KK Partizan - transferi

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

drmisa

Re: KK Partizan - transferi

Post by drmisa » Thu Sep 12, 2019. 10:39 pm

ako je moguce da pejdza uvalimo nekom , dodaju za mambu i neka ostoja proda neki auto da uzmemo i 2/3 :D
kad je bal...

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Sep 12, 2019. 10:40 pm

Pejdž neće niđe. :D

To je postalo jasno još kada je dobio pasoš.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

drmisa

Post by drmisa » Thu Sep 12, 2019. 10:46 pm

isto tako moze mamba da dobije :D
nazalost nece , ali realno da umesto njega imas mambu i jednog 2/3 recimo dragan milosavljevic...
salio sam se , jer kapiram da se krpe cim nude mambi 250 ili 350k
al ako pejdz ima oko 200 ( cini mi se da ovde neko napisao za pejdza) , kapiram da za 300 k onda moze korisniji igrac na 2/3 od pejdza , plus ove pare spremne za mambu , imali bi mnogo bolje koncipiranu ekipu
znam da 100k ne mozes tek tako da stvoris, al nije to nije moj posao nego ostojin :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Sep 12, 2019. 10:51 pm

Pazi, istina je jedna, a to je da KKP ima ogroman budžet. Kad kažem ogroman, mislim na poslednjih pet godina.

Mnogo je ovo megalomanski, previše se šire van terena... Troši se vreme na neki marketing, sitne forice, a teren zatrokira uvek.

Razmišlja se instant... Ne možeš dovesti domaćeg igrača koji pravi razliku. Okej, gde su neki strani prospekti? Vlada je u one dve sezone trošenja ostavio klubu Lučića i Bertansa.

Ovde toga nema.

Niko ne razmišlja šta će ostati posle Mambinog malog, Parahovskog, Voldena...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Ubica :)

Post by Ubica :) » Thu Sep 12, 2019. 10:59 pm

Потврда директно од Гаудлока, звали му данас агента и рекли да траже 2/3 и као нудили му упола мање него што је договорено било..

drmisa

Post by drmisa » Thu Sep 12, 2019. 11:12 pm

mislim da marketing jos vise mora da radi, to se ostoji ne moze osporiti
po mom misljenju trudi se da ostane organizacija posle njega , igracki kadar je nesto drugo
kao i svi grobari , najvise bih voleo da imamo gagija , lucu , bogdana , zoa ....
realnost je malo drugacija
domaci koji prave razliku trazi stv ozbiljne pare , ne mozes da zameris luci sto hoce da zaradi ili nekom drugom
i ti strani prospekti kostaju...
jedan je dule
andrea je doveden za dobre pare , tako da se ocekuje da ostvari cilj
kolko godina si bez evrolige, svi navijaci su u fazonu kad cemo vise opet da igramo..
mislis da ce 99 % navijaca gledati dal je izborio pecarski koji je klinac ili gaudlok ?
ne mozes sa klincima da napadas zvezdu koja dovodi el igrace , ako nisi dule vujosevic
stvari se menjaju jer covic i misko drze sve sto valja
cak i na kraju duleta glavni su bili gagi,sale,macvan,akojon,tepic,muric koji nisu bas mladi i perspektivni
nama je bozo djumic krpio rezervnog centra , za kojeg mi drug koji je igrao protiv njega da je bas krs i zacudio se otkud u partizanu :D

Asterix

Post by Asterix » Thu Sep 12, 2019. 11:28 pm

Nasi se lijepo sale :)

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Sep 12, 2019. 11:43 pm

Vrlo sumnjive situacije i vec su razna imena tu bila u igri, cekamo epilog.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Grba

Post by Grba » Fri Sep 13, 2019. 12:11 am

Dovla_ wrote:
Thu Sep 12, 2019. 10:29 pm
Ako su se prebacili na traženje 2/3 top
Posle prve odgledane pripremne utakmice sam rekao na nama treba 2/3, ali silnih igraca koji se provlace ne videh nijednog koji moze ma tri

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Fri Sep 13, 2019. 12:36 am

Malo se i Gaudlok zaigr'o.

Tvrdi se pazar na veliko.

Diže i obara cena.

Asterix

Post by Asterix » Fri Sep 13, 2019. 12:36 am

Grba wrote:
Fri Sep 13, 2019. 12:11 am
Dovla_ wrote:
Thu Sep 12, 2019. 10:29 pm
Ako su se prebacili na traženje 2/3 top
Posle prve odgledane pripremne utakmice sam rekao na nama treba 2/3, ali silnih igraca koji se provlace ne videh nijednog koji moze ma tri
Nama bi najbolje bilo da dodje igrac kojeg Trinkjeri trazi ako je to Gaudlok onda neka dovedu njega,... Nece Loncar i ekipa da vode ovaj tim

Crna ovca

Post by Crna ovca » Fri Sep 13, 2019. 12:38 am

Ja navijam za to da samo jedno jutro osvane vest kako smo potpisali nekog igraca koji se nije pominjao do sada. Znaci nikakve najave ono blizu je, evo ga nikad blize je i to...

MMM

Post by MMM » Fri Sep 13, 2019. 12:45 am

Crna ovco, kad ne bude najave i tako ako se desi znacicl ce da smo dosli u fazu da nas klub ne zanima vicemo difens difens i jedemo sladoled od pohovaneog tofu kackavalja.

Neke kontradiktorne informacije ali kao sto kaze pesma mi smo na sve to navikli.

Crna ovca

Post by Crna ovca » Fri Sep 13, 2019. 12:56 am

Pa i nije bas tako, evo npr za Peinersa je samo osvanulo da je potpisao, na to sam mislio. Nije bilo price ni o kakvim pregovorima, dokle su stigli itd, bar ja ne znam da ih je bilo.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Sep 13, 2019. 2:52 am

Irriducibili wrote:
Fri Sep 13, 2019. 2:51 am
Nemojte previše lupati glavu iznosima plata igrača, jer u vecini slučajeva nisu tačne

Po informacijama koje imam još pre SP, traži se vrlo ozbiljan igrač na obe strane terena, vrlo moguce najzvučnije ime u istoriji KKP. Od učinka tog igrača nam mnogo zavisi i rečeno mi je da se nigde ne žuri, što podržavam jer nemamo pravo na grešku. Niko od nas ne želi košarkaškog Sumu da nam orobi kasu i zakopa na duži rok. Ima dosta dobrih igrača bez ugovora, neki ce dobiti otkaz u NBA, pretpostavlja se da ce u datom momentu spustiti cenu do prihvatljivosti za nas. A zaista su za naše prilike spremljene velike pare

Da i tu ne bude zabune, Gaudlok nikada nije bio prva opcija, potpisace ga ako ne nadju boljeg. On je sam po sebi lutrija, posebno što izlazi iz povrede, tako da je vrlo neizvestan njegov doprinos timu koji ima velike ambicije. Za mene je upitno i kako ce Trinkijeri vladati tom legijom stranaca, ali to je vec druga tema. Nisam potpuno zadovoljan izborom, Peiners i Mosley su mi vrlo diskutabilni, ali to je vec do trenera, on ih je hteo
non mollare mai

Post Reply