KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: KK Partizan 2019/20
S moje tacke gledista, prioritet mora biti EC
Ostalo sta uradimo
Za koliko smo kadri videcemo, ali na tom takmicenju se mora insistirati
Videli smo ne tako davno kako Corke operise..u abi smo osudjeni na potop
Ostalo sta uradimo
Za koliko smo kadri videcemo, ali na tom takmicenju se mora insistirati
Videli smo ne tako davno kako Corke operise..u abi smo osudjeni na potop
Instant uspeh da bi se izborila EL je legitimno,ali u budućnosti nikako ne smemo tako da funkcionišemo.
Iskreno ne sviđa mi se atmosfera pred novu sezonu,mada možda to i nije loše kad god se pravio hajp i ložilo se po pravilu je bila stativa
Iskreno ne sviđa mi se atmosfera pred novu sezonu,mada možda to i nije loše kad god se pravio hajp i ložilo se po pravilu je bila stativa
Ne reče Miša koliko je on čuo da ima Parakhouski?
Videćemo šta će ova sezona doneti, nisam optimista
Videćemo šta će ova sezona doneti, nisam optimista
Zna li se kako i koliko treniraju? Ni ja nisam optimističan uopšte, verujem da bi se jedino ubijanjem na treninzima nešto moglo postići.
E bas mi je drago za Pionir, samo na te cu i da idem, ako bude moglo da se dodje do karata uopste. U ono sranje od arene ne zelim da ulazim.
Miso, reci koliko ima Para kad vec znas da nema 500 soma, cekicar vec krenuo ka gazeli polagano
Cisto da vidimo koliko je para ulupano u ovaj euro kkpfc
Miso, reci koliko ima Para kad vec znas da nema 500 soma, cekicar vec krenuo ka gazeli polagano
Cisto da vidimo koliko je para ulupano u ovaj euro kkpfc
Koliko sve ovo deluje poznato.Instant tim,najavljivanje potpunog prelaska u arenu...
Ova sezona je prelomna,ili se vracamo u EL,ili sledi UPPR.
Iskreno,nadam se,ogroman novac je potrosen,dovedeno je ozbiljno trenersko ime ma sta ja mislio o njemu,pa sad da vidimo sta moze ovaj Tofas na steroidima.
Ova sezona je prelomna,ili se vracamo u EL,ili sledi UPPR.
Iskreno,nadam se,ogroman novac je potrosen,dovedeno je ozbiljno trenersko ime ma sta ja mislio o njemu,pa sad da vidimo sta moze ovaj Tofas na steroidima.
Za pocetak jedno nepopularno misljenje Peca ce porobiti u Zelezniku
...Ok,spore noge i losa defanziva generalno ali osecaj za kosarku mu niko ne moze osporiti..
Vidim vec tonu govana po Peci sa svih strana,grobari jedva cekaju da ga vredjaju uzivo...i posle nismo isti
Kosarka u Srbiji se svela na 4 tima ili 3 kako hocete
,znaci gde god da je otisao iz Partizana grobari bi bili nezadovoljni uz pricu zasto nije otisao negde u Spaniju,Italiju,Tursku...a nisu se zapitali da li je imao neku ponudu?...
Cinjenica je da je u Partizanu nazadovao,izgubio 2 godine,izgubio bi i trecu da nije presekao,ne bi video terena da se ne lazemo..S jedne strane ovo vise nije onaj KKP koji pravi,afirmise igrace,daje sansu klincima,da pricamo o Pecinom talentu,manama nema potrebe jer znamo dobro ko je sve dobijao sansu golobrad u KKP...S druge strane Peca deluje nezainteresovano,mlako,tunjavo,bez samopouzdanja,ulicom seta tako sto glavu zabode u pod,ne sme nikoga da pogleda u oci...Stoji da je sklopio dil sa djavolom ali ne zelim nikome da sudim,mozda drugi klub nije postojao,iskreno smatram da je Mega bila najbolja opcija..
I za kraj,ne treba ga vredjati ako nista bar zbog oca,grobarska je to porodica...Zelim mu sve najbolje u karijeri.
Dalje da se nadovezem na ovu instant pricu,kako na taj nacin ne moze nista...Pa Zvezda je cist instant projekat,samo je razlika izmedju njih i nas sto oni uzimaju sve sto pozele a mi taman toliko da ne mozemo da im zapretimo...I opet imaju mnogo jaci roster a u javnosti je stvorena takva slika da je KKP prejak,tu sliku pored okupiranih medija stvaraju i "grobari lozaci"...Danas je IN biti optimista,taman da igras protiv Karijeve Barse(trenutno sinonim za najjaci evropski tim
,ko ne veruje ubrzo ce se uveriti
)samo kazi,gazimo ih s pola gasa,mi smo Partizan
...Ako uputis neku kritiku na racun igraca Partizana odmah te stavljaju u grupu "realni grobari"-najgora sorta 
Vidim vec tonu govana po Peci sa svih strana,grobari jedva cekaju da ga vredjaju uzivo...i posle nismo isti
Kosarka u Srbiji se svela na 4 tima ili 3 kako hocete
Cinjenica je da je u Partizanu nazadovao,izgubio 2 godine,izgubio bi i trecu da nije presekao,ne bi video terena da se ne lazemo..S jedne strane ovo vise nije onaj KKP koji pravi,afirmise igrace,daje sansu klincima,da pricamo o Pecinom talentu,manama nema potrebe jer znamo dobro ko je sve dobijao sansu golobrad u KKP...S druge strane Peca deluje nezainteresovano,mlako,tunjavo,bez samopouzdanja,ulicom seta tako sto glavu zabode u pod,ne sme nikoga da pogleda u oci...Stoji da je sklopio dil sa djavolom ali ne zelim nikome da sudim,mozda drugi klub nije postojao,iskreno smatram da je Mega bila najbolja opcija..
I za kraj,ne treba ga vredjati ako nista bar zbog oca,grobarska je to porodica...Zelim mu sve najbolje u karijeri.
Dalje da se nadovezem na ovu instant pricu,kako na taj nacin ne moze nista...Pa Zvezda je cist instant projekat,samo je razlika izmedju njih i nas sto oni uzimaju sve sto pozele a mi taman toliko da ne mozemo da im zapretimo...I opet imaju mnogo jaci roster a u javnosti je stvorena takva slika da je KKP prejak,tu sliku pored okupiranih medija stvaraju i "grobari lozaci"...Danas je IN biti optimista,taman da igras protiv Karijeve Barse(trenutno sinonim za najjaci evropski tim
Zvezda je ubedljivo jača na 5 (Gist, Ojo, Kuzmić kad se oporavi), na 4 solidno jača sa opcijom i Gista, ali pre svega D. Browna, Boriše, Perpera), na 3 Strathos pravi razliku, dok su na 2 mnogo jači sa Billyjem i Jenkinsom. Ali tu da vidimo naš odgovor... Na 1 Partizan u prednosti trenutno.
Tako stvari stoje na papiru a onda flesbek na Covica Jr.,Dobrica i Davidovca koji nisu ni nabrojani a usrali nas prosle godine i onda tek skapiras koliko su zapravo jaci....Nije nam bilo dovoljno sto su Regland i Perper bili out..Pavlaka wrote: ↑Sat Sep 21, 2019. 12:19 pmZvezda je ubedljivo jača na 5 (Gist, Ojo, Kuzmić kad se oporavi), na 4 solidno jača sa opcijom i Gista, ali pre svega D. Browna, Boriše, Perpera), na 3 Strathos pravi razliku, dok su na 2 mnogo jači sa Billyjem i Jenkinsom. Ali tu da vidimo naš odgovor... Na 1 Partizan u prednosti trenutno.
Da se razumemo,pitanje je da li smo mi dovoljno blizu njima po kvalitetu pa da to Andrea nadoknadi...
Mamojeb na 2 je neophodan...
- Tajler Darden
Zaboravljen je iz nekog razlog Faje.
Kakav crni Boriša.
Kakav crni Boriša.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Fajea je prosle godine Novica cuvao pogledom.
Nije zaboravljen, njemu Tomić jako veruje. Ali on je ono što se kaže "veteransko" prisustvo. A od Simanića očekujem odličnu sezonu, mislim da je došlo vreme da njegov miks kvaliteta zablista.
Da podsetim, Cz je zadržala sve igrače koje je htela. To je takođe ogroman plus. Dodatno dovela 4 EL pojačanja (Jenkins, Kuzmic, Derrick, Gist) i jedno NBA (Lorenzo). Za to vreme u Partizan iz EL stiže samo Peiners, koji je u EL i zalutao, kao i Dacka prošle godine.
Partizan je ostao bez 3 najbolja iz prošlog rostera, ma koje mane oni imali: Landale, Renfroe, Vanja Marinkovic... Ogromne su to razlike.
A Partizan opet napravio velike greške u selekciji i potrošio ogroman novac, a nije egal sa Cz. Ni blizu.
Preširok tim ponovo. Troše se lepe pare na 3. bekapove na poziciji centra, k. centra, beka... Umesto da ta mesta uzmu klinci na stipendijskim ugovorima. Pa onda i drugi izbori koštaju dosta, recimo Mozli, Birčević, Peiners, Gordić... A donose li oni ekstra kvalitet svi, u skladu sa platom? Teško... Peiners 300k evra, Gordić 250k,Birčević nek je 200,Mozli 150...malo li je
Da podsetim, Cz je zadržala sve igrače koje je htela. To je takođe ogroman plus. Dodatno dovela 4 EL pojačanja (Jenkins, Kuzmic, Derrick, Gist) i jedno NBA (Lorenzo). Za to vreme u Partizan iz EL stiže samo Peiners, koji je u EL i zalutao, kao i Dacka prošle godine.
Partizan je ostao bez 3 najbolja iz prošlog rostera, ma koje mane oni imali: Landale, Renfroe, Vanja Marinkovic... Ogromne su to razlike.
A Partizan opet napravio velike greške u selekciji i potrošio ogroman novac, a nije egal sa Cz. Ni blizu.
Preširok tim ponovo. Troše se lepe pare na 3. bekapove na poziciji centra, k. centra, beka... Umesto da ta mesta uzmu klinci na stipendijskim ugovorima. Pa onda i drugi izbori koštaju dosta, recimo Mozli, Birčević, Peiners, Gordić... A donose li oni ekstra kvalitet svi, u skladu sa platom? Teško... Peiners 300k evra, Gordić 250k,Birčević nek je 200,Mozli 150...malo li je
Sa većinom se slažem Pavlaka, samo bih hteo da ostane zabeleženo da sam rekao da će Gordić imati odličnu sezonu i da ce biti jedan od glavnih igrača.
Mozli pravi odlicne blokove i primetio sam da se vec sada lepo razumeju pa ce Gorda moci da igra ono sto zna najbolje, da vrti pik end rol do besvesti. U teoriji bi trebalo da ima i lepu saradnju sa Artom, videcemo kako ce to izgledati na terenu.
Mozli pravi odlicne blokove i primetio sam da se vec sada lepo razumeju pa ce Gorda moci da igra ono sto zna najbolje, da vrti pik end rol do besvesti. U teoriji bi trebalo da ima i lepu saradnju sa Artom, videcemo kako ce to izgledati na terenu.
Slažem se potpuno za Gordića, pa i Mozlija... Samo mislim da je bolje bilo dovesti 4 sjajna igrača, ostalo krpiti malo role playerima, malo klincima. Znači 9-10 seniora, 2-3-4 klinca i kraj. Ne treba nama 17-18 igrača, nema potrebe nikakve da Nikola Janković bude 3. backup, da se produže ugovori sa Stefanom i Aleksejem, pa da se pedaliraju. Šta ćemo ako se ne pokažu?
Šta će nam Peiners od 300k evra kao backup Zagorcu? Meni to nije jasno
Šta će nam Peiners od 300k evra kao backup Zagorcu? Meni to nije jasno
Da li uopste postoje ti role playeri, pretpostavljam da se misli na domace?