da bi dobili jos jednu opciju u napadu, kroz centarsut, posto Celavi aposlutno ne poseduje taj aspekt u svom repertoaru.
Kako stoji Lutovac sa desnom nogom?
https://www.sportske.net/vest/domaci-fu ... 93293.htmlNa današnji dan navršeno je 64 godine od trenutka kada je Partizan kao prvi srpski i jugoslovenski klub imao čast da odigra prvu utakmicu u tadašnjem Kupu šampiona.
P.S. Sto se tice Lutovca, koliko je meni poznato, podjednako dobro koristi obe noge.
P.S. 2
Last edited by CikaZika on Wed Sep 04, 2019. 8:44 pm, edited 1 time in total.
Reason: yt
Reason: yt
Po youtube-u deluje da igra dobro Lutovac desnom dok ovo malcice sto sam ga gledao kod nas mi je nekako delovao kao da mu je dosta jaca leva, iako je Ozegola pogodio u trepavicu desnom. Definitivno ga probati u domacici na beku, nije da imamo sta da izgubimo.