FK Partizan - prelazni rok
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan - prelazni rok
Ne moze on igrati LE. Svakako pojacanje bi bio.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- White Mamba
Pa Rajkovic bi bio najbolji stoper by far, ne samo ove nego nekoliko prethodnih godina..
Niko nije lud da bude protiv toga..
Mnogo ljudi piskara o tome jos od juce popodne, neki tvrde, neki gledaju u pasulj, ja sam sumnjicav..
Ideja da igra nasu ligu do zime, pa da se naknadno registruje za LE ako prodjemo mi je bas long shot..covek ima 30 godina, a da par metara dana guli u ling longu (mozda i godinu ako ne izadjemo iz grupe)..ne znam..ne uklapa mi se
Niko nije lud da bude protiv toga..
Mnogo ljudi piskara o tome jos od juce popodne, neki tvrde, neki gledaju u pasulj, ja sam sumnjicav..
Ideja da igra nasu ligu do zime, pa da se naknadno registruje za LE ako prodjemo mi je bas long shot..covek ima 30 godina, a da par metara dana guli u ling longu (mozda i godinu ako ne izadjemo iz grupe)..ne znam..ne uklapa mi se
Da se ne zajebavamo. Rajkovic je bivsi igrac. Coveka su izresetale povrede. Ni on sam se vise ne seca kada je odigrao celu sezonu. Ja ga ne bi dovodio nikako. Pare mogu da stavim da ce da se povredi i da presedi ostatak sezone. Njgovo dovodjenje je cist marketinski potez, ne potez ljudi koji znaju svoj posao. Dovoditi igraca koji sigurno nece imati malu platu, da bi ti setao po terapijama i potencijalnim operacionim stolovima je ludost. Ako smo pametni, sto dalje od kluba.
Prosle sezone je bio citav. 
Samo 4 meca je propustio zbog povreda.
Samo 4 meca je propustio zbog povreda.
..i slobodan je u izvoru nove sredine jer je klub ugašen, ne zato što je bio loš prošle sezone..
Samo 4 meca, sto je vremenski mesec dana. Ne znam, meni je to ogroman rizik i potencijalno situacija koja moze da narusi i onako klimavu atmosferu u ekipi. Plus sto aposlutno niko ne spominje da je i on kao i Pavlovic igrac koji se bolje sluzi levom nogom.
Bio sam srećan kad smo ga prodali, a najneverovatnije mi je bilo što je završio u Dortmundu, tadašnjem vicešampionu Evrope. Na kraju je i završio preko, onako kako sam od početka i mislio da hoće.
Ipak, treba mu skinuti kapu što je sa jako malo talenta stigao do Bundeslige. Nikada mi se nije sviđao kao igrač, čak i kad je najbolji fudbal igrao, ali glupo bi bilo da budem nezadovoljan domaćim igračem, partizanovcem, koji dolazi sa ovakvom biografijom.
Ipak, treba mu skinuti kapu što je sa jako malo talenta stigao do Bundeslige. Nikada mi se nije sviđao kao igrač, čak i kad je najbolji fudbal igrao, ali glupo bi bilo da budem nezadovoljan domaćim igračem, partizanovcem, koji dolazi sa ovakvom biografijom.
Ne znam da li smo istog Jojića gledali ali ne sećam se koliko smo talentovanijih i tehnički potkovanijih igrača imali poslednjih 10 godina...To što nije uspeo više pripisujem njegovoj ležernosti u igri.B13 wrote: ↑Fri Nov 22, 2019. 2:40 pmBio sam srećan kad smo ga prodali, a najneverovatnije mi je bilo što je završio u Dortmundu, tadašnjem vicešampionu Evrope. Na kraju je i završio preko, onako kako sam od početka i mislio da hoće.
Svakako se nadam da dolazi da zameni Sumu.
Daleko iza talenata koji su se pojavili u to vreme, Markovića, Mitrovića i Živkovića, Šćepovića, pa čak i od Ninkovića, što pokazuje i cena za koju je prodat.
Eksplodirao je bio polusezonu 13/14, i odmah je prodat. Bio je tada najbolji igrač jednog lošeg Partizana, i jedini je iskakao. Koliko se sećam ni navijači se tada po forumima i društvenim mrežama nisu bunili zbog niske cene za koju je prodat, niti što je prodat.
Eksplodirao je bio polusezonu 13/14, i odmah je prodat. Bio je tada najbolji igrač jednog lošeg Partizana, i jedini je iskakao. Koliko se sećam ni navijači se tada po forumima i društvenim mrežama nisu bunili zbog niske cene za koju je prodat, niti što je prodat.
Kad smo poslednji put imali dobro pojacanje iz nase lige u napadu?
Da, tacno i ja bih se slozio, pitam ovako jer ne mogu svih se setim.