Nemoj molim te da mi pricas da je jankovic za ozbiljnu kosarkuCrna ovca wrote: ↑Fri Aug 02, 2019. 12:14 pmNadam se da niko u klubu ne razmislja ozbiljno o Novici za sledecu sezonu, uz svo postovanje i ljubav prema njemu. Cele sezone je igrac manje u odbrani, protivnicka cetvorka redovno sama na 6.75 "takticki", ne treba nam to.
Ludi Jankela uz sve gluposti bar moze da odigra korektnu timsku odbranu i zastiti skok.
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Trenutno je za ozbiljniju kosarku od Novice svakako.
Stvarno se nadam da im ne pada na pamet da raskinu ugovor sa Tomasom. Daj samo brata da dovučemo iz Amerike kako znamo i umemo, pa posle nek ga stave na Interpolovu poternicu, nebitno je. Vidi se po količini gudre da je ozbiljna glava u pitanju tako da mi je već postao omiljeni igrač ove generacije.
I turn horrifying behavior into salaries
Takodje licno bih voleo da ostane i da izadje iz ovoga jos bolji i jaci. Pitanje kakav je psihicki. Ovo moze da mu bude prekretnica u karijeri i da eksplodira i dobije jak EL ili Nba ugovor, a moze da ode u skroz drugom pravcu i da se kanalise. U svakom slucaj bice veliki rizik ako ostane kod nas. A i puno primera ima da “naduvani” AmeriPixel wrote: ↑Fri Aug 02, 2019. 12:34 pmStvarno se nadam da im ne pada na pamet da raskinu ugovor sa Tomasom. Daj samo brata da dovučemo iz Amerike kako znamo i umemo, pa posle nek ga stave na Interpolovu poternicu, nebitno je. Vidi se po količini gudre da je ozbiljna glava u pitanju tako da mi je već postao omiljeni igrač ove generacije.
“Nije uvek lako, ali je uvek lepo” 
Moze kao 13ti igrac zbog svlacionice u moru stranaca mora neko da odrzava red i objasni sta znaci PARTIZANCrna ovca wrote: ↑Fri Aug 02, 2019. 12:14 pmNadam se da niko u klubu ne razmislja ozbiljno o Novici za sledecu sezonu, uz svo postovanje i ljubav prema njemu. Cele sezone je igrac manje u odbrani, protivnicka cetvorka redovno sama na 6.75 "takticki", ne treba nam to.
Ludi Jankela uz sve gluposti bar moze da odigra korektnu timsku odbranu i zastiti skok.
Pozdrav društvo, evo i ja da se čekiram ovde 
Zanimljiva je situacija oko Veličkovića ali gledajući koliko smo stranaca okupili (i tek treba da stignu još dvojica) on bi morao da ima neku ulogu, pa neka to bude i 13. igrač svakako će nam trebati za kup i domaćicu.
Od domaćih: Jaramaz, Zagorac, S. Janković, Pecarski i Tanasković. Zabrinjavajuće malo.
Zanimljiva je situacija oko Veličkovića ali gledajući koliko smo stranaca okupili (i tek treba da stignu još dvojica) on bi morao da ima neku ulogu, pa neka to bude i 13. igrač svakako će nam trebati za kup i domaćicu.
Od domaćih: Jaramaz, Zagorac, S. Janković, Pecarski i Tanasković. Zabrinjavajuće malo.
- MorningGlory
Zaboravio si Marka Stranicu. DobrodosaoDeroko wrote: ↑Fri Aug 02, 2019. 1:24 pmPozdrav društvo, evo i ja da se čekiram ovde
Gordica mozemo racunati kao domaceg.. tako sa njim i novicom imamo vecinu u svlacionici..MorningGlory wrote: ↑Fri Aug 02, 2019. 1:43 pmZaboravio si Marka Stranicu. DobrodosaoDeroko wrote: ↑Fri Aug 02, 2019. 1:24 pmPozdrav društvo, evo i ja da se čekiram ovde
Od domaćih: Jaramaz, Zagorac, S. Janković, Pecarski i Tanasković. Zabrinjavajuće malo.![]()
Da mogao bi i Gordić da ima tu neku ulogu. Možemo i Alija računati kao domaćeg i onako nam ne uspeva da ga uvalimo. 
Verujem da je Parahovski zavrsen, niko nije demantovao, a i ne bi on pratio Partizan na instagramu samo tako, vrlo moguce da ce biti objavljeno i zvanicno u ponedeljak. Takodje eno ga Thomas izbacuje kako trenira, siguran sam da ostaje. Ocekujem jos da Ali ode, ne vidim da ima mesta za njega kad vec trazimo beka, jednog Jankovica u ekipi i Tanaska i Pazina kao 13. i 14. igraca
Pazin ce kod cigana valjda ako nije vec posao, nije htio da potpise ugovor sa nama
- Hamato_YoSHi
Steta za Pazina, ne znam samo zasto...Novica je legenda kluba i istinski partizanovac, veci od mnogih koji se busaju - onog Krstica, Varde i ostalih, koji kao misevi izlaze iz rupa kada se napada Partizan, a nema ih nakon finala KSL npr... Ali slazem se da to ne treba da bude glavno merilo prilikom selekcije tima. Ja bih ga ipak ostavio da bude u klubu, nesto poput Sase Ilica, kako bi mlade igrace motivisao i upoznao o velicini i tradiciji Partizana. Iako novac i mozda razvoj i rad sa odlicnim strucnjakom poput Trinkijerija, imaju glavnu ulogu kod stranih igraca, ipak mora da se zna ko je ko i kolika je nasa tradicija, u odnosu npr na ove komercijalne, kratkorocne klubove, koji postoje par godina. 
私は1つの名前しか知りません
Kreteni poput Krstica i Varde ne treba da budu reper ni za sta, na stranu sto Novicinu iskrenu ljubav prema klubu niko ne spori samo jednostavno vise ne moze.
- Hamato_YoSHi
Slazem se sa tobom u potpunosti. Ali ako bude prostora, dati mu neku funkciju u klubu, pa neka makar bude na klupi jer mora neko da uci klince, da ne bi postali neki Himki ili nesto tako, jer sada imamo bas dosta stranaca.
私は1つの名前しか知りません