KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Danas finale koje Partizan nekako mora da dobije da i na parketu potvrdi očekivanja od sezone, a to je borba za trofeje ABA i Evrokupa.
Partizan je fizički jači od Ced Oli, trebalo bi da nametne kroz odbranu kontakt koji želi i da pobedi utakmicu kroz čistu borbenost i fizikalije. Ali ima i taj faktor Venecija u utorak, pa ćemo videti.
Partizan je fizički jači od Ced Oli, trebalo bi da nametne kroz odbranu kontakt koji želi i da pobedi utakmicu kroz čistu borbenost i fizikalije. Ali ima i taj faktor Venecija u utorak, pa ćemo videti.
- Misa Baksuz
Biće to pravi gradski derbi, dva zagrebačka kluba, jedan sa beogradskom drugi sa ljubljanskom adresom
Vjerojatno utakmica na jednu loptu. Cedevita ima odličan defanzivni potencijal u bekovskoj liniji. Dobro su fizički pripremljeni i neće biti lako, ali je vjerujem u Trinkijerija. Bio je sinoć na njihovoj utakmici protiv Budućnosti i jasno mu je šta treba da radi. Treba napadati ofanzivni skok jer njima na poziciji 4 igraju Simon i Edo. Spuštati loptu na Tomasa do besvjesti i napadati Stipanovića na piku. Boatright je u šutu i tu treba bit oprezan. Naravno pripaziti i na Simonovića da ne ukrade pehar
Vjerojatno utakmica na jednu loptu. Cedevita ima odličan defanzivni potencijal u bekovskoj liniji. Dobro su fizički pripremljeni i neće biti lako, ali je vjerujem u Trinkijerija. Bio je sinoć na njihovoj utakmici protiv Budućnosti i jasno mu je šta treba da radi. Treba napadati ofanzivni skok jer njima na poziciji 4 igraju Simon i Edo. Spuštati loptu na Tomasa do besvjesti i napadati Stipanovića na piku. Boatright je u šutu i tu treba bit oprezan. Naravno pripaziti i na Simonovića da ne ukrade pehar
to die by your side is such a heavenly way to die
U koliko sati je utakmica?
- Tajler Darden
20 časova.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Sajt Evrokupa, navodi Korija Voldena kao jednog od glavnih kandidata za prvog strelca takmičenja.
https://www.eurocupbasketball.com/euroc ... candidates
https://www.eurocupbasketball.com/euroc ... candidates
Mislim da je CedO veceras favorit. Ako nam je bitan ovaj trofej, na nama je da se maksimalno pobijemo i da im ne dozvolimo raspucavanje u nekoj poluprijateljskoj atmosferi.
Pa ako smo dosli do finala ne bih rekao da nam nije bitan
- Misa Baksuz
Toliko je nebitan da je i Saša Pavlović došao u Zagreb 
Šta znači nebitan, ako je nešto nebitno onda ga i ne igraš, čim igraš bitan je. Svaka utakmica podiže uigranost i svest o timu za koji igraju.
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
Prvi trofej u sezoni ide nasem Partizanu!
Sve cestitke, vasi utisci?
Sve cestitke, vasi utisci?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Napokon sam poceo da odmaram oci dok gledam KK i FK( iako to nije tema).
Kvalitetna ekipa, hemija ja mislim jos bolja nego prosle sezone, svaki napad ce biti nesto novo, mnogo raznovrsnosti, samo me malo brine Belorus.
Brat Tomas je prevelika gotiva i izvrstan igrac.
Kad ce vise taj utorak???
Kvalitetna ekipa, hemija ja mislim jos bolja nego prosle sezone, svaki napad ce biti nesto novo, mnogo raznovrsnosti, samo me malo brine Belorus.
Brat Tomas je prevelika gotiva i izvrstan igrac.
Kad ce vise taj utorak???
Par forumasa ce biti ili je vec tamo, bice sadržanih snimaka i fotografija, da vreme brze prodje. 
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Misa Baksuz
Dr. Andrea Trinkijeri
Čovjek je natjerao zagrebačku publiku da plješće Partizanu...
Čovjek je natjerao zagrebačku publiku da plješće Partizanu...
Sta reci, koju posluku porati...
Najnebitniji trofej svakako ali jako lep nacin za uci u sezonu. Jedino malo brine Parahuski, ili malo vise, ovo ostalo tako fino funkcionise da se brinem
Najnebitniji trofej svakako ali jako lep nacin za uci u sezonu. Jedino malo brine Parahuski, ili malo vise, ovo ostalo tako fino funkcionise da se brinem
-
Dragan Mance
Ne bojim se ja za Artjoma. Prekaljen je to borac, ima na hiljade ovakvih mečeva, vidi se da nije 100% svež al biće pravi kako vreme odmiče.
Nijedan trofej nije nebitan jer tako se sklapa pobednički mentalitet i mozaik. Sadašnji Partizan itekako poseduje snagu svakome izaći na crtu. Mnogi će lomiti zube nad nama. Još kada Trinki doradi finese sa strancima biće Partizan takmac svuda za vrh.
Naravno biće i padova. Treba naučiti i gubiti i izvlačiti pouke. Utakmice se smenjuju ko na traci nema vremena za previše radovanja niti tugovanja.
Nijedan trofej nije nebitan jer tako se sklapa pobednički mentalitet i mozaik. Sadašnji Partizan itekako poseduje snagu svakome izaći na crtu. Mnogi će lomiti zube nad nama. Još kada Trinki doradi finese sa strancima biće Partizan takmac svuda za vrh.
Naravno biće i padova. Treba naučiti i gubiti i izvlačiti pouke. Utakmice se smenjuju ko na traci nema vremena za previše radovanja niti tugovanja.