FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Houdini

Re: FK Partizan

Post by Houdini » Sun Dec 01, 2019. 2:49 pm

kritika je dobra, kada je upucena od ljudi koji znaju.. kao kada u PL studiju imas Roj Kina, Nevila, Sunesa i onda kada oni kritikuju to ima tezinu.. takodje ima i ozbiljnih novinara koji se razumeju u materiju.. nazalost toga kod nas nema, cak ni u tragovima..

ono sto Savi zameram je sto se uopste osvrce na kritike po internetu.. mislim to je neki normalan stav ali u svoja cetiri zida.. ovako davati na tezini ljudima koji pisu po forumima i drustvenim mrezama, treneru jednog velikog kluba, stvarno nije potrebno..

ok je sto mi piskaramo ovde svakakve stvari, imamo pravo, ali nasa rec nema nikakvu tezinu, niti imamo ikakav kredibilitet.. ko moj drugar koji radi nesto preko neta, neko skautiranje utakmica, pa istripovao da poznaje kosarku i kritikuje Zeljka Obradovica recimo.. ali kada trener jednog tima prica o nikovima, onda jbg..

ali dobro, Savo je mlad trener, dovoljno inteligentan da i sam uoci svoje greske i da trazi nacin da ih ispravi.. danas da se dobije Macva..

inace Sava pokupio od profesora Nikolica ono kad se dobije utakmica kritikuje igrace, kad se izgubi hrabri.. to mi se isto dja..

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Dec 01, 2019. 5:01 pm

Pobeda nad Macvom.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Viduka

Post by Viduka » Mon Dec 02, 2019. 6:58 pm

Nisam stigao da prokomentarisem jucerasnju utakmicu, pa cu sad. Prva stvar, vazna pobeda posle iscrpljujuceg meca u Hagu, kako fizicki, tako i psihicki. Za to pohvale klupi i igracima. Ono sto mi se svidelo jeste igra mladog Stevanovica. Decko je stvarno biser i iako nije imao neki konkretan ucinak, energija i motivacija koju je prikazao su na zavidnom nivou. Takodje, drago mi je zbog Asana i cinjenice da je poceo da daje golove. Po mom misljenju, veoma vazna stavka za nas u nastavku sezone. Sto se tice negativnih strana, bilo je i njih, ali se one manje vise ponavljaju. Primarna zamerka, jeste manjak kvalitetnog defanzivnog veznog. Ja prosto ne mogu da se otmem utisku, da bi ova ekipa bila bolja za 30%, samo ako bi u timu bio Everton ili igrac slicnih karakteristika. Zdjelar koliko god bio dobar, jednostavno ne moze da odgovori zadatku, pogotovo kada pored sebe ima Natka, koji je nevidljiv defanzivno. Treba nam neko ko bi mogao da pokrije situacije kada nam bekovi odu visoko, a izgubimo loptu i omogucimo kontru protivniku. Koristeci odbojkasku terminologiju, fali korektor. Nadam se da u klubu razmisljaju o takvom igracu. Ostalo manje-vise OK.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Dec 02, 2019. 7:02 pm

Houdini wrote:
Sun Dec 01, 2019. 2:49 pm
kritika je dobra, kada je upucena od ljudi koji znaju.. kao kada u PL studiju imas Roj Kina, Nevila, Sunesa i onda kada oni kritikuju to ima tezinu.. takodje ima i ozbiljnih novinara koji se razumeju u materiju.. nazalost toga kod nas nema, cak ni u tragovima..

ono sto Savi zameram je sto se uopste osvrce na kritike po internetu.. mislim to je neki normalan stav ali u svoja cetiri zida.. ovako davati na tezini ljudima koji pisu po forumima i drustvenim mrezama, treneru jednog velikog kluba, stvarno nije potrebno..

ok je sto mi piskaramo ovde svakakve stvari, imamo pravo, ali nasa rec nema nikakvu tezinu, niti imamo ikakav kredibilitet.. ko moj drugar koji radi nesto preko neta, neko skautiranje utakmica, pa istripovao da poznaje kosarku i kritikuje Zeljka Obradovica recimo.. ali kada trener jednog tima prica o nikovima, onda jbg..

ali dobro, Savo je mlad trener, dovoljno inteligentan da i sam uoci svoje greske i da trazi nacin da ih ispravi.. danas da se dobije Macva..

inace Sava pokupio od profesora Nikolica ono kad se dobije utakmica kritikuje igrace, kad se izgubi hrabri.. to mi se isto dja..
Mislim da se da oglasio iz razloga što mu je neko poslao poruku na telefon. Kružila je slika netom.

Kvalitetan tekst ćeš u našim medijima teško videti. Što je najcrnje, novinar ne mora biti preozbiljan poznavalac same materije. Sve što treba je da recimo pronađe relevantne sagovornike, ali to se naravno neće dogoditi.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Dec 02, 2019. 7:55 pm

Navodno uprava i Savo zele da Suma produzi ugovor.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Dec 04, 2019. 2:19 am

Danas vandredno kolo i tezak mec. Napredak nam je bio prvi kiks u ovoj sezoni.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Dec 04, 2019. 1:41 pm

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Wed Dec 04, 2019. 4:51 pm

CikaZika wrote:
Wed Dec 04, 2019. 2:19 am
Danas vandredno kolo i tezak mec. Napredak nam je bio prvi kiks u ovoj sezoni.
Baš zato da im naplatimo sa kamatom.

Savo se opredelio za najboljih 11.

Naka

Post by Naka » Wed Dec 04, 2019. 7:07 pm

Savo i trenerski posao ne idu zajedno... Covek zavara ponekad onom bunker igrom, ali on nema pojma. Procitan. Takticki nepismen. Na stranu sto je jos gori covek.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Wed Dec 04, 2019. 7:15 pm

Vreme je Savo i ti da snosiš posledice za tabelarno stanje gde se nalazimo. Početak decembra a nama se sezona faktički završila. Eventualno uzeti Kup neće pokriti sramnu sezonu koja je već za nama. A nije da nisi imao loš roster pa da se vadis na tako nešto.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Wed Dec 04, 2019. 7:23 pm

Posle dosta truda i zalaganja uspeli smo da legalizujemo i damo alibi svim kradjama i sklanjalicama Crvene zvezde.
Delovalo bi komicno da o tome govori klub koji u dva meca nije mogao da pobedi Napredak i ispred koga su Vojvodina i Cukaricki.

Dovla_

Post by Dovla_ » Wed Dec 04, 2019. 7:27 pm

Prvo da se najure debeli vazura i vučelić pa da vidimo ali od toga ništa naravno

Viduka

Post by Viduka » Wed Dec 04, 2019. 7:32 pm

Ovo nije Savov poraz ni 1%. Ovde treba da rade penali za igrace, pa neka izvole, neka se zajebavaju.

Naka

Post by Naka » Wed Dec 04, 2019. 7:55 pm

Viduka wrote:
Wed Dec 04, 2019. 7:32 pm
Ovo nije Savov poraz ni 1%. Ovde treba da rade penali za igrace, pa neka izvole, neka se zajebavaju.
Covek igra procitano. Bukvalno sve isto. Ne ume da skautira protivnika.

Ali su i igraci krivi, ali opet to je pod trenerom.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Wed Dec 04, 2019. 8:30 pm

Svaki Savin poraz je ko preslikan.

Ne znam ko je onda krivac ako nije šef koji skautira i bira taktiku.

Možda ekonom ili dr Rosić.

Locked