FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Naš Sterling,ispod 15m da ne pričamo
Pozdrav ekipa, jedno pitanje za bolje upucene. Da li ce se moci doci do karti za Junajted? Cuo sam pricu da ide prodaja samo paketa za Junajted i Astanu i da ce ici preko 60€ taj paket? Nisam pratio zvanicna saopstenja pa ako neko moze da me uputi..
Paket je 4000 za jug do 8000 za centre istoka i zapada. Procitaj na ticketline.rs ovaj tekst.
Fića potpisao ugovor.
- Tajler Darden
Sudijska komisija je zvanično rekla da smo ukrali pobedu u derbiju. 
Valjda naši znaju šta im je činiti... Pobedu po pobedu. Do titule.
Valjda naši znaju šta im je činiti... Pobedu po pobedu. Do titule.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Neverovatna gomila ameba 
Bukvalno bi ljudi preorali ceo pravilnik samo da skrenu paznju da nisu sutnuli na gol 200 minuta...
Dzabe i sto je golman u pitanju, sto ima snimak, slike, sve..
Sve vece brukanje iz dana u dan..a ciljna grupa kusa pomije lopatom..ako
Bukvalno bi ljudi preorali ceo pravilnik samo da skrenu paznju da nisu sutnuli na gol 200 minuta...
Dzabe i sto je golman u pitanju, sto ima snimak, slike, sve..
Sve vece brukanje iz dana u dan..a ciljna grupa kusa pomije lopatom..ako
Nista bolje nije moglo da se desi. Samo tako. Najvise boli kad ih sjebes njihovim oruzjem. Dace Bog da u narednim derbijima postignemo gol iz gol-auta i da ga priznaju i da dosude penal u nasu korist kad njihovog igraca lopta pogodi u butinu, naravno van sesnest metara.
A dokle god deo neke komisije sacinjava i "preposteni" Majo Vujovic, koji bi guzicu prodao za 100e, ja tu komisiju ne uzimam za relevantnu, kao i njihove nalaze.
A dokle god deo neke komisije sacinjava i "preposteni" Majo Vujovic, koji bi guzicu prodao za 100e, ja tu komisiju ne uzimam za relevantnu, kao i njihove nalaze.
- Tajler Darden
Sastav komisije: Majo Vujović, Boško Jovanetić, Igor Radojičić i Milan Karadžić.
Pametnom dosta.
Pametnom dosta.
VPJTS
VPJTS
Komisija u sastavu pitaj brata lazova 
- Tajler Darden
VPJTS
VPJTS
Majo onj covek koji je zvezdi priznao gol nakon one lopte metar iza gol linije, Jovanetic bese onaj cikica sto je ostetio par superligasa protiv zvezde (od Napretka do Spartaka), a ostetio je i mnoge druge klubove po direktivi (ja se secam jednom Pazar i jedom Slobodu), Karadzic to bese onaj cije ime ima najvise kontraverzi i namstanja preko raznih sudija (Obradovic, Nikolic, Siroki, Andjelovski) a sto je jos gore, covek kockar (da ne kazem kladionicar). A Radojcic to bese ona podguzna muva vlasti koja ima svoj posao da sedi i lupeta kao neki strucni konsultant...
Majke mi bih vise poverenja imao u cetvoroclanu komisiju Vucic, Covic, Sarapa, vucicevic, pa cak i sva cetvorica vulina (ako ih skupe) od ove cetvorice... Jbg, sto je njagore sledi pakao za nas u nastavku ove prepostene zvedavucic lige.
Majke mi bih vise poverenja imao u cetvoroclanu komisiju Vucic, Covic, Sarapa, vucicevic, pa cak i sva cetvorica vulina (ako ih skupe) od ove cetvorice... Jbg, sto je njagore sledi pakao za nas u nastavku ove prepostene zvedavucic lige.
Mene zanima zašto se potencira PONIŠTEN GOL kada gol nije poništen nego je faul sviran u kontaktu Žandera i Stojkovića.
- Tajler Darden
Milošević stao u odbranu Sadika.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Povampirio se i predsednik Toza.
Sve bih dao da se ponovi Markova titula.
Sve bih dao da se ponovi Markova titula.
VPJTS
VPJTS
Bilo bi lijepo da makar jednom procita to pismo koje je dobio a ne da ga samo potpise.