Evo sad odgledah poslednje neke njegove highliste, deluje zaista fit, jedno vreme mi je delovao gojazno, moguce da sam se istripovao nesto. Pre 3 godine u Majamiju mi delovao zaista dobro, bio je bitan faktor u onoj seriji pobeda (valjda 11)...bas mi je zao sto nije doveden ako je mogao biti.Pavlaka wrote: ↑Sat Sep 21, 2019. 5:57 pmWillie Reed bi bio najbolji igrač EC unutra, u ABA bez premca. A nije ni debeo, ima odlične medical rezultate. To je igrač koji košta milion dolara, ali trenutno je bila dobra šansa uzeti ga za 600k jer je imao splet loših okolnosti... A 600k dolara i 500k evra, iskreno ne vidim bitnu razliku čak i da je 650k...
Baiesiju iz Bajerna svaka čast, tako se radi posao kad imaš takve pare. Derrick Williams 550k, sad Greg Monroe. Tata svog posla
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Samo da vas pozdravim braćo
Konačno se nakanih da se registrujem, lepa vam je ova kafanica
Što se KK Partizan tiče, uopšte nisam oduševljen ekipom. Ima tu kvaliteta, ali nekako mi to nije to... Pogotovo sam ispizdeo zbog ove opšte bežanije klinaca. Sa jedne strane mi je jako krivo što su se tako lako odrekli Pecarskog, a sa druge, ni njega baš ne razumem da odlazi kod onog skota + što je svojevremeno podrugljivo govorio o njemu kao "znamenitom junioru", nakon onog derbija kad je Muta još bio u klubu. Razumem sve, i da traži minute, i da je nestrpljiv i to, ali neke stvari Grobari jednostavno ne rade.
Što se KK Partizan tiče, uopšte nisam oduševljen ekipom. Ima tu kvaliteta, ali nekako mi to nije to... Pogotovo sam ispizdeo zbog ove opšte bežanije klinaca. Sa jedne strane mi je jako krivo što su se tako lako odrekli Pecarskog, a sa druge, ni njega baš ne razumem da odlazi kod onog skota + što je svojevremeno podrugljivo govorio o njemu kao "znamenitom junioru", nakon onog derbija kad je Muta još bio u klubu. Razumem sve, i da traži minute, i da je nestrpljiv i to, ali neke stvari Grobari jednostavno ne rade.
Kockice su se polako sklopile, ceka se jos taj jedan igrac, ali to nece mnogo promijeniti ono sto cu sada reci, vec mu moze samo doprinijeti...
Ova ekipa je "do or die". Znaci, ulozeno je mnogo u instant ekipu, bez ijednog igraca koji bi bio zalog za buducnost. To je nesto sto veliki broj ekipa radi, ali isto tako nije nesto na sta smo mi navikli. Ako ce se ovi igraci isplacivati redovno i to nece ostaviti posljedice po buducnost kluba, pa i da to prihvatimo, ali... ko jos vjeruje u to. Realnost je da smo na papiru druga najbolja ekipa u ABA, a to ne znaci da ne mozemo biti sampioni. To je jedino sto spasava nas klub trenutno, jer u situaciji dodjele nove WC za EL Zvezda je svakako prvi favorit.
O ekipi ne mogu previse reci, slabo sam ispratio pripremni period. Vise o tome nakon Laktasa.
Ova ekipa je "do or die". Znaci, ulozeno je mnogo u instant ekipu, bez ijednog igraca koji bi bio zalog za buducnost. To je nesto sto veliki broj ekipa radi, ali isto tako nije nesto na sta smo mi navikli. Ako ce se ovi igraci isplacivati redovno i to nece ostaviti posljedice po buducnost kluba, pa i da to prihvatimo, ali... ko jos vjeruje u to. Realnost je da smo na papiru druga najbolja ekipa u ABA, a to ne znaci da ne mozemo biti sampioni. To je jedino sto spasava nas klub trenutno, jer u situaciji dodjele nove WC za EL Zvezda je svakako prvi favorit.
O ekipi ne mogu previse reci, slabo sam ispratio pripremni period. Vise o tome nakon Laktasa.
- Hamato_YoSHi
Javio se i večiti kritičar Grbović, koji nikako da pohvali kad se nešto dobro desi u Partizanu. Kada se nešto loše desi, eto njega da još više potkopava...a najmanje je pozvan da priča kad je reč o moralu...Ali eto, da kaže koju lepu reč za saigračevog sina, legitnimno.
https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... kim/338004
https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... kim/338004
私は1つの名前しか知りません
Malo smo se bavili gorućom temom u Partizanu, ali i srpskoj košarci...
Eee, bio jednom jedan covek trener Partizana... ali je onda dosao jedan drugi "jedan covek" i... ma dalje znate i sami
- Tajler Darden
Da budem iskren prema tebi, nisam ni bio predviđen da šutiram onaj šut. Bila je to nacrtana akcija za drugog igrača. Ko zna, možda pogodim onako protiv nekog kao prošle godine, samo sada u crno-belom dresu
Last edited by Vesely.24 on Wed Sep 25, 2019. 7:01 pm, edited 1 time in total.
Reason: Link
Reason: Link
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
-
Dragan Mance
Čitajući najnoviji Ostojin intervju više nisam siguran da ćemo dovesti beka šutera. Sve sve je OK napravljeno i sklopljeno ali ako ne dođe neka snajperska haubica ništa nismo napravili.
Štivo za čitanje - Ostoja o KKP.
- Tajler Darden
Nažalost, mnogo ljudi veruje u ove pomije.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Ako neko jos uvijek misli da predsjednik kluba moze biti neko ko nema veze sa SNS, niste svjesni gdje zivite.
Realnost je da Ostoja donosi vise dobra Partizanu neko sto bi bilo ko drugi u ovom momentu. Dok se klubovi u potpunosti ne privatizuju bolje ne mozemo ocekivati.
One price o beton ligi su za malu djecu. Kad se KLS igra Pionir je prazan, bice i Arena, a da smo tek u nizim ligama niko ne bi gledao Partizan.
Hajmo danas po prvu pobjedu u sezoni, pa dokle doguramo.
Realnost je da Ostoja donosi vise dobra Partizanu neko sto bi bilo ko drugi u ovom momentu. Dok se klubovi u potpunosti ne privatizuju bolje ne mozemo ocekivati.
One price o beton ligi su za malu djecu. Kad se KLS igra Pionir je prazan, bice i Arena, a da smo tek u nizim ligama niko ne bi gledao Partizan.
Hajmo danas po prvu pobjedu u sezoni, pa dokle doguramo.
Ma Ostoja je demagog i serator kao gazda mu ali slažem se da u ovom trenutku nema niko drugi ko bi se prihvatio da vodi klub. Bojim se da je svaka sledeća solucija još gora Grba npr. ili još neka SNS podguzna muva.
Ja nemam mnogo očekivanja tj spreman sam na svakakav razvoj situacije od da izbriljiramo ove sezone do da se raspadnemo za par meseci sa otkazom treneru i nekim igračima. Jedino što ne mogu da verujem da Trinkijeri počinje sezonu sa četiri beka i još teže da će na tome ostati tj da nećemo dovoditi nikoga na bekovskim pozicijama?
Ja nemam mnogo očekivanja tj spreman sam na svakakav razvoj situacije od da izbriljiramo ove sezone do da se raspadnemo za par meseci sa otkazom treneru i nekim igračima. Jedino što ne mogu da verujem da Trinkijeri počinje sezonu sa četiri beka i još teže da će na tome ostati tj da nećemo dovoditi nikoga na bekovskim pozicijama?
ostoja vec pocinje svaki intervju da prica isto
zatekli smo dugove , ne mesam se u struku , povecali smo mnogo budzet
i tegi je na instagramu potvrdio da od beka ni traga ni glasa
svesno ili nesvesno se kasni sa pojacanjem
postavljen je "realan" cilj , a to je finale aba lige i polufinale evrokupa
evrokup dosta zavisi od zreba...
u aba ligi realno je da budemo u finalu
zatekli smo dugove , ne mesam se u struku , povecali smo mnogo budzet
i tegi je na instagramu potvrdio da od beka ni traga ni glasa
svesno ili nesvesno se kasni sa pojacanjem
postavljen je "realan" cilj , a to je finale aba lige i polufinale evrokupa