KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Jel ko otišao u Portorož?? Cikaziko :-)
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
- Tajler Darden
Niko koga znam.
Idemo uživo.
Idemo uživo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Nisam, morao sam malo i kod kuce da budem. 
Idemo na live.
Idemo na live.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Auuuuu blamaze Trinkijerija... Na kakvu je on vrstu utakmice spremao ekipu ja ne znam, al znam da je ovo bruka...
Nije sramotan poraz, vec nacin na koji te jedna ekipa porazi.
Pejners je smejurija, cak sam ubedjen da je Andric korisniji od njega. Jakovic = glupost. Bircevic kao da je pao sa marsa, cak je uspeo da obesmisli svaku akciju.
A sta tek reci kada pravis ekipu bez pravog sutera, a puna ti usta nekog osvajanja EC ili ABA lige.
Partizan vec petu utakmicu za redom igra igrom 1 na 1, bez ikakve akcije. Gradjenje kosa uzasno.
Nije sramotan poraz, vec nacin na koji te jedna ekipa porazi.
Pejners je smejurija, cak sam ubedjen da je Andric korisniji od njega. Jakovic = glupost. Bircevic kao da je pao sa marsa, cak je uspeo da obesmisli svaku akciju.
A sta tek reci kada pravis ekipu bez pravog sutera, a puna ti usta nekog osvajanja EC ili ABA lige.
Partizan vec petu utakmicu za redom igra igrom 1 na 1, bez ikakve akcije. Gradjenje kosa uzasno.
Videlo se posle 1 minuta da je ovo prvi poraz. Bilo je pitanje kada, ali gubiti ovako od realno mnogo slabije ekipe je sramota.
Moralo je kad-tad doći na naplatu što imamo bar 4 neupotrebljiva igrača.
Taman pomislim kako je Volden sve bolji onda ovo danas,mada samo jedan u nizu loših,ne znam od koga početi.
Taman pomislim kako je Volden sve bolji onda ovo danas,mada samo jedan u nizu loših,ne znam od koga početi.
- Tajler Darden
Ovo je bilo baš sramotno...
Zrelo za dobro ribanje.
Zrelo za dobro ribanje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Koja je svrha Bircevica i Pejnersa?
Iako deluje kao da je pao sa Marsa, ja opet jos uvek verujm da se moze njegova trenutna igra korigovati. Ume on da rasiri protivnika, ume on da odigra dobro. Ali letonac? Kada sam video da covek u napadu ne gleda kos, a da neko njegove visine na kontri ne gleda da zakuca vec polaze kao neka baba bez trunke inteligencije, popizdeo sam. Definitivno treba da se zapita onaj ko ga je doveo sta je tacno hteo sa njim. Ili ga odstrani ili ga koriguj i vrati ga u neki normalni mod. Ovo sto on igra moze komotno i neko sa nasim pasosem.
Ali, ruku na srce da mi neko ponudi Ritas ili Primorska, birao bih prvo. EC ispred, zato ako pobedimo u utorak, ovo zaboraviti odmah.
slozio bih se se nakom , da birca moze da ponudi nesto kad se vrati tomas ,skok i da pogodi koji sut
pejners mi se uopste ne svidja, toliko nedefinisan igrac , bukvalno ne vidim jedan segment u kojem moze da bude extra kvalitet
pejdz ako pogodi neki tekmu koji sut , extra , narednih 5 sigurno ide minus
art od 500k koji moze da igra max 10 min... ( ne racunajuci tofas)
jankovic totalno nepotreban igrac
pejners mi se uopste ne svidja, toliko nedefinisan igrac , bukvalno ne vidim jedan segment u kojem moze da bude extra kvalitet
pejdz ako pogodi neki tekmu koji sut , extra , narednih 5 sigurno ide minus
art od 500k koji moze da igra max 10 min... ( ne racunajuci tofas)
jankovic totalno nepotreban igrac
Sto smo mi zgrijesili pa moramo Bircevica opet da gledamo...
-
Dragan Mance
Sramotno smo danas izgledali. I sve koji pišu kako je Primorska nezgodan rival i ostala BLA BLA truć sranja podsetiću da mi šatro želimo povratak u EL. Evidentnobds smo miljama udaljeni od Zvezde, po svim košarkaškim segmentima. Verovao sam da smo bolji na klupi, da će na m Trinkijeri doneti veliku i krucijalnu prevagu ali sad sam i tu skeptičan. Nije danas prvi meč gde nemamo igru, skok i gde ulazimo u duel pospani. Trenerov pečat se kod pojedinaca ne vidi i moraće žabar dobrano zapeti ne bi li ispunio velika očekivanja. Nije skupo plaćen da nam tim izgleda jado em bedno.
Pozdrav ekipo. Nov sam na forumu i nadam se dobrom druzenju.
Slozio bih se sa vama da Birca i Pejners nisu dobri, mislim da nisu ni dovedeni kao nosioci vec kao pomocno osbolje, igraci zadatka. E sad, problem je sto mi imamo previse tog pomocnog osoblja, a premalo nosilaca.
Fali ovoj ekipi lider, jos uvek se niko nije iskristalisao kao vodja pa kad zaskrpi nema ko da resava i izmisli poene.
Prerano je da se prica o rezultatima ovog prelaznog roka, sezona je tek pocela, ali me ne bi iznenadilo da pored dolazaka bude i odlazaka.
Pozdrav
Slozio bih se sa vama da Birca i Pejners nisu dobri, mislim da nisu ni dovedeni kao nosioci vec kao pomocno osbolje, igraci zadatka. E sad, problem je sto mi imamo previse tog pomocnog osoblja, a premalo nosilaca.
Fali ovoj ekipi lider, jos uvek se niko nije iskristalisao kao vodja pa kad zaskrpi nema ko da resava i izmisli poene.
Prerano je da se prica o rezultatima ovog prelaznog roka, sezona je tek pocela, ali me ne bi iznenadilo da pored dolazaka bude i odlazaka.
Pozdrav
- Misa Baksuz
Kad u petoj minuti primiš 18 poena bez da napraviš ijedan prekršaj onda i ne zaslužuješ drugačiji kraj
to die by your side is such a heavenly way to die