FK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: FK Crvena zvezda
Koliko ste sezonskih prodali?
- Monogamija
Nešto blizu 4500 
Kako će da se grabi za karte, ima da se stoji 10 sati pre otvaranja blagajne.
Kako će da se grabi za karte, ima da se stoji 10 sati pre otvaranja blagajne.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Monogamija
Ozbiljna se polemika vodi oko kompleta za LŠ i čak u samoj grupi postoje nesuglasice oko cene. Svima su puna usta članstva i sezonskih karata. Prva stvar koju mogu da poručim onima koji napadaju za članstvo i sezonsku jeste da oni prvi ne dolaze na svaku utakmicu u domaćoj ligi, već su uzeli sezonske kako bi što jeftinije prošli za komplete, to potpisujem. Druga stvar, mnogo pravih cigana (u koje spadam i ja), ima porodicu, ima poslovne obaveze, pa sezonska karta baš i nije isplativa jer postoji opravdana verovatnoća da odem na svega nekoliko utakmica u celoj sezoni. Treća stvar, na Sever ne idem jer me to više ne pali, idem na istok, dakle, nerealno je skupa karta i za istok, a za zapad je još skuplja. Iskreno da kažem, kako stoje stvari ja ću odustati od kompleta, jer mi se iskreno ne daju ovolike pare, postoje ipak neki drugi prioriteti u životu.
Cene su bezobrazne, ali je verovatno namenski to urađeno, jer se išlo na to da će sponzori kupiti veliku većinu karata, koje će posle da dele. Stadion će svakako biti pun, a klub će da prihoduje oko 10 milona evra, što nikako ne bi bilo moguće na drugi način.
Nije da provociram, ali još jedan način da se koji državni dinar ubaci u klub. Svakako će na Gazpromu deliti karte kada se sipa određen iznos goriva, i verujem da niko neće biti uskraćen, ako ima želju da ode.
Jedino da se obični navijači zainate, jer je ovo realno pišanje po zdravom razumu, pa iz inata da se bojkotuje i ne ide na stadion. Međutim, teško da će se to desiti. Generalno, Srbi vole besplatne ulaznice
Nije da provociram, ali još jedan način da se koji državni dinar ubaci u klub. Svakako će na Gazpromu deliti karte kada se sipa određen iznos goriva, i verujem da niko neće biti uskraćen, ako ima želju da ode.
Jedino da se obični navijači zainate, jer je ovo realno pišanje po zdravom razumu, pa iz inata da se bojkotuje i ne ide na stadion. Međutim, teško da će se to desiti. Generalno, Srbi vole besplatne ulaznice
- Monogamija
Ma nije provokacija, već činjenično stanje. Koliko sam prošle godine bio u jebenoj euforiji oko ulaska u grupe LŠ, toliko sam ove razočaran ovim postupcima. Kada Gasprom/NIS/Telekom/MUP budu delili karte, mogu da se zakunem da će se naći baja koji će prodati kartu malo ispod cene, jer je sebi već obezbedio kartu za sever. Svojim očima video nekoliko puta.
Postaje mi draže da se popnem 300 metara do "Krova" i pogledam utakmicu Voždovca, nego da odem na Rajka. Nedolazak ljudi na domaće utakmice uprkos svim uspesima Zvezde, je samo pokazatelj da ljudi neće da daju legitimitet Zvezdanu Terziću i Vučiću. Mogu da kenjaju sa severa šta god hoće, njima je to posao i od toga debelo zarađuju.
Postaje mi draže da se popnem 300 metara do "Krova" i pogledam utakmicu Voždovca, nego da odem na Rajka. Nedolazak ljudi na domaće utakmice uprkos svim uspesima Zvezde, je samo pokazatelj da ljudi neće da daju legitimitet Zvezdanu Terziću i Vučiću. Mogu da kenjaju sa severa šta god hoće, njima je to posao i od toga debelo zarađuju.
Ne znam šta da vam kažem. Ako neko želi da gleda, nek sačeka sa novim telefonskim ugovorom 
Nego, kako komentarišete ovo?
Nego, kako komentarišete ovo?
- Monogamija
Čisto proserevanje i leba i igara. Jednostavno, ovo sa Zvezdinim zvezdama je ranije imalo svrhe, gde su ljudi provodili po 8, 9 sezona u klubu, gde su postali ikone kluba. Sada kada je sve postalo biznis, nema nikakvu upotrebnu vrednost trabunjati o nekim novim Zvezdinim zvezdama.
Kako li ce ovo podneti Bard i Andjus 
Zaleteli su se sa ovolikom cenom bas zbog sezonskih, zato sam i pitao koliko je prodato istih. Doduse, malo je 4500 da bi se nabile ovolike cifre.
Sve u svemu, cekajte uposlenike sponzora i vrlo lagano cete proci jeftinije. Vrlo je moguce da ce na sve 3 utakmice situacija biti kao protiv Cska.
Zaleteli su se sa ovolikom cenom bas zbog sezonskih, zato sam i pitao koliko je prodato istih. Doduse, malo je 4500 da bi se nabile ovolike cifre.
Sve u svemu, cekajte uposlenike sponzora i vrlo lagano cete proci jeftinije. Vrlo je moguce da ce na sve 3 utakmice situacija biti kao protiv Cska.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Monogamija
Opala, nek nam je sa srećom.
- Monogamija
Spisak igrača za Ligu šampiona:
Nisu registrovani Milan Gajić i Jevtović. Dolazimo u situaciju da imamo 1 (slovima: jednog) desnog beka na spisku. S druge strane ne verujem da će se Milojević kockati sa formacijom 3-4-3 kao što je to bio slučaj u utakmici sa Vojvodinom, pa da imamo mogućnost i da ne igramo sa klasičnim bekovima. Kada se pogleda ko bi eventualno mogao da, u slučaju kartona, povrede itd. zameni Gobelju, tu možda Pankov ili Degenek, ali se postavlja pitanje koliko su taktički spremni i obučeni za tu poziciju.
EDIT: A da i tu je Ričmond svaka šesta prilika gol Boaći.
Preuzeto sa MONDO.rsGOLMANI: Milan Borjan, Zoran Popović i Aleksandar Stanković.
ODBRANA: Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić i Žander.
SREDINA: Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Hose Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Veljko Simić, Mateo Garsija i Radživ van la Para.
NAPAD: Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Antonio Tomane i Aleksa Vukanović.
Nisu registrovani Milan Gajić i Jevtović. Dolazimo u situaciju da imamo 1 (slovima: jednog) desnog beka na spisku. S druge strane ne verujem da će se Milojević kockati sa formacijom 3-4-3 kao što je to bio slučaj u utakmici sa Vojvodinom, pa da imamo mogućnost i da ne igramo sa klasičnim bekovima. Kada se pogleda ko bi eventualno mogao da, u slučaju kartona, povrede itd. zameni Gobelju, tu možda Pankov ili Degenek, ali se postavlja pitanje koliko su taktički spremni i obučeni za tu poziciju.
EDIT: A da i tu je Ričmond svaka šesta prilika gol Boaći.
Dosta dobrih igrača koje ste doveli i koji su imali neki rejting se nije najbolje snašlo, bar ono što sam mogao da ispratim.
Jevtović i Gajić, pre toga Meleg, Čaušić i ko već...
Jevtović i Gajić, pre toga Meleg, Čaušić i ko već...
Kad imaš 25+ igrača, neko mora i da se suši..
- Monogamija
Evo ga, kao da sam znao da će da pođe naopako sa Gobeljićem. Nadam se da je ovo samo zbog toga šta se zna da neće igrati u Luksemburgu pa daj da trenira sa ekipom inače, još nije ni počelo, a mi imamo problema.Peh desnog beka došao je lošem trenutku i po Crvenu zvezdu, koju posle meča sa Inđijom u subotu uveče očekuje i gostovanje Bajernu u Minhenu na startu Lige šampiona.
- Monogamija
Ovom čoveku treba zabraniti da priča po medijima. On je poznavalac fudbala koliko i ja hokeja na travi, izigrava budalu. Bina, budi srećan ako nas Bajern ispraši sa 3 gola u mreži. Nisam pesimista, ali malo realnosti nije na odmet.Dragiša Binić: Ne VELIČAJTE Bajern! Čak i Totenhem ima kvalitetniji tim!