FK Partizan
Moderator: Moderator
- Monogamija
Re: FK Partizan
Negde se i slažem da je Savo krivac, jer grč u poslednjih 15ak minuta ide na dušu stručnom štabu, koji psihološki nije spremio ekipu i sve što je izgubljeno je upravo u tom intervalu. S druge strane, Savo igra ofanzivan i dopadljiv fudbal i ekipa, neračunajući ovaj poslednji period o kom sam pisao, ima glavu i rep.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
U srpskoj ligi sa ovakvim igracima poput Asana, Sume, Natha, Sadika, Tosica, Markovica ti moras svaki tim da dobijes sa minimum 2 gola razlike, a ne jedan raspali Napredak (koji se cak nije ni branio bunkericom) da yi da 3 gola.
Jednostavno mi ne iznenadjujemo protivnika. Dovoljno je treneru protivnicke ekipe da pogleda sta smo igrali celu ovu sezonu i da zna sta da ocekuje i kako da se brani.
Najgore sto Savo nije jedini za smenu, vec kompletna nesposobna uprava. Ovaj tim nema zadnjeg veznog, rezervnog stopera, bekove, nema drugog napadacq, nema levo krilo (cak ni rezervu). Zalosno je ono. A zalosnije je sto za onakvom ekipom mi zaostajemo 10 bodova.
Jednostavno mi ne iznenadjujemo protivnika. Dovoljno je treneru protivnicke ekipe da pogleda sta smo igrali celu ovu sezonu i da zna sta da ocekuje i kako da se brani.
Najgore sto Savo nije jedini za smenu, vec kompletna nesposobna uprava. Ovaj tim nema zadnjeg veznog, rezervnog stopera, bekove, nema drugog napadacq, nema levo krilo (cak ni rezervu). Zalosno je ono. A zalosnije je sto za onakvom ekipom mi zaostajemo 10 bodova.
- Brižni-ponovo napada
Bitno da niko upravu ne dira,nego se još i brani od kojekakvih novina.
Pusti,pusti da te Mozli
Mi smo do ovog kola delili prvo mesto po najmanjem broju primljenih pogodaka i drzali sami prvo mesto po broju postignutih. Nismo mi ni defanzivno, a ni ofanzivno losa ekipa. Nas problem je nonsalancija. Danas pri rezultatu 2-1, nasi igraci izvode bespotrebne poteze. Odigravaju jedan drugom petom, probaju nemoguce pasove kroz sumu igraca, izvode bespotrebne driblinge...Pri tom rezultatu se vec videla Savova nervoza. Apsolutno nije zamislio takavo ponasanja svojih igraca, sto je ispoljio reznoraznim gestikulacijama pored aut linije. Ovo danas nije njegov poraz, sto ne znaci da neki pre nisu bili i da ako se ovakva igra ponovi u buducnosti, nece biti.
- Tajler Darden
Je l tako i KK ne sme da gubi od Primorske ili Cedevite?
Jednostavno su svi pali posle AZ Alkmara i ovo su posledice.
Užasno smo odigrali... Pojedinci su bili dosta sebični. Nama je Napredak napravio dve mrtve šanse i na 2:0. Ne postoji igrač koji može dobiti prelaznu ocenu.
Primili smo golove na kraju prvog i drugog poluvremena. Koncentracija nula. I poraz je isključivo naš i ničiji više.
Scena koja oslikava meč je kada Zdjelar prima loptu, protivnik mu se prikrada, a niko mu ne govori da ima igrača iza leđa.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Je l realno da se fudbalska sramota i dalje pokušava relativizovati nasilnom simetrijom izmedju Primorske i pogotovu Cedevite sa jedne, te kojekakvih Lučana ili Napretka s druge strane? Tim livadarima su pandan Dunav ili Dinamik, a ne najbolji timovi iz regiona
Sramota za sramotom, prosipanje bodova iz kola u kolo, a za to nema nevinih, krivi su svi, od igrača, preko trenera, pa do uprave. Upravo tim redosledom, uprava je na vrhu odgovornosti
Za sve ovo nema opravdanja, niti je to posledica ispadanja iz Evrope, a koje je opet rezultat kukavičluka i nedostatka kvalitetnih zamena, a još manje ima veze sa ciganskim sklanjalicama i kradjama. Možda je konačno vreme da progledamo
Završicu parafraziranjem jednog tviteraša, kada cigani kradu u košarci, kriv je Ostoja, kada isto to rade u fudbalu, kriv je Kokeza. Važi
Sramota za sramotom, prosipanje bodova iz kola u kolo, a za to nema nevinih, krivi su svi, od igrača, preko trenera, pa do uprave. Upravo tim redosledom, uprava je na vrhu odgovornosti
Za sve ovo nema opravdanja, niti je to posledica ispadanja iz Evrope, a koje je opet rezultat kukavičluka i nedostatka kvalitetnih zamena, a još manje ima veze sa ciganskim sklanjalicama i kradjama. Možda je konačno vreme da progledamo
Završicu parafraziranjem jednog tviteraša, kada cigani kradu u košarci, kriv je Ostoja, kada isto to rade u fudbalu, kriv je Kokeza. Važi
non mollare mai
Tajler, udjem, mislim da ti odgovorim, ali Irr vec odgovorio.
Najgore sto ce opet samo smeniti trenera, svaliti na pojedine igrace i Stojkovica i teraj dalje, do sledecih 10 bodova zaostatka, novog trenera i novog krivca.
Najgore sto ce opet samo smeniti trenera, svaliti na pojedine igrace i Stojkovica i teraj dalje, do sledecih 10 bodova zaostatka, novog trenera i novog krivca.
- Tajler Darden
Nigde nisam relativizovao poraz. Tačnije, napisao sam da je krivica naša i ničija više.
Loše je što smo dva puta izgubili na JNA, još lošije što smo danas ličili na ekipu, koja nema ni glavu ni rep.
Uz sve naše kikseve, koje smo pravili, realno je bilo da budemo u borbi za prvo mesto, ali avaj...
Mi smo prvenstvo izgubili onog kola, kad je pao gol u Kruševcu u 90+7, a Voždovcu na JNA suđen onakav penal.
Loše je što smo dva puta izgubili na JNA, još lošije što smo danas ličili na ekipu, koja nema ni glavu ni rep.
Uz sve naše kikseve, koje smo pravili, realno je bilo da budemo u borbi za prvo mesto, ali avaj...
Mi smo prvenstvo izgubili onog kola, kad je pao gol u Kruševcu u 90+7, a Voždovcu na JNA suđen onakav penal.
VPJTS
VPJTS
Naravno da ima krivice trenera,samim tim sto ti se neke stvari ponavljaju znaci da ih nisi ispravio,cim ti je ekipa toliko nonsalantna ima i tvoje krivice,ali se apsolutno ne slazem da nam igra nema smisla i da smo procitani...pa mi smo na 2-0 imali nekoliko sansi,znaci da stvaramo sanse tako da ne znam u cemu su nas procitali...ako je ovo utakmica u kojoj ti je protivnicki trener procitao igru,a stvorio si 5-6 sansi,sta bi bilo ako da te nije procitao?
- Irriducibili
@Tajler
O kakvoj borbi za titulu govoriš, a bezmalo nema livadara koji ti nije uzeo bodove? To se može nazvati samo jednom rečju, sramota
O kakvoj borbi za titulu govoriš, a bezmalo nema livadara koji ti nije uzeo bodove? To se može nazvati samo jednom rečju, sramota
non mollare mai
- Tajler Darden
Kakve veze ima to? Da se nisu desili Inđija, Voždovac, Niš dva puta i ko zna još koliko utakmica, bili bi egal.
Marko Nikolić je uspeo da se vrati sa - 9, Milošević nije uspeo to da iznese. Ima do nas, a ima i do toga što nam tu 2017. neće oprostiti dugo i plaćamo joj ceh i danas.
Marko Nikolić je uspeo da se vrati sa - 9, Milošević nije uspeo to da iznese. Ima do nas, a ima i do toga što nam tu 2017. neće oprostiti dugo i plaćamo joj ceh i danas.
VPJTS
VPJTS
Taman da su Cigani kiksirali svud gde su mogli, ovakvo prosipanje bodova je nedopustivo za ozbiljnu ekipu, i ponavlja se previše često da bi bila slučajnost ili loš dan..
- Tajler Darden
U pravu si. Mislim da sam na to i ukazao u prethodnim postovima, ali ne treba zbog toga ćutati na sve što se dešava.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Naravno da ne treba cutati, ali cute. Panticevo laprdanje i profini nastupi na društvenim mrežama nemaju nikakvu težinu, osim što zabavljaju grobare i nerviraju cigane. Klub zvanično ne preduzima ništa, baš kao što što se ne oglašavaju ni predsednik ni direktor
non mollare mai
Utakmice kao sto je bila ova protiv Napretka ce se desavati, dokle god se ne napravi pravi balans izmedju odbrane i napada. Savo zeli da igra "brzo", ali nema igrace u defanzivi koji to mogu da pokriju. Naravno, na sve to treba dodati i dozu nonsalacije, prevashodno kod Sume, sto nas u dosta slucajeva kosta izglednih sansi.
Savo mora da zauzda Sumu ili da ga se resi i da vidi sta Natko konkretno hoce da igra. Mi trenutno u startnih 11 imamo bar 3 igraca koji nece da igraju odbranu, a vecina gresaka koje pravimo su njihova zasluga. Ti igraci su Tosic, Suma i Natko. To u ozbiljnim ekipa ne postoji. Opet cu napisati, ne moze Zdjelar to da koriguje. Prvo, on sam nije nesto vican u defanzivi, a drugo, ne poseduje fizicke atribute kojima bi mogao na adekvatan nacin da pokrije greske ofanzivnog dela ekipe.
Kako ja vidim soluciju:
1. Resiti se ili Sume ili Tosica - Ne mogu dva defanzivna lelemuda da budu u ovakvoj ekipi.
2. Doveti kvalitetnog defanzivnog veznog - Everton ili neko slican, kako bi svojom energijom pokrio greske ofanzivnog dela ekipe.
3. Resiti se ili promeniti poziciju Zdjelara - Zdjelar nije tip defanzivnog veznog igraca koji je nama potreban i nije sposoban da odgovori zahtevima ovako sastavljene ekipe.
4. Dovesti kavalitetne bekove - Kvaliteni bekovi su u modernom fudbalu izuzetno vazni, a nasi nisu ni priblizno kvalitetni. Defanzivno jos i nesto mogu, ali su zato ofanzivno skoro pa beskorisni. Premalo sansi dolazi sa njihovih pozicija, a neretko se desava da kiksnu kod protivnickih pogodaka.
Savo mora da zauzda Sumu ili da ga se resi i da vidi sta Natko konkretno hoce da igra. Mi trenutno u startnih 11 imamo bar 3 igraca koji nece da igraju odbranu, a vecina gresaka koje pravimo su njihova zasluga. Ti igraci su Tosic, Suma i Natko. To u ozbiljnim ekipa ne postoji. Opet cu napisati, ne moze Zdjelar to da koriguje. Prvo, on sam nije nesto vican u defanzivi, a drugo, ne poseduje fizicke atribute kojima bi mogao na adekvatan nacin da pokrije greske ofanzivnog dela ekipe.
Kako ja vidim soluciju:
1. Resiti se ili Sume ili Tosica - Ne mogu dva defanzivna lelemuda da budu u ovakvoj ekipi.
2. Doveti kvalitetnog defanzivnog veznog - Everton ili neko slican, kako bi svojom energijom pokrio greske ofanzivnog dela ekipe.
3. Resiti se ili promeniti poziciju Zdjelara - Zdjelar nije tip defanzivnog veznog igraca koji je nama potreban i nije sposoban da odgovori zahtevima ovako sastavljene ekipe.
4. Dovesti kavalitetne bekove - Kvaliteni bekovi su u modernom fudbalu izuzetno vazni, a nasi nisu ni priblizno kvalitetni. Defanzivno jos i nesto mogu, ali su zato ofanzivno skoro pa beskorisni. Premalo sansi dolazi sa njihovih pozicija, a neretko se desava da kiksnu kod protivnickih pogodaka.