Za neke druge stvari,kapa dole...
ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Da stvari nazovemo pravim imenom,braca Pavicevic su dunsteri kada je trenerski posao u pitanju
Pa gde Drenovac i Mugosa imaju igru leđimaAdmiral wrote: ↑Sat Aug 24, 2019. 10:46 pmPa prethodnih godina su imali Mugosu ili Drenovca kao igrače na poziciji 3 pa su radili sve isto što i ostala dva spoljna igrača samo sa manje uspeha normalno.
Nista drugo/različito u odnosu na pucače.
Niti je Pavićević trener koji postavlja stvari na takav način, niti je kod njega igra ledjima ka košu bitan segment.
Nisam ni rekao da imaju igru ledjima....nego da su igrali na poziciji "3" o kojoj govorimo, a da su radili apsolutno iste stvari kao Nisam i Vranješ.
Nista vise ili manje od toga....iste uloge.
Bar smo mi polemisali mnogo puta o značaju uloga i balansu, koji oni nemaju ni u tragovima.
Zato ti i kažem da im Božić ne treba jer ga neće koristit na pravi način.
Bar smo mi polemisali mnogo puta o značaju uloga i balansu, koji oni nemaju ni u tragovima.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Sad te razumem... Mada i dalje mislim da bi makar solidan trener prepoznao prednosti ovog tipa igrača o kojem sam pričao... Na ovaj roster. Mada ljudi imaju svoj stil košarke, a ja to poštujem.Admiral wrote: ↑Sun Aug 25, 2019. 12:15 amNisam ni rekao da imaju igru ledjima....nego da su igrali na poziciji "3" o kojoj govorimo, a da su radili apsolutno iste stvari kao Nisam i Vranješ.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Kratak pregled utisaka iz pripremnog perioda:
Cedevita Olimpija: kompetitivan tim, igraće sa energijom, imaju Boutrajta kao skorera. Za sad izgledaju solidno, ali i ekipa nije ni malo jeftina - odnosno dobro su plaćeni Simon, Blažič, Boutrajt i Kodi MM, ostalo zakrpljeno.
Budućnost - falilo Im igrača, ali toplo hladno. Predvidljiva košarka za sad, mada to ništa ne znači. Pogodili su sa nekim strancima potpuno, ali i potpuno omašili na Vudu i Bamfortu, ja mislim. Ostvarili su neke lepe pobede, ali i poraz od Cedevite 79-70.
Fmp - vrlo borbena košarka, odlična energija. Videćemo koliko mogu, skromniji su na papiru.
Mornar - na šta oni liče za sad
jezivo. Pulen je ekstra kvalitet, ali i fali par igrača. Ipak, ako nastave sa ovakvom igrom bez odbrane, neće daleko
Cedevita Olimpija: kompetitivan tim, igraće sa energijom, imaju Boutrajta kao skorera. Za sad izgledaju solidno, ali i ekipa nije ni malo jeftina - odnosno dobro su plaćeni Simon, Blažič, Boutrajt i Kodi MM, ostalo zakrpljeno.
Budućnost - falilo Im igrača, ali toplo hladno. Predvidljiva košarka za sad, mada to ništa ne znači. Pogodili su sa nekim strancima potpuno, ali i potpuno omašili na Vudu i Bamfortu, ja mislim. Ostvarili su neke lepe pobede, ali i poraz od Cedevite 79-70.
Fmp - vrlo borbena košarka, odlična energija. Videćemo koliko mogu, skromniji su na papiru.
Mornar - na šta oni liče za sad
-
Dragan Mance
Šta očekivati od tima koji sklepaju braća Pavićević.
Realno...
Realno...
Oni imaju svoj stil, što je za pohvalu... Ali ovako skrcati 1.200k evra na igrače nije niko nikad 
Dovedeš Needhama, Pullena i Markotu kao ekstra kvalitet, na to dodaš radnike, čvrste igrače, borbene, skok, atletiku... Dobiješ top tim za duplo manje para nego sad.
Dovedeš Needhama, Pullena i Markotu kao ekstra kvalitet, na to dodaš radnike, čvrste igrače, borbene, skok, atletiku... Dobiješ top tim za duplo manje para nego sad.
Koliko ima Pulen?Pavlaka wrote: ↑Sun Sep 15, 2019. 12:52 pmOni imaju svoj stil, što je za pohvalu... Ali ovako skrcati 1.200k evra na igrače nije niko nikad
-
Red and white91
Улубај ће бити добро појачање за ФМП, а то већ показује у припремним утакмицама. Очекује се још једно појачање на позицији 5 
- Tajler Darden
Imaš li šta oko Radanova? Dobija li minute?
Meni nejasno zašto ga Partizan nije pojurio, kad već u CZ ima nerešen status godinama.
Meni nejasno zašto ga Partizan nije pojurio, kad već u CZ ima nerešen status godinama.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Da se ne lazemo u Srbiji bi igrao samo u Megi.
Do nekog Burgosa...
Za statistiku i prodaju, to nije kosarka...
Za statistiku i prodaju, to nije kosarka...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Radanov je bio top talenat, već sad je pitanje da li bi išta mogao u Partizanu...