KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2019/20
Nisam bio u prilici da ispratim meč, ali po čitanju izveštaja moram da konstatujem šta mi se ne svidja. Nazovite to i teorijom zavere, ali meni sve ovo što se dešavalo u Zg jako smrdi. Lome se koplja oko tog poslednjeg, ujedno i najveceg pojačanja, a ovo sad može da prevagne u korist struje koja smatra da nam nije više potreban niko. Niti je realno da Paige u kontinuitetu ovako rešeta, još manje da ce brutalno jaki Čovicevci ponoviti današnje izdanje kad počne sezona. Ne bih voleo da ispadnemo glupi stvarajuci lažnu sliku o sopstvenoj moci
non mollare mai
Mi smo trenutno atletski najdominantnija ekipa ABA lige. Sa onakvom atletikom, mi zaista mozemo da se potucemo sa kim hocemo (a to nismo imali ne pamtim od kad). Ono sto brine jeste odsustvo kvalitetnog plejmejkera i ozbiljnog skorera (koji moze u kontinuitetu da ima 15+ poena). Sto se tice pleja, Gorda ko pogubljen, Ognjen i Vladen to nisu, Pejdz jos uvek luta po pozicijama. Mislim da se trebalo razmisljati u tom pravcu kvalitetnije.
Komsije svesno pobegle sa megdana (doduse to pokazuje jos jednom o kakvom se klubu, organiziaciji i ljudima u istom radi), steta jer sam ocekivao da vidimo prvi pravi reper gde smo sad na pocetku sezone.
Komsije svesno pobegle sa megdana (doduse to pokazuje jos jednom o kakvom se klubu, organiziaciji i ljudima u istom radi), steta jer sam ocekivao da vidimo prvi pravi reper gde smo sad na pocetku sezone.
- Misa Baksuz
Pejdž je jučer odigrao fantastičnu utakmicu. Ne samo zbog poena i šuta za 3 poena. Bilo ga je u kreaciji, u prodoru, u pravovremenom pasu. Odigrao je baš zrelo. Svaki put kad je bio na klupi upadali smo u probleme.
Jučer smo po prvi puta vidjeli i petorku Partizana sa Tomasom na poziciji 3 tako da imamo i tu opciju.
Biće ovo dobra sezona samo da se saniraju sve ove ozljede(Artiom, Rade) i da se dovede pravi skorer na vanjske pozicije. Čak ne mora ni da bude pozicija 2, može i kombo bek ali da igra sa loptom i da ima poene u rukama. Danas se ionako košarka igra sa dva jaka igrača na lopti, dva atletska krila i jednim centrom.
Jučer smo po prvi puta vidjeli i petorku Partizana sa Tomasom na poziciji 3 tako da imamo i tu opciju.
Biće ovo dobra sezona samo da se saniraju sve ove ozljede(Artiom, Rade) i da se dovede pravi skorer na vanjske pozicije. Čak ne mora ni da bude pozicija 2, može i kombo bek ali da igra sa loptom i da ima poene u rukama. Danas se ionako košarka igra sa dva jaka igrača na lopti, dva atletska krila i jednim centrom.
to die by your side is such a heavenly way to die
Hoće li igrati Rade danas?
- Misa Baksuz
- Tajler Darden
Momci, idemo na uživo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Pobedom nad Primorskom 91:77, Partizan se plasirao u finale ABA Superkupa.
VPJTS
VPJTS
-
Dragan Mance
Izdominirali Tomas i Mozli.
Zanimljivo Pejdž bez napadačkog učinka ali zato odlična defanziva i čak četiri ukradene lopte.
Zanimljivo Pejdž bez napadačkog učinka ali zato odlična defanziva i čak četiri ukradene lopte.
Zasluzena, mada tesko izvojevana pobeda. Odlicna je ekipa Primorske. Bice interesantno ispratiti njihove utakmice u ABA. Sto se nas tice, Tomas zver. Klasa od igraca i sigurno najvece pojacanje. Gordic odlican, Mozli odlican...Sa druge strane Parahovski i Volden bas losi i to ne samo na danasnjem mecu, nego kao celukpan utisak, sto sa priprema, sto iz prvog meca u SK-u. Sto se tice potencijalnog pojacanja, sta tacno ciniti? Da li gledati 2ku ili 3ku? Kako deluju Parahovski i Volden, nije iskljuceno da bi mogli i na te dve pozicije da obratimo paznju, mada se iskreno nadam da je kod njih samo trenutni zastoj, a ne nesto sto ce ih pratiti cele sezone. Kako god, za sad finale SK-a i borba za prvi trofej u sezoni. Nije lose za pocetak.
- Misa Baksuz
Primorska je fizički jedna od dominantnijih ekipa ove lige. Igraju u jakom kontaktu svih 40 minuta i nikom s njima neće biti lako. Vodili su dok god se igralo poziciono 5 na 5. Čim je Partizan podigao agresivnost u obrani i počeo trčat u leđa otišlo je na 10 razlike. Mene najviše brine Volden, dobar je defanzivno, odličan u tranziciji ali i kriminalan u pozicionom napadu. Tomas ozbiljna zvjer. Da je viši 5 cm bio bi u NBA. Pejdž bez ubačaja a jedan od boljih igrača na parketu, izrasta u bitnog faktora ove ekipe.
to die by your side is such a heavenly way to die
- Tajler Darden
VPJTS
VPJTS
Gledajuci ovih nekoliko utakmica ove sezone i par utakmica Sasarija prosle sezone,mozda nam je Tomas najvece pojacanje zadnjih 5 godina,posle Duletove ere.
Nase prvo finale nadam se ne i poslednje ove sezone :)
-
Dragan Mance
Tomas je i skautiran od strane Andree Trinkijerija i ljudi iz stručnog štaba kao neko ko bi sadašnjem Partizanu doneo širok spektar novih rešenja u samoj igri. Bivša vedeta Dinamo Sasarija učestvuje u apsolutno svakom aspektu košarkaške igre. Skače, igra odbranu, lupa rampe, trči i organizuje kontre, što je najvažnije odličan je poenter. Imponuje njegova želja i glad kad god je na parketu. Prosto obožavam igrače koji se za sve pitaju.