KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Pun mi vise kurac, dovedemo krstenu 4ku posle 1000 godina i ovo se desi. Pustaj naseg, hvataj Gistaaaaaaaa
Jedino pozitivno je sto je ovo Telegraf ipak...
Jebote odgledam finale ABA 2010, pustim koju suzu, najezim se par puta, sednem za komp i procitam da nam je mozda i najvece pojacanje (ili pojacanje od koga ja najvise ocekujem) uhapseno zbog droge. Pa zivote...
Jebote odgledam finale ABA 2010, pustim koju suzu, najezim se par puta, sednem za komp i procitam da nam je mozda i najvece pojacanje (ili pojacanje od koga ja najvise ocekujem) uhapseno zbog droge. Pa zivote...
Vi biste voleli da ga nisu uhvatili i da igra za nas dok konzumira ekstazi?
Ovom Partizanu trebaju borci, ne povremeni narkomani. Neka su ga uhvatili, sad treba traziti pravog.
Ovom Partizanu trebaju borci, ne povremeni narkomani. Neka su ga uhvatili, sad treba traziti pravog.
- MorningGlory
Znaci ipak je Thomas zasrao. Ovo je nesto sto nije u nasim rukama potpuno niti nasa krivica. Mozemo da cekamo ili da ga otpustimo i trazimo novog igraca...Tesko da cemo naci taj kvalitet za taj novac tako je najbolje da se ovo nekako resi.
Nutz u centar. 
Ko zna zasto je ovo dobro... Bolje sada nego u sred sezone. Sada ima vremena da se nadje igrac, nalazili smo i za manje kinte bolje igrace.
Ko zna zasto je ovo dobro... Bolje sada nego u sred sezone. Sada ima vremena da se nadje igrac, nalazili smo i za manje kinte bolje igrace.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Dorell Wright like this.
- MorningGlory
Ma ostaje Thomas, ubedjen sam. Precesto se ove stvari desavaju sa afro americkom kosarkasima i uvek se ispegla. Gist je na marihuani i igra brat EL konstantno.
I meni trenutno deluje nezamislivo da ne zaigra za nas, videcemo.
Kada sam procitao naslov na jednom portalu, tacno sam znao pre otvaranja koji igrac je u pitanju. 
Rasha ludi, valjda ce se iskobeljati.
Ili ce pasti u vecni zaborav ili postati miljenik svih.

Ili ce pasti u vecni zaborav ili postati miljenik svih.
Jon Bones
Ne verujem da cemo traziti novog igraca na poziciji 4, resice se ovo nekako. Fin prelazni rok za sada. Najveca nedoumica mi je Wolden ubedljivo, ne znam sta od njega da ocekujem, Mozli ce raditi ono sto Nikola Jankovic i Gagic nisu umeli kad je bilo najbitnije prosle sezone
-
Kazandžija
Koji je ovo igrac po redu kog potpisemo a on ne odigra ni sekund pa raskinemo? Proslog leta dvojica, pa onda Braun, pa sad Tomas. Ok, ovog nismo jos sutnuli ali kontam da hocemo. Ustvari nadam se da hocemo
Sacekao bih ja, dok ne dodju zvanice informacije koliko traje ceo postupak.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Da je sreće već bi bio oteran.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS