Rekao je Krle da se to u posljednjim sekundama ne svira. Kao ni koš iz četverokoraka
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Misa Baksuz
Re: KK Partizan 2019/20
to die by your side is such a heavenly way to die
- Brižni-ponovo napada
Sem Parahovskog, mislim da cela ekipa lagano ide na svoj maksimum, ne sad naravno nego posle nekoliko meseci.
Dobar deo igraca u najboljim godinama, dobar deo igraca ima razne fizikalije, ima tu i brzine, i snage, i skoka, i duzine.
Gordic kao najstariji polako gubi fizikalije ali i dalje sigurno moze da izvuce ono svoje donekle. Birca ce da pravi svoje gluposti u odbrani i to je do glave ali na duzinu i sut tu rez rolu moze da odradi. Pejners ima minus sa fizikom ali te neke kretnje u napadu moci ce da se koriste.
Sad da li ce i sa zamenom Parahovskog i bekom, to sve biti dovoljno za konacne, najvise, ciljeve, ne bih znao, verovatno ne, ali mislim da ova ekipa moze da nam pruzi dobru kosarku, odbranu, fiziku, da ce sve biti na maksimumu zategnuto. Jedino da se izmedju sebe raspadnu
- Irriducibili
Utisak nam je isti, ali me zanima imaš li predstavu o motivu da se kocka i izaziva poraz? Istovremeno držanje na parketu Parahuskog i Birčevica je svesno odricanje od odbrane reketa i bilo kakvog skoka, igranje sa Mozlijem i Jankovicem u petorci kad se rešava meč je suicidan potez, baš kao i parkiranje Jaramaza na klupu. To je i laicima jasno, a opet je upravo to Trinkijeri radio. Zašto?Misa Baksuz wrote: ↑Sat Oct 05, 2019. 8:56 pmOvo danas je bilo klasično kockanje i izazivanje neočekivanog poraza
non mollare mai
- Misa Baksuz
Vjeruj mi da se svi to pitamo. Najveći misterij mi je benčovanje Jareta i Voldena i petorka bez dubine koja je zatvarala meč. Nismo mogli da kupimo koš do one trojke.
Partizan da slavi onu neznalicu Baraća koji se izgubio kao tele i slao pogrešne petorke svih 40 minuta, a posebno u poslednjih 5 minuta. Divljao mu Tomas, divljao mu Cvetković kao da je Reggie Miller, a nakon svega toga vratio debelog Keenan Evansa koji je imao 0-5 za 2 i ne znam koliko za 3, da mu bude clutch igrač
Šta li je za to vreme radio NBA igrač Vaughn, pitanje je
Lešić na klupi, itd, itd...
Ali to je problem njegovog neiskustva i generalno situacije u kojoj je Igokea nakon moždanog udara Trife.
Partizan loš, odnosno neodgovoran pre svega. Sraman skok, odbrana 1 na 1, odbrana od pika uglavnom...lako prokockanih +13. Baš dosta problema isplivava. Rezultati za sad odlični, ali baš sve drugo ič ne valja...od igre, preko nekih pojačanja, preko nekih blamiranja u odnosima u timu, pa sve do cirkusa sa Partizan BC TV koji liči na vašarsku lutajuću kameru
Šta li je za to vreme radio NBA igrač Vaughn, pitanje je
Ali to je problem njegovog neiskustva i generalno situacije u kojoj je Igokea nakon moždanog udara Trife.
Partizan loš, odnosno neodgovoran pre svega. Sraman skok, odbrana 1 na 1, odbrana od pika uglavnom...lako prokockanih +13. Baš dosta problema isplivava. Rezultati za sad odlični, ali baš sve drugo ič ne valja...od igre, preko nekih pojačanja, preko nekih blamiranja u odnosima u timu, pa sve do cirkusa sa Partizan BC TV koji liči na vašarsku lutajuću kameru
Ljudi sa 4 igraca izasli nakon tajma

Savrsenstvo Partizanovog napada.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
- Misa Baksuz
Duge dvojke ni u tragovima
-
Dragan Mance
Srećan 32. Artjome da te zaobiđu povrede a ja znam da ćeš nam na kraju vratiti na najbolji način.
Nisi mogao preko noći zaboraviti košarku i sigurno ćeš dati veliki doprinos trofejima. Merodavno je ono u aprilu-maju a do tada ćeš biti onaj pravi stameni Artjom čelične snage i precizne ruke.
Nisi mogao preko noći zaboraviti košarku i sigurno ćeš dati veliki doprinos trofejima. Merodavno je ono u aprilu-maju a do tada ćeš biti onaj pravi stameni Artjom čelične snage i precizne ruke.
...samo pitanje da li ćeš tada biti kod nas ili negde drugde.
-
Dragan Mance
Biće kod nas. Nije Trinki tip da seče niti bi dovodio igrača i koje nema apsolutno poverenje. A mi Grobari smo čudna vrba. Posle jedne brutalne partije svrstavaćemo ga u najbolje klupske petice. Tanka je linija nezadovoljstva i pohvala kod nas.
U aba ligi je jako tesko uzeti brejk u plej-ofu .... Tako da ako zavrsimo 2 vjerovatno tu i ostajemoDragan Mance wrote: ↑Sun Oct 06, 2019. 12:34 pmSrećan 32. Artjome da te zaobiđu povrede a ja znam da ćeš nam na kraju vratiti na najbolji način.