KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ali Vidmar je 250 k, ovaj preko 500...plus ih je Vidmar urnisao u borbi ispod koša i skoku, dok Artsiom ne može da se odvoji od zemlje. A da ne zna da šutira bacanja, znamo već 10 godina... Mogli smo za slične pare i Willie Reeda da se sprda sa EC i ABA, ali nismo... No, nije sad bitno koga smo mogli, kad je ovaj doveden. Oporaviće on leđa, sigurno će biti mnogo bolji nego što je sad, samo je meni ogroman upitnik da li je on igrač za sistem Andree Trinkijerija. Da li tu može dati maksimum ili ne može? Da li može opravdati 500k + ili ne...
Birčević nije loš dodatak na ovaj tim, pre svega na Thomasa... Daje tu streč opciju gde je ovaj najtanji, a mora da daje i skok. To je odlično radio i kod Mute i kod Džikića... Duge ruke
Birčević nije loš dodatak na ovaj tim, pre svega na Thomasa... Daje tu streč opciju gde je ovaj najtanji, a mora da daje i skok. To je odlično radio i kod Mute i kod Džikića... Duge ruke
- Misa Baksuz
Streč opcija nije samo spot up šut sa pozicije 4. To je i kreacija igre iz driblinga, prodor igra do samog obruča a on to nema. Ogromna je defanzivna rupa da bi ga se držalo u igri zbog jednog ili dva otvorena šuta. Treneri rade skauting i on je meta svih protivničkih napada dok je u igri. Bukvalno igrač manje. Mogu Volden i Jare da se troše u obrani do sutra kad će njega svi treneri izolirati na vrhu i napadati.
to die by your side is such a heavenly way to die
- MorningGlory
Meni je recimo Birch defanzivno vise nego korektan, ako zazmurimo na povremene brainfartove 
- Misa Baksuz
Pogledaj utakmice protiv Cedevite i PrimorskeMorningGlory wrote: ↑Wed Oct 02, 2019. 1:11 pmMeni je recimo Birch defanzivno vise nego korektan, ako zazmurimo na povremene brainfartove![]()
- MorningGlory
Iznenadio me je pozitivno igrom u odbrani na svetskom prvenstvu. Sada je van ritma totalno u svakom smislu :)Misa Baksuz wrote: ↑Wed Oct 02, 2019. 1:14 pmPogledaj utakmice protiv Cedevite i PrimorskeMorningGlory wrote: ↑Wed Oct 02, 2019. 1:11 pmMeni je recimo Birch defanzivno vise nego korektan, ako zazmurimo na povremene brainfartove![]()
![]()
Sto bi rekao burazer sa hrvatskog SK-a ovom timu fali jedan RUTINER 
- Misa Baksuz
Ne spominji mi ih. Nemaš pojma koja je pokora gledati košarku sa hrvatskim komentatorima
Ja bih uvek slusao tog burazera,neretko i zapeva tokom prenosa legendaMisa Baksuz wrote: ↑Wed Oct 02, 2019. 1:55 pmNe spominji mi ih. Nemaš pojma koja je pokora gledati košarku sa hrvatskim komentatorima![]()
Nezadovoljan sa Mozlijem i dalje? S njim kao rezervnim centrom?Irriducibili wrote: ↑Wed Oct 02, 2019. 3:03 am
Ponovicu se konstatacijom da sam vrlo nezadovoljan izborom pojedinih pojačanja, koja ne daju nikakav doprinos, ali i to za sada uspevamo da neutrališemo.
- Tajler Darden
Mozli jede energijom.
Dosta nedostataka nadoknađuje voljom. Ukoliko ubacimo i godine kao faktor, stvarno svaka čast.
Toliko mlohavih igrača je ovde bilo u poslednjih pet, šest godina, da je on osveženje.
Ostaje pitanje zašto Janković ima mesto u 12.
Dosta nedostataka nadoknađuje voljom. Ukoliko ubacimo i godine kao faktor, stvarno svaka čast.
Toliko mlohavih igrača je ovde bilo u poslednjih pet, šest godina, da je on osveženje.
Ostaje pitanje zašto Janković ima mesto u 12.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Ima meku ruku
Nemanjic wrote: ↑Wed Oct 02, 2019. 1:23 am
I za kraj moram da pomenem onaj sut Jankovica sa distance.Po meni je tu krivac Andrea,mislim da nekada previse veruje u svoje igrace.Ne moze Jankovic da sutira posle Pick&Pop-a,ne moze jer ne zna.Ako to nije bila zamisao izvedi ga odmah iz igre da ne pomisli da to moze da radi i u sledecoj utakmici,zbog toga je Mozli za sad dobar,jer radi ono sto zna i moze i generalno ova ekipa moze da bude uspesna samo ako svako radi ono sto moze.
- MorningGlory
Da odgovorim sam sebi: nasi se ipak vratili u Beograd.
Subota 18h Laktasi
Obratite paznju na Rashad DeAndre Vaughn-a,nece taj ostati u BL do nove godine
Igokea ima neku magiju definitivno
Obratite paznju na Rashad DeAndre Vaughn-a,nece taj ostati u BL do nove godine
Igokea ima neku magiju definitivno
- MorningGlory
Uz dobar pristup pobeda ne bi smela da se dovodi u pitanje. Nadam se da ce Art iskoristiti malo bolje svojih 10-15min. Clifford je solidan.