FK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- Monogamija
Re: FK Crvena zvezda
Znatno bolja igra i nismo dozvolili da nas poraz u Derbiju poljulja. Dominantni smo bili izuzev u odbrani gde škripi i podhitno će morati da se unormali. Treću utakmicu za redom primamo gol posle Gobeljinih gluposti. Ostali smo na jednom krštenom ali povređenom beku, Rodiću. Ova ostala trojica kada se spoje možda bi dali jednog pristojnog.
Što bi reko Šojić, teraj dalje, pokazali smo ono što je trebalo u Derbiju, a to je da igramo fudbal.
Što bi reko Šojić, teraj dalje, pokazali smo ono što je trebalo u Derbiju, a to je da igramo fudbal.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Vidim dele se paketi sakom i kapom, prave ljude koji su kupili budalama.
- Monogamija
Idemo u live.
- Monogamija
To je to, bez povrede, s pola snage, najbitnije da se psihički pripreme igrači za utorak.
Kriminal šta rade.
Normalno, oprobani recept gde će državne firme da kupe pakete i da upumpaju pare u klub, a da pakete dele zaposlenima i po "akcijama"
Zato je i napravljen razmak u prodaji, jer su prvo pušteni paketi za firme, pa naknadno za fizička lica.
Moj otac je uzeo onaj box - zapad centar za 30.000 (kao 50%) a hipotetički ja ću karte nabaviti uz gorivo na Gaspromu.
Gade mi se i oni, i ovi iz KK.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Vidim da niko ne piše danas o utakmici ovde, a izuzetno bitna utakmica, bukvalno za proleće iako je tek drugo kolo.
Očekivanja večeras?
Očekivanja večeras?
Tamo daleko, daleko od mora,
Tamo je selo moje, tamo je Srbija!
- Tajler Darden
Uopšteno kod vas vlada mnogo manja euforija... Nekako sam mišljenja da je to pre svega zato što su ljudi očekivali uspon u odnosu na prošlu godinu, a dobili nešto drugo.
Još kad se doda i ovo oko karata plus protivnik, kog Zvezdaši u mom kraju ne vole iz znanih razloga... Dođe se do toga da utakmica LŠ ne bude prioritet.
Što se samih očekivanja tiče, mišljenja sam da je ovo meč kao stvoren za vas iz ugla trenera.
Kao što je čekao Spartu, Krasnodar, Keln recimo, tako će večeras sačekati i Olimpijakos.
Pavkov i Ivanić van ekipe za večeras.
Moja prognoza je 1:1.
Još kad se doda i ovo oko karata plus protivnik, kog Zvezdaši u mom kraju ne vole iz znanih razloga... Dođe se do toga da utakmica LŠ ne bude prioritet.
Što se samih očekivanja tiče, mišljenja sam da je ovo meč kao stvoren za vas iz ugla trenera.
Kao što je čekao Spartu, Krasnodar, Keln recimo, tako će večeras sačekati i Olimpijakos.
Pavkov i Ivanić van ekipe za večeras.
Moja prognoza je 1:1.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Monogamija
Nema komšije, nekako su sva dešavanja u poslednjih mesec, dva, dana prouzrokovala da se zvezdaši, oni pravi, ne plaćeni, ne oni koji dobijaju karte za dž, debelo razočaraju u klub. Tu ubrajam i sebe, kolika je euforija bila za Krasnodar, pa posle Salcburg, toliko nekako sad vlada letargija.
Zvezda je talac vlasti, ok sve je super za sad, ali kad zagrebeš ispod površine vidiš koliko je sve crvljivo. Vodimo kojekakve tipove na gostovanja, a ljudi se polomiše da dođu do karte, pravi se atmosfera poželjnih i nepoželjnih navijača, pa zato imaš paradoks, dobri rezultati a 4000 duša na stadionu.
Danas nam je X kao pobeda, ne očekujem pobedu, Olimpijakos ima jednu od najozbiljnijih ekipa u poslednjih nekoliko godina i plus prijateljska atmosfera na tribinama. Ne znam, navijački bih naravno voleo da pobedimo, ali šanse su male. Zatvorena i tvrda utakmica, dosta faulova jer i njima odgovara remi, pa da jure pobedu u Pireju.
Zvezda je talac vlasti, ok sve je super za sad, ali kad zagrebeš ispod površine vidiš koliko je sve crvljivo. Vodimo kojekakve tipove na gostovanja, a ljudi se polomiše da dođu do karte, pravi se atmosfera poželjnih i nepoželjnih navijača, pa zato imaš paradoks, dobri rezultati a 4000 duša na stadionu.
Danas nam je X kao pobeda, ne očekujem pobedu, Olimpijakos ima jednu od najozbiljnijih ekipa u poslednjih nekoliko godina i plus prijateljska atmosfera na tribinama. Ne znam, navijački bih naravno voleo da pobedimo, ali šanse su male. Zatvorena i tvrda utakmica, dosta faulova jer i njima odgovara remi, pa da jure pobedu u Pireju.
Meni se sve čini da se Milojević u poslednje vreme opasno buši iznutra i da on to još uvek nekako uspeva da iznese.(Svi znamo razloga što bi mogao da se buši iznutra)
Za ovo što je uradio za ove tri godine ima duboki naklon i bićemo svesni tek jednog dana kad ode šta smo izgubili kad nam dovedu opet nekog Kristića ili Janevskog.
Očajno urađen prelazni rok, nagomilavanje stranaca(neki dovedeni povređeni) + nije mi jasno šta se desilo sa transferom Bena, Zvezda je opasno visila u poslednjih mesec dana i jače u bitnim utakmicama, ja ako bih mogao da biram gde bi to puklo birao bih isto derbi.
Jer smo u Švajcarskoj i u revanšu visili debelo, kao i u Danskoj, ali srećom prošlo je kako treba.
Ne znam šta da očekujem večeras od utakmice.
Oly je baš jak tim i ono što je Milojević ovde tamo je Pedro Martins.
Ja mislim da ovo dobijamo večeras, 2:1.
Imaš igrače koji su dovedeni da budu nosioci ili su dovedeni povređeni pa ulaze tek sad u trenažni proces ili imaš igrače dovedene van forme i tu forme ne mogu da vrate dugo vremena.
Ovaj tim se u poslednje vreme sveo na Marka Marina i na njegov individualni kvalitet, a kad toga nema, ili kad nema njegove inspiracije i kad se dobro čuva(čitaj derbi, revanš protiv Jang Bojsa), delujemo baš loše.
Za ovo što je uradio za ove tri godine ima duboki naklon i bićemo svesni tek jednog dana kad ode šta smo izgubili kad nam dovedu opet nekog Kristića ili Janevskog.
Očajno urađen prelazni rok, nagomilavanje stranaca(neki dovedeni povređeni) + nije mi jasno šta se desilo sa transferom Bena, Zvezda je opasno visila u poslednjih mesec dana i jače u bitnim utakmicama, ja ako bih mogao da biram gde bi to puklo birao bih isto derbi.
Jer smo u Švajcarskoj i u revanšu visili debelo, kao i u Danskoj, ali srećom prošlo je kako treba.
Imaš igrače koji su dovedeni da budu nosioci ili su dovedeni povređeni pa ulaze tek sad u trenažni proces ili imaš igrače dovedene van forme i tu forme ne mogu da vrate dugo vremena.
Ovaj tim se u poslednje vreme sveo na Marka Marina i na njegov individualni kvalitet, a kad toga nema, ili kad nema njegove inspiracije i kad se dobro čuva(čitaj derbi, revanš protiv Jang Bojsa), delujemo baš loše.
Sanse po mom misljenju 50-50. Gledao sam Oly protiv Totehnema i protiv Plzena, dve za njih fanatasticne tekme. Bolji su, ali nista mnogo bolji. Samo ce biti vasarska atmosfera, braca, itd. To vam nikako ne ide na ruku...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Monogamija
Negde i deluje tako, jednostavno želeli bi nekog klimoglava koji će da stavi i Tozu u 11 ako mu tako narede. Ben i Pavkov koliko ja znam su izvisili zbog svojih menadžera koji su pred samu finalizaciju tražili više za sebe a samim tim i manje za Zvezdu, pa su onda brže bolje objavili kako njih dvojica nisu zadovoljni dogovorenim uslovima. Druga stvar, dovedene su im zamene i samim tim umesto 3 imamo 6 napadača. Krstović je nečija kombinacija, onaj ako ima kvalitet za Zvezdu onda i pola foruma ima. Mnogo se mrsomudi od početka sezone, biće veselo kad počne da puca po šavovima.Disident wrote: ↑Tue Oct 01, 2019. 1:29 pmMeni se sve čini da se Milojević u poslednje vreme opasno buši iznutra i da on to još uvek nekako uspeva da iznese.(Svi znamo razloga što bi mogao da se buši iznutra)
Mi igru u ozbiljnim utakmicama bez Marina nemamo, s druge strane i sa njim je to onako, ali opet njegov individualni kvalitet može da donese gol ili šansu za isti. Bez njega mi smo tupi ko ćuskija.
Naravno, ako večeras dobijemo uz remi u Pireju, pod uslovom da izgubimo i mi i oni sve u grupi, idemo u LE, što mislim da bi nam takmičarski, ovo bila jedna od najuspešnijih godina od 91.
Ne zna se ko me više zivcira, da li uprava FK ili KK.
Živim za dan da i jednima i drugima vidim ledja.
Sto se utakmice tice, slažem se sa Tajlerom da je ovo nacrtana utakmica za nas, samo što za razliku od njega mislim da dobijamo.
Živim za dan da i jednima i drugima vidim ledja.
Sto se utakmice tice, slažem se sa Tajlerom da je ovo nacrtana utakmica za nas, samo što za razliku od njega mislim da dobijamo.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Vidim u gradu je haos, bice spektakl sigurno iako sam se licno zgadio kad su nas dobila braca u Areni u kosarci i posle toga smo izduvali za F8... Ali svakako lep prizor je ovo navijanje, nema sta...
Ocekujem nereseno uz golove, tipa 2:2

Ocekujem nereseno uz golove, tipa 2:2
Bravo
Na autokomandi gužva kao da je finale LŠ.
@disident,
Kad pomenu Kristića, gde je on sad?
Kad pomenu Kristića, gde je on sad?
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE