Cim nisu objavili, verovatno su Bogdan i Rade bili jedini kupci
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Danas je vijest dana bio Tomas 
Pozdrav grobadijo. Nadam sa lepom druzenju na ovom forumu i sto manje izgubljenih zivaca gledajuci nas KKP.
Kako je pocelo sa Tomasom bice i ovo sezona kratkih zivaca.
Kako je pocelo sa Tomasom bice i ovo sezona kratkih zivaca.
“Nije uvek lako, ali je uvek lepo” 
Dobrodosao, Vox!
Španci javljaju da Andora i dalje nije zavrsila Sija i da postoje odredjeni problemi tu.
Španci javljaju da Andora i dalje nije zavrsila Sija i da postoje odredjeni problemi tu.
Dje ste braco , Vaso Pusica u Pezaru za DOBROJUTRO!
Parahovski? Ostoja najavljuje, ne vjerujem bas da bi se javno pricalo o njemu, a opet i ne lici mi da bi se ovaj blamirao javno. Cudna situacija u svakom slucaju, igrac sa pozamasnim iskustvom.
Ma dolazi 90% ,al laz je ono da je odbio bogate ponude ,imao ponudu od lokomotive oni nisu mogli da ga registruju kao domaceg igraca i odustali ,evo ti zapratio je i partizan na instagramu
Kakav je Novicin status? Gledamo li jos godinu udaranja u grudni kos ili ne?
Don't get me wrong, obozavam lika, ali definitivno nam ne zavrsava posao vise.
Don't get me wrong, obozavam lika, ali definitivno nam ne zavrsava posao vise.
mora da ostane naravno
Gledamo, ali po nekim informacijama sto imam verovatno pored Kecmana na klupi u odelu.
Prava uloga za njega u ovim godinama i fizickom stanju. Na terenu vise ne moze, dosta dmo se hvatali za glavu svaki put kad opali trojku.
Realno i po njega i po nas to bi bilo najbolje resenje.
evo zurnal objavio da je parahuski gotov
Nek ga ostave za neku simbolicnu cifru da drzi svlacionicu i bude povremeno u 12 ali nama Jankela dijabola zavrsava backup 4 a Novica ne.
Nadam se da niko u klubu ne razmislja ozbiljno o Novici za sledecu sezonu, uz svo postovanje i ljubav prema njemu. Cele sezone je igrac manje u odbrani, protivnicka cetvorka redovno sama na 6.75 "takticki", ne treba nam to.
Ludi Jankela uz sve gluposti bar moze da odigra korektnu timsku odbranu i zastiti skok.
Ludi Jankela uz sve gluposti bar moze da odigra korektnu timsku odbranu i zastiti skok.