600 rsd ulaznica, vaze sezonske, mesta numerisana
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Last edited by Vesely.24 on Tue Sep 17, 2019. 8:09 pm, edited 1 time in total.
Reason: Link
Reason: Link
Udjoh da postavim ovoMedved wrote: ↑Tue Sep 17, 2019. 6:32 pm600 rsd ulaznica, vaze sezonske, mesta numerisana
Vise informacija na http://kkpartizan.rs/sr/vest/2605/bodri ... otiv-aek-a
Sta znam, mozda su trebali da puste besplatne karte da se da ekipi vetar u ledja, mada svakako verujem da ce biti naroda. Ja sam se licno bas uzeleo, jedva cekam
600 dinara.
Ako ova cena ostane i za ABA ocekujem fijasko sto se zice posete.
Ako ova cena ostane i za ABA ocekujem fijasko sto se zice posete.
Rezultati ce odrediti posetu tokom sezone. Ako ekipa bude opravdala ocekivanja, poseta nece izostati sigurno.
Mislim da su ovim cenama hteli da pokazu navijacima koliko ce karte biti skuplje i koliko se sezonska isplati dok jos mogu da je kupe.
Mislim da su ovim cenama hteli da pokazu navijacima koliko ce karte biti skuplje i koliko se sezonska isplati dok jos mogu da je kupe.
- Irriducibili
Van pameti je i za ABA mislim svakako cenim da je dobar deo tih mesta rasprodat na tribinama kroz sezonske...ove skuplje će biti problem
S druge strane sezonska se jako isplati jer ću maltene za 12 utakmica da otplatim celu.
Vataju na komfor arene
S druge strane sezonska se jako isplati jer ću maltene za 12 utakmica da otplatim celu.
Vataju na komfor arene
u pocetku sam i ja mislio da je to "onaj" Irr, ali sam onda naleteo na ovaj post i sada mi nista nije jasno
Irriducibili wrote: ↑Sun Sep 15, 2019. 6:57 pmUpravo sam stigao sa parade. Bilo je mnogo bolje nego prosle godine, prevashodno vise ljudi, mnogo novih momaka i ludo sam se proveo. Bila je tu i premijerka, vrlo korektno je pricala. Sledece godine ocekujem jos bolju zurku
Sramotno je ovo sa kartama, cirkus, dzaba ti kvalitetan tim ako nemas konstantno podrsku sa tribina.
sve ovo deluje da Ostoja ne zna gde udara..
kapiram da je njegova logika da prvo ulozi u tim i onda se nadao da ce navijaci to prepoznati i da ce siroko odredjenu cenu karata da lako plate..
to je naravno nemoguce, jer su godinama cene karata ispod svih nekih proseka i to ne moze preko noci da se presece.. tako da bojim se da ce nakon ove sezone sve otici u toliki minus, da cemo se pusiti, dok Ostoja bude avanzovao, kao i svi koji naprave ogromne dugove..
kapiram da je njegova logika da prvo ulozi u tim i onda se nadao da ce navijaci to prepoznati i da ce siroko odredjenu cenu karata da lako plate..
to je naravno nemoguce, jer su godinama cene karata ispod svih nekih proseka i to ne moze preko noci da se presece.. tako da bojim se da ce nakon ove sezone sve otici u toliki minus, da cemo se pusiti, dok Ostoja bude avanzovao, kao i svi koji naprave ogromne dugove..
600 RSD nije strašna cijena za ABA ligu npr. Ne znam šta ljudi očekuju, da se klub finansira od vazduha, da se Arena sama plaća? Braćale moje kad Partizan gostuje u Laktašima cijena je minimalac 10 € pa vi vidite. Rezultati će diktirati posjetu bez obzira na cijenu.
U svakom slučaju prijateljska je trebala da bude besplatna, kakvih 600 dinara za AEK u pripremnom periodu.
U svakom slučaju prijateljska je trebala da bude besplatna, kakvih 600 dinara za AEK u pripremnom periodu.
Poredis neuporedivo,institucija kakva je Partizan gostuje jednom godisnje....Malterego wrote: ↑Tue Sep 17, 2019. 10:04 pm600 RSD nije strašna cijena za ABA ligu npr. Ne znam šta ljudi očekuju, da se klub finansira od vazduha, da se Arena sama plaća? Braćale moje kad Partizan gostuje u Laktašima cijena je minimalac 10 € pa vi vidite. Rezultati će diktirati posjetu bez obzira na cijenu.
- Brižni-ponovo napada
I na kraju se ispostavi da bismo ušli i bez njeBrižni-ponovo napada wrote: ↑Wed Sep 18, 2019. 12:44 amNa gostovanje Mornaru prošle godine isto 10€ bila.
Problem je ponuda i tražnja. Partizan u Laktašima i Baru gostuje jednom godišnje, a u okolini živi minimum 5x više navijača od kapaciteta dvorane koji bi došli da gledaju. Logično je da će rebnuti jaku cenu, jer će se sve karte rasprodati.
Što se tiče prijateljske, svakako mislim da nije dobar potez odmah rebnuti toliku cenu karte, jer je prijateljska utakmica. Jasno je da na taj način želi da se pošalje poruka da je sezonska isplativija.
600 dinara za najlošija mesta u Areni za prijateljsku je mnogo, za ABA mislim da je korektna cena, kao i za EC. Za EC možda budu i 700 dinara.
Opet, KKP ne igra svaki dan, već u nekom proseku 3 utakmice mesečno kod kuće, što bi recimo bilo prosečno 3000 dinara za karte, jer neće svi uzimati najjetinije karte. Ukoliko hoćeš finansijski stabilan KKP i dobre igrače i trenera, nije mnogo izdvojiti 3000 dinara za klub mesečno. Ko nema mogućnosti da ide na svaku utakmicu, svakako za jednu može da izdvoji.
Što se tiče prijateljske, svakako mislim da nije dobar potez odmah rebnuti toliku cenu karte, jer je prijateljska utakmica. Jasno je da na taj način želi da se pošalje poruka da je sezonska isplativija.
600 dinara za najlošija mesta u Areni za prijateljsku je mnogo, za ABA mislim da je korektna cena, kao i za EC. Za EC možda budu i 700 dinara.
Opet, KKP ne igra svaki dan, već u nekom proseku 3 utakmice mesečno kod kuće, što bi recimo bilo prosečno 3000 dinara za karte, jer neće svi uzimati najjetinije karte. Ukoliko hoćeš finansijski stabilan KKP i dobre igrače i trenera, nije mnogo izdvojiti 3000 dinara za klub mesečno. Ko nema mogućnosti da ide na svaku utakmicu, svakako za jednu može da izdvoji.